Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (0 μέλη και 142 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Από τις 16 που ήρθα, δεν μπορείτε να ξέρετε με τι ασχολούμαι και αν διασκεδάζω. Ούτε μπορείτε να ξέρετε τι πρόγραμμα μπορεί να έχω από Δευτέρα ή ποιές προετοιμασίες μπορεί να έχω μέσα στο Σαββατοκύριακο (και δεν έχω λόγο, φυσικά, να δίνω σε κανέναν εξηγήσεις).
Αυτό που βλέπω, όμως, σίγουρα να ξέρετε, είναι τα περί της λειτουργίας του παχέος εντέρου και του πρωκτού καθώς και τους τρόπους
μεταχείρισης και διαχείρισης ανεπιθύμητων καταστάσεων, που προφανώς γνωρίζετε από προσωπική πείρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Αν ποτέ χρειαστεί
να κάνω και κλίσμα, θα ζητήσω τη συμβουλή σας.   

Ωστόσο, να περιμένετε εν καιρώ την αρμόζουσα απάντησή μου, διότι δεν ξεχνώ τους καλούς φίλους. Η υπομονή είναι αρετή.
Άλλωστε, με υπομονή και καρτερία, κατά τη διάρκεια των αργών βασανιστηρίων ως την μαρτυρική τελευτή τους, εκέρδισαν 
όλοι οι πραγματικοί Άγιοι το φωτοστέφανο της δόξης...  :grin:

Αυτό που βλέπουμε όλοι, είναι ότι μόλις σας τσίγκλισα λίγο, βρήκατε χρόνο και διάθεση να γράψετε ολόκληρο σεμεδάκι.  :-*

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αυτό που βλέπουμε όλοι, είναι ότι μόλις σας τσίγκλισα λίγο, βρήκατε χρόνο και διάθεση να γράψετε ολόκληρο σεμεδάκι.  :-*

To γράψιμο το έχω σε ευκολία και δεν μου κάνει κόπο. Η διάθεση λίγο μου λείπει. Είπα να σας δώσω έτσι ένα πρόχειρο σεμεδάκι (να έχετε να ασχολείστε και με κάτι καλοκαιριάτικα), ως ορεκτικό, για το σεντόνι που πρόκειται να επακολουθήσει. Ως τότε (και με την ίδια ευκολία) σκοπεύω να σας γράψω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου (κι ακόμα παραπάνω). Τώρα που θα λείπω, μπορείτε να χορεύετε ανενόχλητα  :grin:

ΥΓ. Το φιλάκι στο τέλος του μηνύματός σας ( :-*), έχει ιατρική ονομασία: Λέγεται "Σύνδρομο της Στοκχόλμης".

Πρβλ. Dr. Joseph Carver, "Love and Stockholm Syndrome: The Mystery of Loving an Abuser.”

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα στα λεβεντόπαιδα του νήματος  :hi:

Μια φίλη του Popov σας στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς  :hi:

Καλή εβδομάδα με υγεία σε όλους!

hello_oldmen.jpg

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα στον Popov και στις φίλες του! Καλημέρα και στις γριές αλεπούδες και γερόλυκους του νήματος!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα γεροντια!
Χρόνια πολλά στο μέλος που γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον κιφλοφσκι. Επιφυλασσομαι να βάλω τον ύμνο της αγάπης από την μπλε ταινία.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
καλημέρα Έρη

χρόνια πολλά και από εμένα στο εκλεκτό μέλος  :boobies:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
αν δεν δω, πως να κρίνω?  :dunno:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Τι να δεις, απογοήτευση ... Ανεξάρτητα με το πόσο έχεις ήδη πληρώσει η εκκαθάριση υπολογίζεται με βάση τα όσα τους λείπουν για να κάνουν την πολιτική τους ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι