eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Έριναλ για πρωθυπουργός το 2021!
δαγκωτό!!
αν και βλέπω να δαγκώνει εμάς με αυτήν την πρόταση...
Έριναλ για πρωθυπουργός το 2021!
Νομίζω πως διαφωνώ. Εις βαρος μου ζει ο αλεξης και η οικογένεια του. Ο κάθε χριστοφοράκος. Ο κάθε μητσοτάκης. Ο κάθε σημίτης, ο κάθε καραλαμανλής και παπανδρέου. Οχι ο τυπάκος που διαδηλώνει και κάνει καμπίνγκ στο ήδη πανεπιστημιο που δεν εχει καθαριοτητα θερμανση καθηγητες βιβλια χρηματα για υλικα ..κτλ και που θεωρείται πανεπιστημιο ενω δεν ειναι. το πανεπιστημιο ΑΠΘ την χρονια που περασε δεν ειχε καθαριοτητα γι αμηνες ολοκληρους. οι φοιτητες κοντευαν να παθουν αλλα δεν μας ενοιαζε. μας νοιαζει που το ζωγραφισαν και εσπασαν τις πορτα. το οτι οι γυφτοι ειχαν κλεψει ολα τα κλιματιστικα επισης δεν μας ενδιαφερει. Νοιώθω οτι κοιμομαστε όρθιοι..
Νομίζω πως διαφωνώ. Εις βαρος μου ζει ο αλεξης και η οικογένεια του. Ο κάθε χριστοφοράκος. Ο κάθε μητσοτάκης. Ο κάθε σημίτης, ο κάθε καραλαμανλής και παπανδρέου. Οχι ο τυπάκος που διαδηλώνει και κάνει καμπίνγκ στο ήδη πανεπιστημιο που δεν εχει καθαριοτητα θερμανση καθηγητες βιβλια χρηματα για υλικα ..κτλ και που θεωρείται πανεπιστημιο ενω δεν ειναι. το πανεπιστημιο ΑΠΘ την χρονια που περασε δεν ειχε καθαριοτητα γι αμηνες ολοκληρους. οι φοιτητες κοντευαν να παθουν αλλα δεν μας ενοιαζε. μας νοιαζει που το ζωγραφισαν και εσπασαν τις πορτα. το οτι οι γυφτοι ειχαν κλεψει ολα τα κλιματιστικα επισης δεν μας ενδιαφερει. Νοιώθω οτι κοιμομαστε όρθιοι..
Με αυτη τη λογικη οποιοσδηποτε εκτος εσενα θελει να ζει σε βαρος σου.Αυτοί θέλουν ν΄ αλλάξουν τον κόσμο;
Να ζήσουν σε βάρος μας θέλουν...
Με αυτη τη λογικη οποιοσδηποτε εκτος εσενα θελει να ζει σε βαρος σου.
ας το ελαφρύνουμε λίγο...
διώξαμε και την Έρη
Δεν την διώξαμε. Πήγε να αρχίσει να ετοιμάζει τον λόγο της, ως πρωθυπουργός!
Κατ'αρχην δεν αντεδρασα - σχολιαζω τη σταση σου. Κατα δευτερον, θεωρω πως η κατασταση των ΑΕΙ της χωρας ειναι τοσο αθλια που δικαιως διαμαρτυρονται οι φοιτητες. Το εαν η καταληψη και η προκληση παραπλευρων ζημιων ειναι ο καταλληλος τροπος να εκφραστει ειναι μια συζητηση στην οποια δε θα συμμετασχω.Δεν είναι έτσι.
Ομιλώ για τους συγκεκριμένους και με βάση της συζήτησης τις καταστροφές που προκάλεσαν στο ΑΠΘ.
Η αντίδρασή σας θα ήταν όμοια αν οι συγκεκριμένοι εισέβαλαν σε ιδιωτικές κατοικίες και έκαναν τα ίδια που έκαναν στην δημόσια περιουσία;
Κατ'αρχην δεν αντεδρασα - σχολιαζω τη σταση σου. Κατα δευτερον, θεωρω πως η κατασταση των ΑΕΙ της χωρας ειναι τοσο αθλια που δικαιως διαμαρτυρονται οι φοιτητες. Το εαν η καταληψη και η προκληση παραπλευρων ζημιων ειναι ο καταλληλος τροπος να εκφραστει ειναι μια συζητηση στην οποια δε θα συμμετασχω.
Σε ενα κοσμο που δεν υπάρχει παιδεία. Που δεν υπάρχουν πανεπιστημια. Που δεν υπάρχει κράτος που ενδιαφέρεται να παρέξει στους πολίτες σωστή εκπαίδευση αλλά επιζητά μα τους κοιμίσει. Που δεν έχει νοσοκομεία. Που δεν έχει κράτος πρόνοιας. (και που δεν είχε φυσικά) Που σε κλέβει. Που σε εξαπάτησε. Σε αυτό το κράτος νοιαζόμαστε για τους νο μπορντερς τους καταστροφείς. Ολοι οι υπόλοιποι ειναι οι "καλοί" . Ο κόσμος έχει παρανοήσει...
μου τα πριξανε με τις καταστροφες απο τους νο μπορντερς τουλαχιστον αυτοι πολεμουν για κατι ακομα κι αν καποιος πει λαθος. εμεις σαν τα βοδια τρωμε πινουμε ζωαρα παραλια φραπε κοκκινιστο μανας και ολα καλα αααααα ναι και γκρινια
Κατ'αρχην δεν αντεδρασα - σχολιαζω τη σταση σου. Κατα δευτερον, θεωρω πως η κατασταση των ΑΕΙ της χωρας ειναι τοσο αθλια που δικαιως διαμαρτυρονται οι φοιτητες. Το εαν η καταληψη και η προκληση παραπλευρων ζημιων ειναι ο καταλληλος τροπος να εκφραστει ειναι μια συζητηση στην οποια δε θα συμμετασχω.
τι σχέση έχουν οι no border με τα ΑΕΙ, τους Έλληνες φοιτητές και λοιπές ανοησίες?
εδώ μετέφεραν με το έτσι θέλω μετανάστες από τους χώρους που βρίσκονται στο ΑΠΘ και
πήγαν στον Έβρο να ρίξουν τον φράχτη ή έστω να κάνουν το απαραίτητο σούσουρο και εμείς τους καμαρώναμε για να μην πω ότι τους συνοδεύαμε...
σε κάθε περίπτωση, προσπάθησαν να παρέμβουν και εμείς απλά κοιτούσαμε.