blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Χρόνια Πολλά στο μέλος μας που έχει γενέθλια σήμερα!
Καλημέρα στη κεφάτη Έρι! Χρόνια Πολλά και από μένα αν και δεν ξέρω σε ποιον τα απευθύνωΚαλημέρα γεροντια!
Χρόνια πολλά στο μέλος που γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον κιφλοφσκι. Επιφυλασσομαι να βάλω τον ύμνο της αγάπης από την μπλε ταινία.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Τι να δεις, απογοήτευση ... Ανεξάρτητα με το πόσο έχεις ήδη πληρώσει η εκκαθάριση υπολογίζεται με βάση τα όσα τους λείπουν για να κάνουν την πολιτική τους ...
Καμιά φορά, (δεν είναι σίγουρο) μπορεί να έχει ξεφύγει από έναν συνάδελφο μια λεπτομέρεια μέσα στον φόρτο εργασίας.
Κάπως έτσι συνέβη με τον Μπλιζ.
Είπα μια γνώμη που κέρδισε μερικά σιτυτούρια
του τα έλεγα εγώ ν σε ρωτήσει δεν με άκουγε. Όποιος ρωτήσει από τώρα πάρε λεφτά. Αχαχαχαχ θα γίνω ο μάνατζερ σουΚαμιά φορά, (δεν είναι σίγουρο) μπορεί να έχει ξεφύγει από έναν συνάδελφο μια λεπτομέρεια μέσα στον φόρτο εργασίας.
του τα έλεγα εγώ ν σε ρωτήσει δεν με άκουγε. Όποιος ρωτήσει από τώρα πάρε λεφτά. Αχαχαχαχ θα γίνω ο μάνατζερ σου
Έχεις δίκιο, του "ξέφυγε" αλλά τα περασμένα χρόνια. Τώρα είναι πολύ αργά ... Ο Μπλιζ θα δίκαζε για ανθρωποκτονία από αμέλεια ...Καμιά φορά, (δεν είναι σίγουρο) μπορεί να έχει ξεφύγει από έναν συνάδελφο μια λεπτομέρεια μέσα στον φόρτο εργασίας.
Ναι το ξέρω. Κ εμένα με βοήθησες πολλάκις. Είναι η δουλειά σου ομωθΑν έπαιρνα λεφτά από φίλους θα ήμουν πάμπλουτος. Δεν εννοώ τον Μπλιζ φυσικά που ασχολήθηκα 5 λεπτά όλα κι όλα, αλλά τις 8 ώρες από τις 16 που δουλεύω τον τελευταίο 1,5 μήνα, εξυπηρετώ συγγενείς και φίλους.
Έχεις δίκιο, του "ξέφυγε" αλλά τα περασμένα χρόνια. Τώρα είναι πολύ αργά ... Ο Μπλιζ θα δίκαζε για ανθρωποκτονία από αμέλεια ...
CT χρωστάω κι εγώ! Θα πάμε Dana;
Ναι το ξέρω. Κ εμένα με βοήθησες πολλάκις. Είναι η δουλειά σου ομωθ
Αν έπαιρνα λεφτά από φίλους θα ήμουν πάμπλουτος. Δεν εννοώ τον Μπλιζ φυσικά που ασχολήθηκα 5 λεπτά όλα κι όλα, αλλά τις 8 ώρες από τις 16 που δουλεύω τον τελευταίο 1,5 μήνα, εξυπηρετώ συγγενείς και φίλους.
xa τι αστειο :SΠαντα έλεγα οτι χρειάζομαι ενα καλο λογιστή αργότερα ανακάλυψα οτι επρεπε να εχω και κατι για να δηλώνει
δεν γαμησες χτες ;xa τι αστειο :S
Παλι καλα που εχεις χρονο απ τις 16 ωρες που δουλευεις και μπαινεις λιγο και στο μπου.Αν έπαιρνα λεφτά από φίλους θα ήμουν πάμπλουτος. Δεν εννοώ τον Μπλιζ φυσικά που ασχολήθηκα 5 λεπτά όλα κι όλα, αλλά τις 8 ώρες από τις 16 που δουλεύω τον τελευταίο 1,5 μήνα, εξυπηρετώ συγγενείς και φίλους.
Οχι, σημερα μαλλον...δεν ειναι σιγουρο ομωςδεν γαμησες χτες ;
γιατι, την ρωτας κιολας?Οχι, σημερα μαλλον...δεν ειναι σιγουρο ομως