blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.983
- Πόντοι
- 26.096
Πςςςςςςς, τι άντρας!ρε τυπε μιλας για εναν τυπο που πριν παντρευτω και κρεμασω καπότα, κινουμουν συνεχως στις παρυφες της σοουμπιζ...για ποιο λογο να βρισω εναν γεροξεκουτη αυνάνα ή την ερι που ειχε περισσοτερες γατες απο καταφυγιο ζωων?????
ο υπεραιωνοβιος πλατανος με ζηλευει παθολογικα, και τα νιατα μου και την ομορφια μου, και γι αυτο λεει μονιμως ψεμματα για μενα....και δυστυχως παρεσυρε και αυτο το δυστυχες κοράσιο την ερι....
τεσπα....περασμενα ξεχασμενα....συγκρινεται τωρα ο αιθέρας με τον κατιμά?????
Υ.Γ. Η Έρη ήταν (και είναι) μία όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη και πολύ δυναμική Γυναίκα. Την προσβάλατε, κ. συνάδελφε, με πολλούς και ποταπούς και συνεχόμενους τρόπους.
Μία Γυναίκα, όπως η ΄Ερη, δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί.
Η Έρη έψαξε και έψαξε πολύ και με πολλούς τρόπους και τελικά σας εντόπισε. Στην ίδια πόλη ζούμε άλλωστε.
Γνωρίζει ποιος είστε και γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία σας. Και τα γνωρίζω και εγώ. Και αυτή και εγώ σας βλέπουμε συχνά εσείς όμως δεν μας βλέπετε.
Κάποια στιγμή μάλιστα η Έρη σας είχε κολλήσει την μαστίχα της στο κάτω δεξί μέρος από την καμπαρτίνα σας. Μία μεγάλη ροζ τσιχλόφουσκα. Το θυμάστε, κ. συνάδελφε;;;
Η Έρη είναι πολύ καλός Άνθρωπος, κ. συνάδελφε. Δεν θα έλεγα ότι σας έχει συγχωρέσει. Απλά δεν ασχολείται μαζί σας. Η Έρη είναι ψηλά! Σεις δεν είστε ...