Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.983
Πόντοι
26.096
ρε τυπε μιλας για εναν τυπο που πριν παντρευτω και κρεμασω καπότα, κινουμουν συνεχως στις παρυφες της σοουμπιζ...για ποιο λογο να βρισω εναν γεροξεκουτη αυνάνα ή την ερι που ειχε περισσοτερες γατες απο καταφυγιο ζωων?????:confused:
ο υπεραιωνοβιος πλατανος με ζηλευει παθολογικα, και τα νιατα μου και την ομορφια μου, και γι αυτο λεει μονιμως ψεμματα για μενα....και δυστυχως παρεσυρε και αυτο το δυστυχες κοράσιο την ερι....
τεσπα....περασμενα ξεχασμενα....συγκρινεται τωρα ο αιθέρας με τον κατιμά?????:sunglasses:
Πςςςςςςς, τι άντρας!

Υ.Γ. Η Έρη ήταν (και είναι) μία όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη και πολύ δυναμική Γυναίκα. Την προσβάλατε, κ. συνάδελφε, με πολλούς και ποταπούς και συνεχόμενους τρόπους.
Μία Γυναίκα, όπως η ΄Ερη, δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί.

Η Έρη έψαξε και έψαξε πολύ και με πολλούς τρόπους και τελικά σας εντόπισε. Στην ίδια πόλη ζούμε άλλωστε.
Γνωρίζει ποιος είστε και γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία σας. Και τα γνωρίζω και εγώ. Και αυτή και εγώ σας βλέπουμε συχνά εσείς όμως δεν μας βλέπετε.
Κάποια στιγμή μάλιστα η Έρη σας είχε κολλήσει την μαστίχα της στο κάτω δεξί μέρος από την καμπαρτίνα σας. Μία μεγάλη ροζ τσιχλόφουσκα. Το θυμάστε, κ. συνάδελφε;;;

Η Έρη είναι πολύ καλός Άνθρωπος, κ. συνάδελφε. Δεν θα έλεγα ότι σας έχει συγχωρέσει. Απλά δεν ασχολείται μαζί σας. Η Έρη είναι ψηλά! Σεις δεν είστε ...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.990
Πόντοι
2.606
Κάποια στιγμή μάλιστα η Έρη σας είχε κολλήσει την μαστίχα της στο κάτω δεξί μέρος από την καμπαρτίνα σας. Μία μεγάλη ροζ τσιχλόφουσκα. Το θυμάστε, κ. συνάδελφε;;;
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
37.232
Πόντοι
6.236
Καλημέρα σας, εξαιρετικοί κάτοικοι του πλανήτη μπου και συγκεκριμένα του νήματος! ‍♂️

Ως νέος επισκέπτης εδώ, έχω την αίσθηση ότι μπαίνω σε ένα μυσταγωγικό σύμπαν, όπου η τελειότητα, η γοητεία και η άμεμπτη φυσική κατάσταση είναι το ελάχιστο baseline. Αν κρίνω από την περιγραφή, εδώ υπάρχει ο θίασος του Μύθου της Τέλειας Υπαρξιακής Επιτυχίας™.

Εγώ, βέβαια, δεν τα πολυκαταλαβαίνω όλα αυτά. Με το ζόρι θυμάμαι πού πάρκαρα το αυτοκίνητο, ενώ η ετοιμότητά μου περιορίζεται στο να βάζω το πλυντήριο σωστά και να βρίσκω το απομακρυσμένο για το Netflix. Από ταβάνια, δε, έχω εμπειρία κυρίως όταν κάνω βαψίματα στο σπίτι.
Αλλά ήρθα με καλή διάθεση, μπορεί και βήχα, δεν είμαι σίγουρος και έναν αυτοσαρκασμό που χωράει σε βαλίτσα καμπίνας. Δεν ξέρω αν θα φανώ αντάξιος της κουλτούρας σας, αλλά υπόσχομαι ότι αν μη τι άλλο, δεν θα σας κουράσω.

Άλλωστε, όπως είπε κι ένας σοφός, «Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος, αρκεί να έχεις καλό Wi-Fi».
Συγχωρέστε μου την όποια απειρία, και καλή μας συνέχεια!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.983
Πόντοι
26.096
Καλημέρα σας, εξαιρετικοί κάτοικοι του πλανήτη μπου και συγκεκριμένα του νήματος! ‍♂️

Ως νέος επισκέπτης εδώ, έχω την αίσθηση ότι μπαίνω σε ένα μυσταγωγικό σύμπαν, όπου η τελειότητα, η γοητεία και η άμεμπτη φυσική κατάσταση είναι το ελάχιστο baseline. Αν κρίνω από την περιγραφή, εδώ υπάρχει ο θίασος του Μύθου της Τέλειας Υπαρξιακής Επιτυχίας™.

Εγώ, βέβαια, δεν τα πολυκαταλαβαίνω όλα αυτά. Με το ζόρι θυμάμαι πού πάρκαρα το αυτοκίνητο, ενώ η ετοιμότητά μου περιορίζεται στο να βάζω το πλυντήριο σωστά και να βρίσκω το απομακρυσμένο για το Netflix. Από ταβάνια, δε, έχω εμπειρία κυρίως όταν κάνω βαψίματα στο σπίτι.
Αλλά ήρθα με καλή διάθεση, μπορεί και βήχα, δεν είμαι σίγουρος και έναν αυτοσαρκασμό που χωράει σε βαλίτσα καμπίνας. Δεν ξέρω αν θα φανώ αντάξιος της κουλτούρας σας, αλλά υπόσχομαι ότι αν μη τι άλλο, δεν θα σας κουράσω.

Άλλωστε, όπως είπε κι ένας σοφός, «Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος, αρκεί να έχεις καλό Wi-Fi».
Συγχωρέστε μου την όποια απειρία, και καλή μας συνέχεια!
Καλώς ήλθατε, κύριε!
Θεαματική η είσοδός σας και αντάξια του Νήματος.
Είστε απόλυτα καλοδεχούμενος και γι΄ αυτό μπορείτε να συμμετέχετε στις Εργασίες του Νήματος όποτε το επιθυμείτε!
:hi:

• Like
Αντιδράσεις: peloma
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.983
Πόντοι
26.096
Ο Αρίσταρχος μου είπε να αποσαφηνίσω ότι δεν ισχυρίζεται πως είναι αηλη οντότητα, ούτε θεός του Ολύμπου ούτε τίποτα.. διάγει περίοδο περισυλλογής, για την ακρίβεια αποσύρθηκε στην έρημο του twilight zone και παλεύει με σατανάδες που του επιτίθενται..δίνει σκληρές μάχες και πάντα κερδίζει, αλλά με βαριές απώλειες. Αυτά είναι ιστορίες της σεζον 25-26. Την τρέχουσα σεζόν μου δίνει τις ιστορίες τις περσινές..δηλαδή για τους βραδυνοες: φέτος γράφονται οσα έγιναν πέρσι..
Μου είπε επίσης να μη σας κοροϊδεύω: δε θα ξαναλογκαρει ποτέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπερβολές
Ο Μωυσής πήγε στην Έρημο πριν επιστρέψει και διδάξει.
Ο Ιησούς πήγε στην Έρημο πριν επιστρέψει και διδάξει.
Ο Αρίσταρχος είναι τώρα στην Έρημο. Θα επιστρέψει και θα διδάξει μέσω Υμών, του Προφήτου Αυτού!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.983
Πόντοι
26.096
Αγαπητέ μου Blizard,

Σε όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχουμε σε τούτον εδώ τον ιστότοπο, είχαμε τις καλές, τις έτσι κι έτσι, και τις κακές στιγμές μας. Δεδομένου του γεγονότος τούτου, θέλω να πιστεύω πως ό,τι έχουμε να πούμε μεταξύ μας, το γράφουμε ο ένας στον άλλον στα ίσια, χωρίς περιστροφές.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, φιλικά, και χωρίς καμία διάθεση να ανοίξουμε πολεμική, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να κάνεις την αυτοκριτική σου, πάνω στο θέμα για το οποίο εγκαλείς.

Κατηγορείς τους άλλους ως ανάρχιδους. Έχεις αναλογιστεί όμως την πιθανότητα να τους ευνούχισες εσύ ο ίδιος; Και αυτό, όχι μόνον με την σιδηρά γραμμή που έθετες σχετικά με το ποια κριτήρια θα πρέπει να πληρούν τα νικς για να συμμετέχουν στο νήμα σου, αλλά και από το πώς θα λειτουργεί και θα πορεύεται το παρόν νήμα, μέχρι και την επιβολή λογοκρισίας στην θεματολογία του, καθώς και στην συμπεριφορά των μελών του. Και όποιος τολμούσε να να παρεκκλίνει από την γραμμή που έδινες, τον έθετες με τον τρόπο σου, σε "ακοινωνησία".

Δηλώνεις εν εξάλλω επειδή κανείς δεν είχε (και δεν έχει) τα αρχίδια, να γράψει δυο λόγια γι αυτό που υπέστη η Ερινάλ. Συναίσθημα το οποίο συμμερίζομαι απόλυτα γιατί όντως η επίθεσή που δέχθηκε ήτο σκαιοτάτη. ( Όχι βέβαια ότι δεν συμμετείχε και αυτή, και μάλιστα ως μπροστάρης, στα περί "μελάτου". Αλλά ως νομικός γνωρίζεις ότι το να εξυβρίσεις κάποιον που σε εξύβρισε, δεν σε απαλλάσσει από την κατηγορία).

Απάντησε μου όμως, γιατί δεν δήλωνες το ίδιο εν εξάλλω, όταν οι Αιδειολείχος & Καυτή Σαραντάρα έριχναν γαμωμάνες σε κάποιο άλλο μέλος του νήματος, εντός του νήματός σου και κανείς δεν είχε τα αρχίδια να τους βάλει στην θέση τους; Ακόμα και εσύ, που τώρα εξανίστασαι για τις αήθεις επιθέσεις, έβρισκες ως πιο δέον το να ασχοληθείς με θέματα ορθογραφίας.

Αναλογίσου λοιπόν αν έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης, γι αυτό το δριμύ κατηγορώ που απευθύνεις στους άλλους.
κ. The Saint*,
γνωρίζετε την απεριόριστη εκτίμηση, που τρέφω προς το πρόσωπό σας και την οποία έχω εκδηλώσει και δημοσίως και όχι μόνο εις το παρόν Νήμα.

Για τα λάθη, που έκανα στο παρελθόν, έχω πλειστάκις απολογηθεί επίσης Δημοσίως και όχι μόνο εις το παρόν Νήμα.
Για το συγκεκριμένο λάθος που έκανα απέναντί σας ΤΟΤΕ, έχω απολογηθεί τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά και εάν δεν σας αρκεί το παρελθόν, ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ εκ νέου!

Ως ο αγαπητός κ. @rodriguez96 το έθεσε, χθες έγινε κάτι που έπρεπε να γίνει για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε απαλλαγμένοι από σκελετούς του παρελθόντος.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!:rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.983
Πόντοι
26.096
Αναθεωρώ την εκτίμησή μου προς τα πάνω, 26 χιλιάδαι σελίδες...
Και τι θέλετε δηλαδή;;;
Να φωνάζω κορίτσια και να φέρνω φαγητά κάθε λίγο και λιγάκι;;;;
Πένομαι!
Ένας απλός συνταξιουχος του Ο.Γ.Α. είμαι ...

Φευ εις τα συσσίτια υπέρ πτωχών, διοργανούμενα υπό των Ιερών Μητροπόλεων!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.685
Πόντοι
12.946
Λίαν εύστοχος η ανάρτησίς σας, κύριε!
Αυτό που έγινε χθες έπρεπε να γίνει και ήταν αναμενόμενο.
Αντέχουμε εδώ και 24.100 σελίδες επειδή ακριβώς υπάρχουν μέρες όπως ήταν η χθεσινή.
Τα λέμε, τα βγάζουμε από μέσα μας, ενδεχομένως θίγουμε ο ένας τον άλλον με κάποιες υπερβολές, ζητούμε όμως συγνώμη μεταξύ μας και τελικά ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

We shook the dust off and that was much needed, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.

Παππούδια Ενωμένα
Ποτέ Νικημένα!
Καλημέρα, αναγκαστικά θα τα γράψω σε ένα ποστ.

1. Για να μην σας αναφέρω θερμοδυναμικούς νόμους και λέτε ότι γράφω μαλακίες,
θα το εξηγήσω με απλά λόγια, σε ένα κλειστό δοχείο που περιέχει υγρό όταν προσδίδεται θερμότητα αυξάνεται η εσωτερική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια πρέπει να εκτονωθεί μέσω κάποιου ασφαλιστικού.
Αν δεν εκτονωθεί θα γίνει του Κούρκουλου που έγινε το μπαμ ενώ φώναζε ΌΧΙ ΆΛΛΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ.
Και στις ανθρώπινες σχέσεις περίπου είναι το ίδιο, καλύτερα να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα παρά
να συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια.

2. Για την κ. Ερινάλ όπως είπα ήμουν νέος τότε στο νήμα και δεν ήξερα καν αν το νικ της
αντιστοιχούσε σε αληθινή γυναίκα, μια φορά ρώτησα τον κοινό φίλο μου είπε ΝΑΙ είναι.
Εντάξει ήμουν ευγενικός μαζί της και μέχρι εκεί, την θαύμαζα κιόλας γιατί είχε τσαγανό.
Είχα πέσει τυχαία σε κάτι βρισίδια, τα οποία με βρίσκουν απόλυτα αντίθετο γιατί δεν πρέπει
να φέρονται έτσι σε μια γυναίκα.

Αλλά ήμουν νέος τότε, το νήμα είχε προστάτες (Ποπόφ και άλλοι), δεν ήξερα τι παιζόταν
και προτίμησα μην εμπλακώ.
Αυτά, δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.983
Πόντοι
26.096
:wanker: :wanker: :wanker:
γκαβλώνω ομως μονο οταν το λεει ο μπλιζ :dunno:

Οχι. ο βλαχαντερ ειναι φιλος ο μπλιζ ειναι ερωτας :2funny:

αλλά θα κάτσω σε ολους :grin:

θα την χωρισω μαλλον..με τρωει αρκετο χρονο απο την μαλακια... :sunglasses:

Έλα ρε τσιμυ, σιγά μην σε διώξει αυτό το γίδι η ερι...ειναι γνωστή αγαμητη και ψυχασθενης

εσύ μας δήλωσες ότι δεν σου σηκώνεται ποιος σε παίρνει σοβαρά μετά από αυτό

Θα θέλες πολύ να είχες ένα τέτοιο παλαμάρι ανάμεσα στα μπούτια σου... Βολεψου τώρα με τον γάτο σου γιατί ούτε λεσβια δεν σε πλησιάζει..

ναι, η ελεγεία του πεσμένου παλαμαριου. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.983
Πόντοι
26.096
65363.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.983
Πόντοι
26.096
2. Για την κ. Ερινάλ όπως είπα ήμουν νέος τότε στο νήμα και δεν ήξερα καν αν το νικ της
αντιστοιχούσε σε αληθινή γυναίκα, μια φορά ρώτησα τον κοινό φίλο μου είπε ΝΑΙ είναι.
Εντάξει ήμουν ευγενικός μαζί της και μέχρι εκεί, την θαύμαζα κιόλας γιατί είχε τσαγανό.
Είχα πέσει τυχαία σε κάτι βρισίδια, τα οποία με βρίσκουν απόλυτα αντίθετο γιατί δεν πρέπει
να φέρονται έτσι σε μια γυναίκα.

Αλλά ήμουν νέος τότε, το νήμα είχε προστάτες (Ποπόφ και άλλοι), δεν ήξερα τι παιζόταν
και προτίμησα μην εμπλακώ.
Αυτά, δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο.
Συνεχίζουμε, κύριε, όπως παλιά! :grouphug:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.126
Πόντοι
25.467
κ. The Saint*,
γνωρίζετε την απεριόριστη εκτίμηση, που τρέφω προς το πρόσωπό σας και την οποία έχω εκδηλώσει και δημοσίως και όχι μόνο εις το παρόν Νήμα.

Για τα λάθη, που έκανα στο παρελθόν, έχω πλειστάκις απολογηθεί επίσης Δημοσίως και όχι μόνο εις το παρόν Νήμα.
Για το συγκεκριμένο λάθος που έκανα απέναντί σας ΤΟΤΕ, έχω απολογηθεί τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά και εάν δεν σας αρκεί το παρελθόν, ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ εκ νέου!

Ως ο αγαπητός κ. @rodriguez96 το έθεσε, χθες έγινε κάτι που έπρεπε να γίνει για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε απαλλαγμένοι από σκελετούς του παρελθόντος.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!:rockon:

Καλημέρα σας αγαπητε.

Μιας και πάτε το θέμα αλλού, γιατί αυτό που σας κάλεσα να αναλογιστείτε είναι το αν έχετε έχετε ευθύνη για το ότι υπάρχει έλλειψη όρχεων στο νήμα σας επειδή ο ίδιος φροντίσατε να υπάρχει δια μέσου ενός ιδιότυπου ευνουχισμού στο οποίον προβήκατε προμελετημένα, και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό στο οποίο αναφερθήκατε, θα σας απαντήσω το εξής.

Όντως έχετε απολογηθεί, και είναι περιττό να απολογηθείτε ξανά. Ξέρετε όμως κάτι αγαπητέ; Αμαρτία εξομολογουμένη, εστί αμαρτία, αν συνεχίζει να υφίσταται. Και το "με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" δεν προσφέρεται για λύση. Τι κι αν απολογηθήκατε δημόσια και ιδιωτικά για το συγκεκριμένο περιστατικό, αν συνεχίζετε να συμπεριφέρεστε κατά τον ίδιο τρόπο σε άλλα περιστατικά και άλλα νικς και να διατηρείτε την ίδια γραμμή με πριν! Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι.

Γι αυτό λοιπόν, σας παρακινώ, να αφήστε κατά μέρος τον ρόλο του Ποντίφικα που περιφέρεται και ζητά συγγνώμη επί παντός επιστητού, προκειμένου οι πιστοί να ξαναγυρίσουν στην Καθολική Εκκλησία της οποίας ηγείται, και να χαράξετε νέα γραμμή. Άλλωστε, όπως και εσείς θα διαπιστώσατε, ο ρόλος του Ποντίφικα δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία της περσόνας που έχετε χτίσει.

Είστε εξαιρετικός σε πολλά άλλα πράγματα. Φροντίστε λοιπόν να ρίξετε εκεί το βάρος,

Συγγνώμη αν κούρασα.

The Saint*

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.983
Πόντοι
26.096
Καλημέρα σας αγαπητε.
.....
Είστε εξαιρετικός σε πολλά άλλα πράγματα. Φροντίστε λοιπόν να ρίξετε εκεί το βάρος,

Συγγνώμη αν κούρασα.

The Saint*
Ευχαριστώ, κύριε, διά τας συμβουλάς σας και θα τις λάβω σοβαρώς υπόψιν! Το εννοώ!

Παρεμπιπτόντως και για να επιστρέψουμε στο παρόν ...
Μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, σκούρα επιδερμίδα ... Ξέρετε κάποια που θέλει κάποιον με τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά για να τον βγάλει γκόμενο;;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.126
Πόντοι
25.467
Ευχαριστώ, κύριε, διά τας συμβουλάς σας και θα τις λάβω σοβαρώς υπόψιν! Το εννοώ!

Παρεμπιπτόντως και για να επιστρέψουμε στο παρόν ...
Μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, σκούρα επιδερμίδα ... Ξέρετε κάποια που θέλει κάποιον με τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά για να τον βγάλει γκόμενο;;;

Θα το κοιτάξω.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.201
Πόντοι
3.786
α μπα γιατι ετσι ?
επειδη ακουω τερλεγκα μηπως?
Ναι , γι'αυτό. Ο Γκότζι προτιμά τον ρόκερ Κοντολάζο. Τον παλιό, ασυμβίβαστο Κοντολάζο, ενώ εσύ μας βάζεις όλο εμπορικά: Τερλέγκα, Βανδή και Σφακιανάκη.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.147
Πόντοι
6.236
Ναι , γι'αυτό. Ο Γκότζι προτιμά τον ρόκερ Κοντολάζο. Τον παλιό, ασυμβίβαστο Κοντολάζο, ενώ εσύ μας βάζεις όλο εμπορικά: Τερλέγκα, Βανδή και Σφακιανάκη.
Η καρδούλα που σας έκανα ήταν για τον Κοντολάζο, τον Τερλέγκα, τη Βανδή και τον Σφακιανάκη.
Συγγνώμη κιόλας.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.201
Πόντοι
3.786
Η καρδούλα που σας έκανα ήταν για τον Κοντολάζο, τον Τερλέγκα, τη Βανδή και τον Σφακιανάκη.
Συγγνώμη κιόλας.
Θαυμάζω το καλό σου γούστο, Ωρίων. Τέσσερις κολοσσοί του διεθνούς πενταγράμμου.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.147
Πόντοι
6.236

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.147
Πόντοι
6.236
Η Έρη τι φάση; Κυκλοφορεί στη δουλειά κάπως έτσι;
stockard channing gum GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom