Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ε πουστη μου εχω χασει τελειως την επαφη με τα κοινα
δεν ξερω τι γινεται διπλα μου πλεον  :headbang: :headbang: :headbang:

Nικ, η μόνη ενδιαφέρουσα επαφή με τα κοινά, είναι νομίζω, αυτή με τα ...όμορφα "κοινά" γυναικεία σώματα!  :grin:
Ειδικά όταν τα έχουμε από πάνω ή από κάτω μας. Για δίπλα, δεν ξέρω κι εγώ τι γίνεται...  :grin:
Γνώμη σας...  :rolleyes:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Χμμ το μουνι ως δημοσιο αγαθο...θα αρχισω να αριστεριζω μου φαινεται  :grin:
εγω ειμαι τερμα καπιταλιστης, θελω να υπαρχουν πλουσιες ψωνισμενες μιλφαρες...αλλα παλυ ονειρο μου ειναι να γαμησω τον καπιταλισμο....

κριση ταυτοτητας  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Nικ, η μόνη ενδιαφέρουσα επαφή με τα κοινά, είναι νομίζω, αυτή με τα ...όμορφα "κοινά" γυναικεία σώματα!  :grin:
Ειδικά όταν τα έχουμε από πάνω ή από κάτω μας. Για δίπλα, δεν ξέρω κι εγώ τι γίνεται...  :grin:
Γνώμη σας...  :rolleyes:

καλο είναι και το κουταλατο

γνωμη μου  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Οι ζωη ειναι γεματη αντιθεσεις. δεν ξέρω ποιος εχει δικιο αλλα συνηθως οποιος μαχεται οποιος κινείται οποιος δεν κανει δρομο του την πεπατημενη αλλα κανει λαθη μπαινει στα βαθια αναποδογυρίζει το κουβα κι ας χασει το τελευταιο του νερο. αυτος ειναι πιο κοντα στην αληθεια. και δεν το λεω γιατι εγω το κανω .
ολοι την πεπατημενη ακολουθουν ,απλα ο τροπος που περπαταει ο καθενας ειναι διαφορετικος και φανταζει στον καθενα οτι βαδιζει σε αλλο μονοπατι(το οποιο θεωρει συνηθως και το σωστο),ο δρομος ειναι ιδιος κοινος για ολους και οδηγει στο ιδιο αδιεξοδο.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
ολοι την πεπατημενη ακολουθουν ,απλα ο τροπος που περπαταει ο καθενας ειναι διαφορετικος και φανταζει στον καθενα οτι βαδιζει σε αλλο μονοπατι(το οποιο θεωρει συνηθως και το σωστο),ο δρομος ειναι ιδιος κοινος για ολους και οδηγει στο ιδιο αδιεξοδο.

εσυ τα λες ωραια, θα πας μπροστα  :coffee:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
εχω να δω και να διαβασω ειδήσεις 2 χρονια
μονο για τη δουλεια ενημερώνομαι γμτ

παιδια αν γινει κανενας πολεμος ή κατι σοβαρο πειτε μου να τρεξω  :tooth:
Σε ισχύ τα νέα πρόστιμα της Εφορίας για τις αποδείξεις
[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500092232[/url] :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
εισαι τοσο στον μικροκοσμο που που αν δεν στα εδειχνε η τιβι ουτε θα ειχες ασχοληθει. οτι σου πλασσαρουν τα βλεπεις και μαζι με τον μπαμπη απο το σκαι κανεις την κριτικη.
Βλεπεις ενα δασος να φλεγεται και εσυ συζητας για τον πυροσβεστη που εσβησε το τσιγαρο του στο δασος. συγχαρητηρια παιρνεις το παρασημο του αριστερού παπαρα νοικοκύρη. που δεν μπορει να πει στην γκομενα του δεν σε θελω πια και να φτιαξει την ζωη του οπως την θελει αλλα ξερει αν ειναι λαθος το να κατασκηνωνεις στο απθ με το ζορι  και να σπας κλειδαρια για να μπεις. ευγε. εχουμε αναγκη απο ανθρωπους με τετοιο ευρος νοητικο σαν κοινωνια
τι ακριβως εξυπηρετεί το κάμπινγκ σε πανεπιστημιο θα μου εξηγήσεις?επισης θεωρεις ότι δεν υπηρξαν αναιτιες φθορες?
εχει διαφορα ο αναρχικος από τον μπαχαλακια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω δεν πιστευω οτι βαδιζω σε σωστο αντιθετως

Mosquito70

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
σωστα . μονο που ο φοιτητης κυνηγα ποκεμον ενδιαφερεται να κανει ζωαρα βλεπει την μαμα και τον μπαμπα να ψηφιζουν μαλακες σε μια κοινωνια ηλιθίων που τους φταίει πλεον μονο ο αλεξης ενω πριν ολα ηταν θαυμα, και παιρνει το αυτοκινητακι απο την μανουλα και τον πατερουλι που το πηραν στο καμαρι τους κανοντας το σκατο τους παξιμαδι γιατι περασε (τεραστιο επιτευγμα για την χωρα μας) και δεν του λενε βγες κολυμπα και το ταιζουν μεχρι τα 26 χρονια τωρα .. (γιατι σημερα βρηκαμε την κριση δικαιλογια) και το αγορι ο κηφηνας γινεται ενα ανικανο πλασμα και η πριγκήπεσα αυτη που θα της χαριστει η ζωη και θα βρει τον πλουσιο γαμπρο να αποκατασταθει.
αυτοι οι φοιτητες σε μια κοινωνια που ολα τα χρονια ψηφιζε αναλογα με το συμφερον της θεσουλας και της μιζας τωρα θελει εργασια λεφτα καλα πανεπιστημια και κυβερνησεις με ηθος. και ολα αυτα πιστευοντας παντα σε πατριδα θρησκεια οικογενεια. εξωθεν. γιατι εσωθεν.. βραστα. και δεν υπαρχει τιποτα απο ολα αυτα στην ουσια . θα εχει πλακα οταν οι συνθηκες απο μονες τους φερουν τον δηθεν νοικοκύρη να ειναι το ιδιο παρανομος με του ςνο μπορντερς
Τωρα λαθος..δεν κυνηγανε ολοι οι πιτσιρικαδες ποκεμον...κλισε αυτ που λες

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Bryana Holly is a model from Los Angeles (California). Age: 23 (7 December 1992).
Bryana-Holly-Nude-Sexy17--744x1024.jpg

Bryana-Holly-Nude-Sexy2--820x1024.jpg

Bryana-Holly-Nude-Sexy3--795x1024.jpg

Bryana-Holly-Nude-Sexy5--1024x744.jpg

Bryana-Holly-Nude-Sexy6--1024x682.jpg

Bryana-Holly-Nude-Sexy9--815x1024.jpg

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
λεω να παω για μπαλα μετα από 3 εβδομάδες απραξιας

καλό βραδυ σε ολους  :hi:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
τι ακριβως εξυπηρετεί το κάμπινγκ σε πανεπιστημιο θα μου εξηγήσεις?επισης θεωρεις ότι δεν υπηρξαν αναιτιες φθορες?
εχει διαφορα ο αναρχικος από τον μπαχαλακια
δε πειραζει και το πανεπιστημιο τιποτα δεν εξυπηρετει

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
λες τωρα με τα ποκεμον να βρουμε κανα γκομενακι?? αφου δεν εχουμε κοτερο να εχουμε πικατσου?

γιατί όχι, παππούληδες να ψάχνουν για πόκεμον!
θα βρεις 2-3 πρόθυμα γκομενάκια, θα κάνεις τον ανήμπορο παππού και θα ζητήσεις βοήθεια... :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γιατί όχι, παππούληδες να ψάχνουν για πόκεμον!
θα βρεις 2-3 πρόθυμα γκομενάκια, θα κάνεις τον ανήμπορο παππού και θα ζητήσεις βοήθεια... :grin:
εγω δεν ειμαι παππους αλλα θα της πω να ερθει σπιτι να παιξουμε διπλο  :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom