You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.083
- Πόντοι
- 19.795
Αυτοκίνητα έβαλα σήμερα; Δεν έβαλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.083
- Πόντοι
- 19.795
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.083
- Πόντοι
- 19.795
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Πολύ καλό το 2ο και 3ο μελαχρινό αυτοκίνητο!!!Αυτοκίνητα έβαλα σήμερα; Δεν έβαλα.
![]()
![]()
![]()
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Τώρα απογοητεύτηκα ....
Γι΄ αυτό δεν βρίσκω μελαχρινή γκόμενα... Με τους χλεχλέδες πάνε ...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Η ψυχολόγος στο ΚΑΠΗ μας λέει συνέχεια ότι δεν έχει σημασία τι ηλικία γράφει η ταυτότητά μας. Σημασία έχει σε ποια ηλικία πιστεύουμε εμείς ότι είμαστε.Είναι πάντα ωραίο να θυμόμαστε τις καλές στιγμές που μοιραστήκαμε με αυτούς που αγαπάμε. Παππούδια ενωμένα ποτέ νικημένα...
They say, oh my God I see the way you shine
Take your hand, my dear, and place them both in mine
You know you stopped me dead while I was passing by
And now I beg to see you dance just one more time
Ooh, I see you, see you, see you every time
And oh my I, I, I like your style
You, you make me, make me, make me wanna cry
So they say
"Dance for me, dance for me, dance for me, oh-oh
I've never seen anybody do the things you do before"
They say, "Move for me, move for me, move for me, ay-ay
And when you're done, I'll make you do it all again"
I said, "Oh my God I see you walking by
Take my hands, my dear, and look me in my eyes"
Just like a monkey, I've been dancing my whole life
But you just beg to see me dance just one more time
Ooh, I see you, see you, see you every time
And oh my I, I, I like your style
You, you make me, make me, make me wanna cry
So they say
They say
"Dance for me, dance for me, dance for me, oh-oh, oh-oh, oh-oh
Ooh
Whoa-oh, whoa-oh, oh
Ooh
Ah, ah, ah
They say
I've never seen anybody do the things you do before
They say
"Dance for me, dance for me, dance for me, oh-oh, oh-oh, oh-oh
And when you're done, I'll make you do it all again
All again"
Εγώ πιστεύω ότι είμαι 28 ετών and I can surely still dance and <dance>!
To τραγούδι αυτό είναι για τους κ.κ. @Ιζνογκουντ , @κωλο-γερος και @The Saint* !
Not for me!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.711
- Πόντοι
- 26.386
Όπως είπατε αγαπητέ, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο, η στάση ζωής καθορίζει τα υπόλοιπα. Το τραγούδι μας καλεί μέσω των στίχων και του video clip να απελευθερώσουμε το παιδί που έχουμε καταπιέσει μέσα μας στα πλαίσια της σοβαροφάνειας. Να αντιμετωπίσουμε τη ζωή ως παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στην απόλαυση του τώρα.Η ψυχολόγος στο ΚΑΠΗ μας λέει συνέχεια ότι δεν έχει σημασία τι ηλικία γράφει η ταυτότητά μας. Σημασία έχει σε ποια ηλικία πιστεύουμε εμείς ότι είμαστε.
Εγώ πιστεύω ότι είμαι 28 ετών and I can surely still dance and <dance>!
To τραγούδι αυτό είναι για τους κ.κ. @Ιζνογκουντ , @κωλο-γερος και @The Saint* !
Not for me!
Ο πόνος ανήκει στο παρελθόν,
Ο φόβος ανήκει στο μέλλον,
Εμείς ανήκουμε στο τώρα...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
On the Road?Προτεινω jack kerouac
Hey?
Route 66
Υπήξα εις Ηνωμένας Πολιτείας Αμερικής τρεις (3) φοράς this year. Απαισιωτάτη η προφορά των και η slang των. They do not speak English, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Σήμερα, 77 ετών, θα ήθελα πάρα πολύ να οδηγήσω τον δρόμο αυτό (The U.S. administration have stopped the maintenance of significant parts of it ... blah, blah...).
Και ίσως κάποια μέρα να μπορέσω να το κάνω. Αρκεί να έχω μία μελαχρινή συνοδηγό. Η ξανθιά ούτε θέλει να το ακούει ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Τα σέβη μου, κύριε!Όπως είπατε αγαπητέ, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο, η στάση ζωής καθορίζει τα υπόλοιπα. Το τραγούδι μας καλεί μέσω των στίχων και του video clip να απελευθερώσουμε το παιδί που έχουμε καταπιέσει μέσα μας στα πλαίσια της σοβαροφάνειας. Να αντιμετωπίσουμε τη ζωή ως παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στην απόλαυση του τώρα.
Ο πόνος ανήκει στο παρελθόν,
Ο φόβος ανήκει στο μέλλον,
Εμείς ανήκουμε στο τώρα...
Σας ευχαριστώ!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.711
- Πόντοι
- 26.386
Ένα πράγμα που με στεναχωρεί πολύ είναι να καταπιέζω τον έμφυτο, παιδικό αυθορμητισμό μου, ανησυχώντας για το αν ένα σχόλιο ή ένα like μου θα στεναχωρήσει κάποιον που συμπαθώ. Βρίσκομαι εδώ για αποσυμπίεση από την καθημερινότητα και όχι για να προβληματίζομαι και να καταπιέζω την συμπεριφορά μου. Λυπάμαι αν κάποιες αναρτήσεις μου ή αντιδράσεις, like, καρδούλες, γελακια και τα ρέστα στεναχώρησαν ή προσέβαλαν. Δεν ήταν ο σκοπός μου, πιο πολύ να το ζήσω ανάλαφρα ήθελα, όπως υποδεικνύει και το προαναφερόμενο τραγούδι.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Κανένα δεν στεναχωρείτε, κύριε.Ένα πράγμα που με στεναχωρεί πολύ είναι να καταπιέζω τον έμφυτο, παιδικό αυθορμητισμό μου, ανησυχώντας για το αν ένα σχόλιο ή ένα like μου θα στεναχωρήσει κάποιον που συμπαθώ. Βρίσκομαι εδώ για αποσυμπίεση από την καθημερινότητα και όχι για να προβληματίζομαι και να καταπιέζω την συμπεριφορά μου. Λυπάμαι αν κάποιες αναρτήσεις μου ή αντιδράσεις, like, καρδούλες, γελακια και τα ρέστα στεναχώρησαν ή προσέβαλαν. Δεν ήταν ο σκοπός μου, πιο πολύ να το ζήσω ανάλαφρα ήθελα, όπως υποδεικνύει και το προαναφερόμενο τραγούδι.
Ζούμε τα απόνερα της χθεσινής ημέρας και χαίρομαι που επηρέασαν και εσάς αν και είστε νέο μέλος.
Σε λίγο θα αναφερθώ και σ΄ αυτά ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Completely understood, ma'am!Μια άλλη ατάκα της σειράς:
“It’s a good life that I provide here. I’ve been good to you.Then you understand why it’s hard for me to accept that you just want to leave.”
Θα του/της απαντούσα με ένα μέρος από τον ΕΠΙΚΟ μονόλογο του Axl, στο τέλος του You could be mine!
Don't forget to call my lawyers
With ridiculous demands
And you can take the pity so far
But it's more than I can stand
'Cause this couch-trip's gettin' older
Tell me, how long has it been?
'Cause five years is forever
And you haven't grown up yet
Το βίντεο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, Το Τραγούδι όμως είναι!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Λίαν εύστοχος η ανάρτησίς σας, κύριε!Καθόλου μπάχαλο, πιο πολύ ξεμπάχαλο. Κάποια πράγματα καλύτερα να ξεκαθαρίζουν παρά να αιωρούνται υπόνοιες και να δημιουργείται αρνητική ενέργεια.
Και για το δεύτερο περί Ερινάλ και εγώ την εκτιμούσα και ήμουν ευγενικός μαζί της,
με είχε βγάλει και σε ψηφοφορία ο νηματοθέτης γιατί μου είχε κάνει like σε μια κριτική.
Δεν μπορούσα όμως όποτε βριζόταν με τον Τάκη να έμπαινα στη μέση γιατί ήμουν νεόπας τότε.
Αυτό που έγινε χθες έπρεπε να γίνει και ήταν αναμενόμενο.
Αντέχουμε εδώ και 24.100 σελίδες επειδή ακριβώς υπάρχουν μέρες όπως ήταν η χθεσινή.
Τα λέμε, τα βγάζουμε από μέσα μας, ενδεχομένως θίγουμε ο ένας τον άλλον με κάποιες υπερβολές, ζητούμε όμως συγνώμη μεταξύ μας και τελικά ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
We shook the dust off and that was much needed, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Παππούδια Ενωμένα
Ποτέ Νικημένα!
Ποτέ Νικημένα!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Πςςςςςςς, τι άντρας!ρε τυπε μιλας για εναν τυπο που πριν παντρευτω και κρεμασω καπότα, κινουμουν συνεχως στις παρυφες της σοουμπιζ...για ποιο λογο να βρισω εναν γεροξεκουτη αυνάνα ή την ερι που ειχε περισσοτερες γατες απο καταφυγιο ζωων?????
ο υπεραιωνοβιος πλατανος με ζηλευει παθολογικα, και τα νιατα μου και την ομορφια μου, και γι αυτο λεει μονιμως ψεμματα για μενα....και δυστυχως παρεσυρε και αυτο το δυστυχες κοράσιο την ερι....
τεσπα....περασμενα ξεχασμενα....συγκρινεται τωρα ο αιθέρας με τον κατιμά?????![]()
Υ.Γ. Η Έρη ήταν (και είναι) μία όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη και πολύ δυναμική Γυναίκα. Την προσβάλατε, κ. συνάδελφε, με πολλούς και ποταπούς και συνεχόμενους τρόπους.
Μία Γυναίκα, όπως η ΄Ερη, δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί.
Η Έρη έψαξε και έψαξε πολύ και με πολλούς τρόπους και τελικά σας εντόπισε. Στην ίδια πόλη ζούμε άλλωστε.
Γνωρίζει ποιος είστε και γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία σας. Και τα γνωρίζω και εγώ. Και αυτή και εγώ σας βλέπουμε συχνά εσείς όμως δεν μας βλέπετε.
Κάποια στιγμή μάλιστα η Έρη σας είχε κολλήσει την μαστίχα της στο κάτω δεξί μέρος από την καμπαρτίνα σας. Μία μεγάλη ροζ τσιχλόφουσκα. Το θυμάστε, κ. συνάδελφε;;;
Η Έρη είναι πολύ καλός Άνθρωπος, κ. συνάδελφε. Δεν θα έλεγα ότι σας έχει συγχωρέσει. Απλά δεν ασχολείται μαζί σας. Η Έρη είναι ψηλά! Σεις δεν είστε ...
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.914
- Πόντοι
- 2.606
Κάποια στιγμή μάλιστα η Έρη σας είχε κολλήσει την μαστίχα της στο κάτω δεξί μέρος από την καμπαρτίνα σας. Μία μεγάλη ροζ τσιχλόφουσκα. Το θυμάστε, κ. συνάδελφε;;;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
peloma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 39.281
- Πόντοι
- 6.236
Καλημέρα σας, εξαιρετικοί κάτοικοι του πλανήτη μπου και συγκεκριμένα του νήματος! ![Male sign :male_sign: ♂️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/2642.png)
Ως νέος επισκέπτης εδώ, έχω την αίσθηση ότι μπαίνω σε ένα μυσταγωγικό σύμπαν, όπου η τελειότητα, η γοητεία και η άμεμπτη φυσική κατάσταση είναι το ελάχιστο baseline. Αν κρίνω από την περιγραφή, εδώ υπάρχει ο θίασος του Μύθου της Τέλειας Υπαρξιακής Επιτυχίας™.
Εγώ, βέβαια, δεν τα πολυκαταλαβαίνω όλα αυτά. Με το ζόρι θυμάμαι πού πάρκαρα το αυτοκίνητο, ενώ η ετοιμότητά μου περιορίζεται στο να βάζω το πλυντήριο σωστά και να βρίσκω το απομακρυσμένο για το Netflix. Από ταβάνια, δε, έχω εμπειρία κυρίως όταν κάνω βαψίματα στο σπίτι.
Αλλά ήρθα με καλή διάθεση, μπορεί και βήχα, δεν είμαι σίγουρος και έναν αυτοσαρκασμό που χωράει σε βαλίτσα καμπίνας. Δεν ξέρω αν θα φανώ αντάξιος της κουλτούρας σας, αλλά υπόσχομαι ότι αν μη τι άλλο, δεν θα σας κουράσω.
Άλλωστε, όπως είπε κι ένας σοφός, «Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος, αρκεί να έχεις καλό Wi-Fi».
Συγχωρέστε μου την όποια απειρία, και καλή μας συνέχεια!
![Male sign :male_sign: ♂️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/2642.png)
Ως νέος επισκέπτης εδώ, έχω την αίσθηση ότι μπαίνω σε ένα μυσταγωγικό σύμπαν, όπου η τελειότητα, η γοητεία και η άμεμπτη φυσική κατάσταση είναι το ελάχιστο baseline. Αν κρίνω από την περιγραφή, εδώ υπάρχει ο θίασος του Μύθου της Τέλειας Υπαρξιακής Επιτυχίας™.
Εγώ, βέβαια, δεν τα πολυκαταλαβαίνω όλα αυτά. Με το ζόρι θυμάμαι πού πάρκαρα το αυτοκίνητο, ενώ η ετοιμότητά μου περιορίζεται στο να βάζω το πλυντήριο σωστά και να βρίσκω το απομακρυσμένο για το Netflix. Από ταβάνια, δε, έχω εμπειρία κυρίως όταν κάνω βαψίματα στο σπίτι.
Αλλά ήρθα με καλή διάθεση, μπορεί και βήχα, δεν είμαι σίγουρος και έναν αυτοσαρκασμό που χωράει σε βαλίτσα καμπίνας. Δεν ξέρω αν θα φανώ αντάξιος της κουλτούρας σας, αλλά υπόσχομαι ότι αν μη τι άλλο, δεν θα σας κουράσω.
Άλλωστε, όπως είπε κι ένας σοφός, «Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος, αρκεί να έχεις καλό Wi-Fi».
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλώς ήλθατε, κύριε!Καλημέρα σας, εξαιρετικοί κάτοικοι του πλανήτη μπου και συγκεκριμένα του νήματος!
Θεαματική η είσοδός σας και αντάξια του Νήματος.
Είστε απόλυτα καλοδεχούμενος και γι΄ αυτό μπορείτε να συμμετέχετε στις Εργασίες του Νήματος όποτε το επιθυμείτε!
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ο Μωυσής πήγε στην Έρημο πριν επιστρέψει και διδάξει.Ο Αρίσταρχος μου είπε να αποσαφηνίσω ότι δεν ισχυρίζεται πως είναι αηλη οντότητα, ούτε θεός του Ολύμπου ούτε τίποτα.. διάγει περίοδο περισυλλογής, για την ακρίβεια αποσύρθηκε στην έρημο του twilight zone και παλεύει με σατανάδες που του επιτίθενται..δίνει σκληρές μάχες και πάντα κερδίζει, αλλά με βαριές απώλειες. Αυτά είναι ιστορίες της σεζον 25-26. Την τρέχουσα σεζόν μου δίνει τις ιστορίες τις περσινές..δηλαδή για τους βραδυνοες: φέτος γράφονται οσα έγιναν πέρσι..
Μου είπε επίσης να μη σας κοροϊδεύω: δε θα ξαναλογκαρει ποτέ
Υπερβολές
Ο Ιησούς πήγε στην Έρημο πριν επιστρέψει και διδάξει.
Ο Αρίσταρχος είναι τώρα στην Έρημο. Θα επιστρέψει και θα διδάξει μέσω Υμών, του Προφήτου Αυτού!
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4