dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ναι.....βαρεμαρα στα ορια τηs καταθλιψηs.........αν συνεχισειs ετσι
δλδ ?λες το προκαλω μονος μου?
Ναι.....βαρεμαρα στα ορια τηs καταθλιψηs.........αν συνεχισειs ετσι
Εφ οσον δεν ειναι κατι οργανικο.....ναι......Πρεπει να βρειs καποιο χομπυ , ενα ενδιαφερον που θα σε γεμιζει δημιουργικα και ευχαριστα και να μην μενειs κολλημενοs με την ευρεση γυναικαsδλδ ?λες το προκαλω μονος μου?
Χρόνια πολλά κ στο μέλος που έχει αύριο γενέθλια
Και ποιοs ειναι????????αύριο είναι τελικά?
το πέτυχα δλδ, στο περίπου!!
Και ποιοs ειναι????????
Θα ειναι παρτυ σαρπραιζαύριο, θα μας κεράσει...
(για να πω την αλήθεια δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το ποιος είναι και μπορεί να κάνω λάθος, θυμάμαι την ημερομηνία...)
Δε βαριεσαι......Τελικα πανε για 3η θεση οι Πορδεμοs ασχετα τι νομιζαντώρα με τον Φίλη τέλος οι πριγκίπισες!
Δε βαριεσαι......Τελικα πανε για 3η θεση οι Πορδεμοs ασχετα τι νομιζαν
[/quote
Μάθανε από εμάς...
Και ως Popov και ως Ποπάυ δε σέιλορμαν, τα καταφέρνω μια χαρά και μόνος μου. Δεν έχω ανάγκη, διότι προτιμώ το σιδηρούχο σπανάκι, σε αντίθεση
με άλλους που προτιμούν τον αέρα τον κοπανιστό (βλ. καπνό πούρων, λιβάνι θυμιατού κλπ.). Η απάντησή μου, θα έρθει εν καιρώ. Μην ανησυχείτε, διότι εδώ στην Ουκρανία έχω βαρύ πρόγραμμα και άλλες έγνοιες. Όταν ξεμπερδέψω με τις υποθέσεις μου, θα ασχοληθώ και μαζί σας.
Ως τότε, να κάνετε κανα μπανάκι και να ντύνεστε ελαφρά.
Αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου δεν βρίσκεστε από χθές στο εξωτερικό, αλλά από τις 16 του τρέχοντος μηνός. Και το βαρύ πρόγραμμα σας, καθώς και οι άλλες έγνοιες που έχετε, δεν σας εμπόδισαν καθόλου όλες αυτές τι ημέρες στο να μου απαντάτε και να μου στέλνετε και ραβασάκια (π.μ.). Οπότε αφήστε λοιπόν για κανέναν άλλον τις όψιμες προφάσεις (όπως και τις χαριτωμενιές περί σιδηρούχων και αεριούχων), γιατί σε εμένα δεν πιάνουν.
Να είστε καλά και να μην τρώτε πολύ σπανάκι γιατί φέρνει δυσκοιλιότητα και μετά θα ψάχνετε για μούσμουλα.
τι έγινε όσο έλειπα?
Μόλις γύρισα ;)gt den koimasai?
Με φίλους και πολύ πολύ αλκοολ 0me gkomeno hsoyn?