dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Με φίλους και πολύ πολύ αλκοολ 0
σε μπαρακι?στην επεσε κανενας?
Με φίλους και πολύ πολύ αλκοολ 0
Σε μπαράκι.σε μπαρακι?στην επεσε κανενας?
Σε μπαράκι.
Μπα, δεν μου κάνει κέφι.kozares kanenan na sthn pesei?
Μπα, δεν μου κάνει κέφι.
Ω, ναιεχεις τις κλειστες σου σαν κ εμενα?
Από τις 16 που ήρθα, δεν μπορείτε να ξέρετε με τι ασχολούμαι και αν διασκεδάζω. Ούτε μπορείτε να ξέρετε τι πρόγραμμα μπορεί να έχω από Δευτέρα ή ποιές προετοιμασίες μπορεί να έχω μέσα στο Σαββατοκύριακο (και δεν έχω λόγο, φυσικά, να δίνω σε κανέναν εξηγήσεις).
Αυτό που βλέπω, όμως, σίγουρα να ξέρετε, είναι τα περί της λειτουργίας του παχέος εντέρου και του πρωκτού καθώς και τους τρόπους
μεταχείρισης και διαχείρισης ανεπιθύμητων καταστάσεων, που προφανώς γνωρίζετε από προσωπική πείρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Αν ποτέ χρειαστεί
να κάνω και κλίσμα, θα ζητήσω τη συμβουλή σας.
Ωστόσο, να περιμένετε εν καιρώ την αρμόζουσα απάντησή μου, διότι δεν ξεχνώ τους καλούς φίλους. Η υπομονή είναι αρετή.
Άλλωστε, με υπομονή και καρτερία, κατά τη διάρκεια των αργών βασανιστηρίων ως την μαρτυρική τελευτή τους, εκέρδισαν
όλοι οι πραγματικοί Άγιοι το φωτοστέφανο της δόξης...
Αυτό που βλέπουμε όλοι, είναι ότι μόλις σας τσίγκλισα λίγο, βρήκατε χρόνο και διάθεση να γράψετε ολόκληρο σεμεδάκι. :-*
Καλημέρα Νικ. Καταχώρησα τη δήλωση μου και μου έβγαλε αποτέλεσμα με ένα ψηφίο παραπάνω από αυτά που λογάριαζα! Γνώμη σας.καλημέρα παιδάκια
Καλημέρα Νικ. Καταχώρησα τη δήλωση μου και μου έβγαλε αποτέλεσμα με ένα ψηφίο παραπάνω από αυτά που λογάριαζα! Γνώμη σας.
δεν είναι αξιόλογο ?αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχκαλημέρα Έρη
χρόνια πολλά και από εμένα στο εκλεκτό μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Τι να δεις, απογοήτευση ... Ανεξάρτητα με το πόσο έχεις ήδη πληρώσει η εκκαθάριση υπολογίζεται με βάση τα όσα τους λείπουν για να κάνουν την πολιτική τους ...αν δεν δω, πως να κρίνω?
δεν είναι αξιόλογο ?αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ