Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Λάθος! Δεν είναι αυτό! Anal tours είναι το γραφείο του.Βρήκα και το ταξιδιωτικό γραφείο για τους εξωτικούς προορισμούς του κωλό-γερου
Λάθος! Δεν είναι αυτό! Anal tours είναι το γραφείο του.Βρήκα και το ταξιδιωτικό γραφείο για τους εξωτικούς προορισμούς του κωλό-γερου
Άλλος ένας κωλοδιακορευτής εισήλθε μόλις!Τοίχο, τοίχο...
Κε πουτανοθέτα, αφήστε τα ψοφίμια και πάμε Άπω Ανατολή να σώσουμε τις ψω...., τις ψυχές μας ...Υπάγω εις μπουρδελοαγοράν προς όρνια!
Ο μεγιστάνας του κώλου!Άλλος ένας κωλοδιακορευτής εισήλθε μόλις!
Είπα να βάλω κι άλλα, αλλά ας μην το παρακάνουμε...
Ρε και σε μοναστήρι οι δυο σας και κανένας άλος εκεί μέσα πάλι θα βρείτε καλόγριες και θα τις βατέψετε εσείς. Πουθενά δε ησυχάζει μουνί από εσάς!Κε πουτανοθέτα, αφήστε τα ψοφίμια και πάμε Άπω Ανατολή να σώσουμε τις ψω...., τις ψυχές μας ...
Πουτανοθέτης, τετράσφαιρος, ως συνήθως. Εσύ που τον έριξες σήμερα;Τι γινεται παιδγια ...ολα καλα ?
Ποιος γαμησε παλι
Τι εχασα....
Για πειτε....
Έχω μια ερώτηση αγαπητέ: Ο αμετανόητος Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη και παίρνει ήδη την 3η 48ωρη άδεια, έστω μετά από 16 χρόνια φυλακή. Εμείς τι διάολο ...Τι γινεται παιδγια ...ολα καλα ?
Ποιος γαμησε παλι
Τι εχασα....
Για πειτε....
Έχω μια ερώτηση αγαπητέ: Ο αμετανόητος Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη και παίρνει ήδη την 3η 48ωρη άδεια, έστω μετά από 16 χρόνια φυλακή. Εμείς τι διάολο ...
Ο μεγιστάνας του κώλου!
Ή αυστηρό συμβούλιο φυλακής ...Εμεις μαλον δεν εχουμε καλο δικηγορο....
Κακό είναι;Et tu, Brute? :S
Ή αυστηρό συμβούλιο φυλακής ...
Εμεις, με το που πατησαμε το ποδι μας στην εκκλησια, φαγαμε 200.000 φορες ισοβια και μετα εκτελεση δια απαγχονισμουΈχω μια ερώτηση αγαπητέ: Ο αμετανόητος Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη και παίρνει ήδη την 3η 48ωρη άδεια, έστω μετά από 16 χρόνια φυλακή. Εμείς τι διάολο ...
Εμεις, με το που πατησαμε το ποδι μας στην εκκλησια, φαγαμε 200.000 φορες ισοβια και μετα εκτελεση δια απαγχονισμου
Κρυφό σχολειό έχουμε καταντήσει εδώ μέσα ...Κοιτα κανε μια προσπαθεια...
Τραβα εσυ στη δικια σου και πες της...
Μωρο μου εγω θα εξαφανιστω για ενα διημερο ...με τα παιδγια...μη με ψαξεις...
Και αν σου πει ενταξει και εισαι ακομα αρτιμελης ..να το προσπαθησουμε και μεις...
Διαφορετικα μετα την εντατικη 6α βρεθουμε στη βιλα στο .μενιδι...
Αλλα να παει καποιος να μαζεψει ετσι
Κρυφό σχολειό έχουμε καταντήσει εδώ μέσα ...
Μολις εξηλθε εκ του καταστηματος.
Μολις εξηλθε εκ του καταστηματος.