Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το καλό ειναι ότι θα έρθει ο ενφια και οι φόροι . οι εχοντες ολα καλα με τα λεφτάκια οξω και  εις βαρος σου  θα τρωγοπίνει ο αλεξης όπως τρωγόπινε ο Σημίτης ο καραμανλής ο γιωργάκης κτλ΄...οι οποίοι δεν εχουν σπάσει τα πανεπιστημια σου και δεν εχουν βρωμισει την ζωη σου στην πράξη. η όχι;  :tooth:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Σε ενα κοσμο που δεν υπάρχει παιδεία. Που δεν υπάρχουν πανεπιστημια. Που δεν υπάρχει κράτος που ενδιαφέρεται να παρέξει στους πολίτες σωστή εκπαίδευση αλλά επιζητά μα τους κοιμίσει. Που δεν έχει νοσοκομεία. Που δεν έχει κράτος πρόνοιας. (και που δεν είχε φυσικά) Που σε κλέβει. Που σε εξαπάτησε. Σε αυτό το κράτος νοιαζόμαστε για τους νο μπορντερς τους καταστροφείς. Ολοι οι υπόλοιποι ειναι οι "καλοί" . Ο κόσμος έχει παρανοήσει... :orchestra:

Το καλό ειναι ότι θα έρθει ο ενφια και οι φόροι . οι εχοντες ολα καλα με τα λεφτάκια οξω και  εις βαρος σου  θα τρωγοπίνει ο αλεξης όπως τρωγόπινε ο Σημίτης ο καραμανλής ο γιωργάκης κτλ΄...οι οποίοι δεν εχουν σπάσει τα πανεπιστημια σου και δεν εχουν βρωμισει την ζωη σου στην πράξη. η όχι;  :tooth:

έχει Ποκεμον όμως...  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
έχει Ποκεμον όμως...  :orchestra:
μου τα πριξανε με τις καταστροφες απο τους νο μπορντερς τουλαχιστον αυτοι πολεμουν για κατι ακομα κι αν καποιος πει λαθος.  εμεις σαν τα βοδια τρωμε πινουμε ζωαρα παραλια φραπε κοκκινιστο μανας και ολα καλα αααααα ναι και γκρινια

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ολονυχτία για το Pokemon Go σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα :priest: :priest: :priest: :priest:

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2016/07/2564817.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2016/07/2564802.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2016/07/2564819.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2016/07/2564835.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2016/07/2564847.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2016/07/2564850.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2321104/olonichtia-gia-to-pokemon-go-se-monastiraki-ke-sintagma[/URL]

τα λόγια είναι περιττά νομίζω...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
που ειναι ο ντοπα θελω να συζητησουμε φιλοσοφικα

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
μου τα πριξανε με τις καταστροφες απο τους νο μπορντερς τουλαχιστον αυτοι πολεμουν για κατι ακομα κι αν καποιος πει λαθος.  εμεις σαν τα βοδια τρωμε πινουμε ζωαρα παραλια φραπε κοκκινιστο μανας και ολα καλα αααααα ναι και γκρινια

ποια?  :grin:

διαφωνώ για το τι πολεμούν. καλό-(ή κακό...)-μαθημένα παιδάκια είναι στην καλή περίπτωση. γιατί στην κακή μπορείς να πεις ότι ανάμεσά τους υπήρχαν σαφέστατα υποκινητές καταστάσεων...
ας μέναν στις πατρίδες τους να πολεμήσουν. γιατί δεν γίνονται αυτά έξω και μόνο εδώ? σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα τους είχαν σαπίσει στο ξύλο και θα είχε εξαφανιστεί όλο αυτό το σκυλολόι...

τώρα για τα βόδια...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Άλλωστε ψηφοφόροι του Αλέξη είναι όλοι τους. Άρα κριτικάροντας αυτούς ουσιαστικά κριτικάρουμε μέρος του φαύλου συστήματος.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ποια?   :grin:

διαφωνώ για το τι πολεμούν. καλό-(ή κακό...)-μαθημένα παιδάκια είναι στην καλή περίπτωση. γιατί στην κακή μπορείς να πεις ότι ανάμεσά τους υπήρχαν σαφέστατα υποκινητές καταστάσεων...
ας μέναν στις πατρίδες τους να πολεμήσουν. γιατί δεν γίνονται αυτά έξω και μόνο εδώ? σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα θα τους είχαν σαπίσει στο ξύλο και θα είχε εξαφανιστεί όλο αυτό το σκυλολόι...

τώρα για τα βόδια...
Γιατι η πατριδα σου ειναι δικη σου; χαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχα δεν εχουμε καν συνταγμα και χωρα και μιλαμε για πατριδα μας; και θελουμε να υποδείξουμε σε οποιοδηποτε να μεινει στην πατριδα του; Και πως μπορούμε εμεις οι προσκυνημενοι να μιλαμε για πολεμο και υποκινηση καταστασεων; εχει χαβαλε η κουβεντα.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Άλλωστε ψηφοφόροι του Αλέξη είναι όλοι τους. Άρα κριτικάροντας αυτούς ουσιαστικά κριτικάρουμε μέρος του φαύλου συστήματος.  :)
Σωστά. Εξαλλου και η ιστορία έχει αποδείξει ότι την ελευθερία και τα δικαιώματα κέρδισαν όσοι καθονταν και κοιτουσαν κουνωντας το δαχτυλο σε οσους ήθελαν να αλλαξουν τον κοσμο.. :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Σωστά. Εξαλλου και η ιστορία έχει αποδείξει ότι την ελευθερία και τα δικαιώματα κέρδισαν όσοι καθονταν και κοιτουσαν κουνωντας το δαχτυλο σε οσους ήθελαν να αλλαξουν τον κοσμο.. :grin:

Αυτοί θέλουν ν΄ αλλάξουν τον κόσμο;
Να ζήσουν σε βάρος μας θέλουν...

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Γιατι η πατριδα σου ειναι δικη σου; χαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχα δεν εχουμε καν συνταγμα και χωρα και μιλαμε για πατριδα μας; και θελουμε να υποδείξουμε σε οποιοδηποτε να μεινει στην πατριδα του; Και πως μπορούμε εμεις οι προσκυνημενοι να μιλαμε για πολεμο και υποκινηση καταστασεων; εχει χαβαλε η κουβεντα.  :grin:

θέλω να πιστεύω ότι έχω χώρα, σύνταγμα και όλα τα υπόλοιπα.
προσκυνημένος είναι όποιος αισθάνεται εγώ πάντως όχι. αλλιώς θα είχα ήδη φύγει...
και ναι, κάποια στιγμή πρέπει να υποχρεωθούν να μας σέβονται.
αλλά με ξεπουλημένους στις καρέκλες πως να γίνει δουλειά?
τεσπα, δεν έχουν τέλος αυτές οι κουβέντες.

τώρα έχει αρχίσει η παραφιλολογία ποιος θα κυβερνάει στα 200 χρόνια απελευθέρωσης (το άκουσα και αυτό...) όταν θα χρωστάμε για τις επόμενες 10 γενιές... :jerking: :jerking: :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
προσκυνημένος είναι όποιος αισθάνεται εγώ πάντως όχι. αλλιώς θα είχα ήδη φύγει...

τώρα έχει αρχίσει η παραφιλολογία ποιος θα κυβερνάει στα 200 χρόνια απελευθέρωσης (το άκουσα και αυτό...) όταν θα χρωστάμε για τις επόμενες 10 γενιές... :jerking: :jerking: :jerking:
λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν εχει δημοκρατια και συνταγμα κανενας απο τους νομους που εχεις δεν εχει ψηφιστει με διαδικασιες συνταγματικες. ειναι μεταφραση νομων που δινουν απο γερμανια. Η χωρα σου εχει ξεπουληθει. ελπιζω τουλαχιστον να το καταλαβουμε ολοι αυτοι γιατι ειναι τραγικο που βρισκομαστε σε τετοια πλανη..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Έριναλ για πρωθυπουργός το 2021!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αυτοί θέλουν ν΄ αλλάξουν τον κόσμο;
Να ζήσουν σε βάρος μας θέλουν...
Νομίζω πως διαφωνώ. Εις βαρος μου ζει ο αλεξης και η οικογένεια του. Ο κάθε χριστοφοράκος. Ο κάθε μητσοτάκης. Ο κάθε σημίτης, ο κάθε καραλαμανλής και παπανδρέου. Οχι ο τυπάκος που διαδηλώνει και κάνει καμπίνγκ στο ήδη πανεπιστημιο που δεν εχει καθαριοτητα θερμανση καθηγητες βιβλια χρηματα για υλικα ..κτλ και που θεωρείται πανεπιστημιο ενω δεν ειναι. το πανεπιστημιο ΑΠΘ την χρονια που περασε δεν ειχε καθαριοτητα γι αμηνες ολοκληρους. οι φοιτητες κοντευαν να παθουν αλλα δεν μας ενοιαζε. μας νοιαζει που το ζωγραφισαν και εσπασαν τις πορτα. το οτι οι γυφτοι ειχαν κλεψει ολα τα κλιματιστικα επισης δεν μας ενδιαφερει. Νοιώθω οτι κοιμομαστε όρθιοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom