Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (0 μέλη και 186 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
:bigdick: :bigdick: :bigdick:

e-kanali-kioynefe-620x350.jpg
4361-696x522.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δλδ ?λες το προκαλω μονος μου?
Εφ  οσον  δεν ειναι κατι  οργανικο.....ναι......Πρεπει να βρειs  καποιο  χομπυ , ενα  ενδιαφερον που θα σε γεμιζει δημιουργικα και ευχαριστα και να μην μενειs κολλημενοs με την  ευρεση γυναικαs
Αυτο ειναι ορατο απο μακρυα για μια γυναικα και την απομακρυνει  και σε φθειρει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αύριο, θα μας κεράσει...  :grin:
(για να πω την αλήθεια δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το ποιος είναι και μπορεί να κάνω λάθος, θυμάμαι την ημερομηνία...)
Θα  ειναι  παρτυ   σαρπραιζ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Και ως Popov και ως Ποπάυ δε σέιλορμαν, τα καταφέρνω μια χαρά και μόνος μου. Δεν έχω ανάγκη, διότι προτιμώ το σιδηρούχο σπανάκι, σε αντίθεση
με άλλους που προτιμούν τον αέρα τον κοπανιστό (βλ. καπνό πούρων, λιβάνι θυμιατού κλπ.). Η απάντησή μου, θα έρθει εν καιρώ. Μην ανησυχείτε, διότι εδώ στην Ουκρανία έχω βαρύ πρόγραμμα και άλλες έγνοιες. Όταν ξεμπερδέψω με τις υποθέσεις μου, θα ασχοληθώ και μαζί σας.
Ως τότε, να κάνετε κανα μπανάκι και να ντύνεστε ελαφρά.  :gay:

Αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου δεν βρίσκεστε από χθές στο εξωτερικό, αλλά από τις 16 του τρέχοντος μηνός. Και το βαρύ πρόγραμμα σας, καθώς και οι άλλες έγνοιες που έχετε, δεν σας εμπόδισαν καθόλου όλες αυτές τι ημέρες στο να μου απαντάτε και να μου στέλνετε και ραβασάκια (π.μ.). Οπότε αφήστε λοιπόν για κανέναν άλλον τις όψιμες προφάσεις (όπως και τις χαριτωμενιές περί σιδηρούχων και αεριούχων), γιατί σε εμένα δεν πιάνουν.  :)

Να είστε καλά και να μην τρώτε πολύ σπανάκι γιατί φέρνει δυσκοιλιότητα και μετά θα ψάχνετε για μούσμουλα.  :gay:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου δεν βρίσκεστε από χθές στο εξωτερικό, αλλά από τις 16 του τρέχοντος μηνός. Και το βαρύ πρόγραμμα σας, καθώς και οι άλλες έγνοιες που έχετε, δεν σας εμπόδισαν καθόλου όλες αυτές τι ημέρες στο να μου απαντάτε και να μου στέλνετε και ραβασάκια (π.μ.). Οπότε αφήστε λοιπόν για κανέναν άλλον τις όψιμες προφάσεις (όπως και τις χαριτωμενιές περί σιδηρούχων και αεριούχων), γιατί σε εμένα δεν πιάνουν.  :)

Να είστε καλά και να μην τρώτε πολύ σπανάκι γιατί φέρνει δυσκοιλιότητα και μετά θα ψάχνετε για μούσμουλα.   :gay:

Από τις 16 που ήρθα, δεν μπορείτε να ξέρετε με τι ασχολούμαι και αν διασκεδάζω. Ούτε μπορείτε να ξέρετε τι πρόγραμμα μπορεί να έχω από Δευτέρα ή ποιές προετοιμασίες μπορεί να έχω μέσα στο Σαββατοκύριακο (και δεν έχω λόγο, φυσικά, να δίνω σε κανέναν εξηγήσεις).
Αυτό που βλέπω, όμως, σίγουρα να ξέρετε, είναι τα περί της λειτουργίας του παχέος εντέρου και του πρωκτού καθώς και τους τρόπους
μεταχείρισης και διαχείρισης ανεπιθύμητων καταστάσεων, που προφανώς γνωρίζετε από προσωπική πείρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Αν ποτέ χρειαστεί
να κάνω και κλίσμα, θα ζητήσω τη συμβουλή σας.   

Ωστόσο, να περιμένετε εν καιρώ την αρμόζουσα απάντησή μου, διότι δεν ξεχνώ τους καλούς φίλους. Η υπομονή είναι αρετή.
Άλλωστε, με υπομονή και καρτερία, κατά τη διάρκεια των αργών βασανιστηρίων ως την μαρτυρική τελευτή τους, εκέρδισαν 
όλοι οι πραγματικοί Άγιοι το φωτοστέφανο της δόξης...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom