Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.417
- Πόντοι
- 2.586
Για Super αμολυβδη μιλαμεΘα στειλω τρουμπακη να γεμιζει
Για Super αμολυβδη μιλαμεΘα στειλω τρουμπακη να γεμιζει
Ουδείς; Θα διαφωνήσω.Hippie trail.Ουδείς σας γνωρίζει τι ήταν το hippie trail και μάλλον δεν θα ψάξετε να το μάθετε.
Για αυτό το μονοπάτι, στις Αγγλόφωνες χώρες, υπάρχει το παρακάτω quote, το οποίο ασπάζομαι και επαναλαμβάνω:
To all the young intrepids who set out with big dreams. But never made it home.
Με εκπλήσσετε, Κυρία!Ουδείς; Θα διαφωνήσω.
The last line from the Serpent.
Στενάχωρο αλλά ταυτόχρονα συγκινητικό. Μετά το Netflix το λες και mainstream.
Μια άλλη ατάκα της σειράς:
“It’s a good life that I provide here. I’ve been good to you.Then you understand why it’s hard for me to accept that you just want to leave.”
Είμαι εδώ να βάλω το λιθαράκι μου χαχα.Με λίγο μπάχαλο ακόμη τις επόμενες μέρες φτάνουμε άνετα τις 25000 σελίδες...
Φυγε απο δω ρεΜε εκπλήσσετε, Κυρία!
κυρία μου ελαχιστοι ..ο εξης ενας ..εγω και μονο εγω μπορουμε να εμβαθυνουμε στα γραφομενα σαςΕίμαι εδώ να βάλω το λιθαράκι μου χαχα.
Χαίρομαι αν όντως με διαβάζετε (κυριολεκτικά και μεταφορικά).κυρία μου ελαχιστοι ..ο εξης ενας ..εγω και μονο εγω μπορουμε να εμβαθυνουμε στα γραφομενα σας
Νοιωθω συγκινημένος
Για να ειμαι ειλικρινής διαβασα την τελευταία φραση ..και μου εκανε ενα κλικΧαίρομαι αν όντως με διαβάζετε (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Το σχόλιο ,όμως, δεν είναι ολίγον τι απαξιωτικό προς τους υπόλοιπους;
1970. Ήμουν για μια διετία στο νησί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα μου.Woodstock, hey? 1969!
΄Ημουν εκεί, 77 χρονών τότε, αγκαλιά με μία ξανθιά Αμερικάνα από Frisco... Ούτε στην Αμερική έχει μελαχρινές!
Καθόλου μπάχαλο, πιο πολύ ξεμπάχαλο. Κάποια πράγματα καλύτερα να ξεκαθαρίζουν παρά να αιωρούνται υπόνοιες και να δημιουργείται αρνητική ενέργεια.Πάλι μπάχαλο...
Τις τελευταίες μέρες έπρεπε να τελειώσει κάτι προσωπικό, οριστικά και αμετάκλητα. Και ήταν αρκετά επώδυνη διαδικασία...
Σε ότι αφορά την Έρη, ίσως πρέπει να την αφήσουμε στην ησυχία της και αν την θυμόμαστε να είναι για τις καλές στιγμές της. Τα υπόλοιπα, ποιος ο λόγος να τα επαναφέρουμε...?
Το λιγότερο που μπορώ να γράψω είναι πως την θεωρώ πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο.
ρε τυπε μιλας για εναν τυπο που πριν παντρευτω και κρεμασω καπότα, κινουμουν συνεχως στις παρυφες της σοουμπιζ...για ποιο λογο να βρισω εναν γεροξεκουτη αυνάνα ή την ερι που ειχε περισσοτερες γατες απο καταφυγιο ζωων?????Καθόλου μπάχαλο, πιο πολύ ξεμπάχαλο. Κάποια πράγματα καλύτερα να ξεκαθαρίζουν παρά να αιωρούνται υπόνοιες και να δημιουργείται αρνητική ενέργεια.
Και για το δεύτερο περί Ερινάλ και εγώ την εκτιμούσα και ήμουν ευγενικός μαζί της,
με είχε βγάλει και σε ψηφοφορία ο νηματοθέτης γιατί μου είχε κάνει like σε μια κριτική.
Δεν μπορούσα όμως όποτε βριζόταν με τον Τάκη να έμπαινα στη μέση γιατί ήμουν νεόπας τότε.
Έχω ακούσει ότι η μισή αλήθεια είναι το μεγαλύτερο ψέμα (κάπως έτσι το λένε)ρε τυπε μιλας για εναν τυπο που πριν παντρευτω και κρεμασω καπότα, κινουμουν συνεχως στις παρυφες της σοουμπιζ...για ποιο λογο να βρισω εναν γεροξεκουτη αυνάνα ή την ερι που ειχε περισσοτερες γατες απο καταφυγιο ζωων?????
ο υπεραιωνοβιος πλατανος με ζηλευει παθολογικα, και τα νιατα μου και την ομορφια μου, και γι αυτο λεει μονιμως ψεμματα για μενα....και δυστυχως παρεσυρε και αυτο το δυστυχες κοράσιο την ερι....
τεσπα....περασμενα ξεχασμενα....συγκρινεται τωρα ο αιθέρας με τον κατιμά?????
Ο Αρίσταρχος μου είπε να αποσαφηνίσω ότι δεν ισχυρίζεται πως είναι αηλη οντότητα, ούτε θεός του Ολύμπου ούτε τίποτα.. διάγει περίοδο περισυλλογής, για την ακρίβεια αποσύρθηκε στην έρημο του twilight zone και παλεύει με σατανάδες που του επιτίθενται..δίνει σκληρές μάχες και πάντα κερδίζει, αλλά με βαριές απώλειες. Αυτά είναι ιστορίες της σεζον 25-26. Την τρέχουσα σεζόν μου δίνει τις ιστορίες τις περσινές..δηλαδή για τους βραδυνοες: φέτος γράφονται οσα έγιναν πέρσι..Έτσι είναι οι Προφήτες, κύριε, σήμερα.
Μας μπερδεύουν για να μην βγάζουμε άκρη και μετά μας λένε <πίστευε και μη ερεύνα>!
Και εμείς αρχίζουμε:
Πιστεύω εις ένα Αρίσταρχο,
Πατέρα Παντοκράτορα ... κλπ
ΥπερβολέςΕίστε ασεβής, κύριε!
Για αρχή ... 100 φορές γραμμένο, με καλλιγραφικά γράμματα το παρακάτω:
Ένας είναι ο Αρίσταρχος και Προφήτης αυτού ο Gojiberry.
α μπα γιατι ετσι ?Υγ: Τζίμη σε συμπαθώ , αλλά εντάξει δεν ταιριάζουν όλοι με όλους
Ο.Κ.
Κανείς σας δεν έχει τα αρχίδια να μιλήσει.
Αναθεωρώ την εκτίμησή μου προς τα πάνω, 26 χιλιάδαι σελίδες...Είμαι εδώ να βάλω το λιθαράκι μου χαχα.