Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Οχι ρε τρελος εισαι.. απλα δεν προλαβαινουμαι ουτε αυτο να κανουμε γαμω την τυχη μου μεσα.γιατι, την ρωτας κιολας?
Οχι ρε τρελος εισαι.. απλα δεν προλαβαινουμαι ουτε αυτο να κανουμε γαμω την τυχη μου μεσα.γιατι, την ρωτας κιολας?
δουλευεις και συ 16 ωρες τυπεΟχι ρε τρελος εισαι.. απλα δεν προλαβαινουμαι ουτε αυτο να κανουμε γαμω την τυχη μου μεσα.
Ουτε εγω προλαβαινω. Μεχρι να μου σηκωθει την εχει παρει ο υπνοςΟχι ρε τρελος εισαι.. απλα δεν προλαβαινουμαι ουτε αυτο να κανουμε γαμω την τυχη μου μεσα.
ποιος γιορταζει?Ουτε εγω προλαβαινω. Μεχρι να μου σηκωθει την εχει παρει ο υπνος
Καλημερα παιδακια και χρονια σας πολλα.
Δεν ειναι μωρε μλκ η πολλες ωρες ειναι και η δουλεια που κανεις και ποσο κουραζεσαι και τωρα με την ανυποφορη αυτη ζεστη κουραζεσαι ποιο γρηγορα. :Sδουλευεις και συ 16 ωρες τυπε
Ολη η γηποιος γιορταζει?
Καλα βρε με τοσο ματι καθε μερα και αργη να σου σηκωθει εμενανε μονιμος σηκωμενει θα ητανΟυτε εγω προλαβαινω. Μεχρι να μου σηκωθει την εχει παρει ο υπνος
Καλημερα παιδακια και χρονια σας πολλα.
τυπε να φανταστω δεν κανεις δουλεια γραφειουΔεν ειναι μωρε μλκ η πολλες ωρες ειναι και η δουλεια που κανεις και ποσο κουραζεσαι και τωρα με την ανυποφορη αυτη ζεστη κουραζεσαι ποιο γρηγορα. :S
στο καρναγιο δουλευειτυπε να φανταστω δεν κανεις δουλεια γραφειου
Σιγα μην πλεκω κι ολας αυτες η δουλειες ειναι για τα φλωρακια που δεν αντεχουν εξω.Εγω απο μικρος δουλευω και πλεον ειμαι σκληραγογημενος και ασε που δεν μπορω να κανω δουλειες γραφειου γιατι μου φαινονται ευκολες και βαρετες μην πω γυναικιες.τυπε να φανταστω δεν κανεις δουλεια γραφειου
To ανεκδοτο της εβδομαδας.Καλα βρε με τοσο ματι καθε μερα και αργη να σου σηκωθει εμενανε μονιμος σηκωμενει θα ηταν
Καλημερα κοπελια.καλημερα ραο παο βικινγκ κωλογερος μπραμπ
Σιγα μην πλεκω κι ολας αυτες η δουλειες ειναι για τα φλωρακια που δεν αντεχουν εξω.Εγω απο μικρος δουλευω και πλεον ειμαι σκληραγογημενος και ασε που δεν μπορω να κανω δουλειες γραφειου γιατι μου φαινονται ευκολες και βαρετες μην πω γυναικιες.
καλημερα ραο παο βικινγκ κωλογερος μπραμπ
καλημερα ραο παο βικινγκ κωλογερος μπραμπ
καλημερα μπαροκΚαλημέρα κοριτσάκι!