Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (0 μέλη και 225 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Katerina

Call-Girl
Εγγρ.
26 Φεβ 2021
Like
11.409
Hippie trail.
Ουδείς σας γνωρίζει τι ήταν το hippie trail και μάλλον δεν θα ψάξετε να το μάθετε.
Για αυτό το μονοπάτι, στις Αγγλόφωνες χώρες, υπάρχει το παρακάτω quote, το οποίο ασπάζομαι και επαναλαμβάνω:

To all the young intrepids who set out with big dreams. But never made it home.
Ουδείς; Θα διαφωνήσω.
The last line from the Serpent.
Στενάχωρο αλλά ταυτόχρονα συγκινητικό. Μετά το Netflix το λες και mainstream.

Μια άλλη ατάκα της σειράς:
“It’s a good life that I provide here. I’ve been good to you.Then you understand why it’s hard for me to accept that you just want to leave.”

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ουδείς; Θα διαφωνήσω.
The last line from the Serpent.
Στενάχωρο αλλά ταυτόχρονα συγκινητικό. Μετά το Netflix το λες και mainstream.

Μια άλλη ατάκα της σειράς:
“It’s a good life that I provide here. I’ve been good to you.Then you understand why it’s hard for me to accept that you just want to leave.”
Με εκπλήσσετε, Κυρία!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.417
Πόντοι
2.586

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.417
Πόντοι
2.586

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.004
Πόντοι
3.656
200.gif

Katerina

Call-Girl
Εγγρ.
26 Φεβ 2021
Like
11.409
κυρία μου ελαχιστοι ..ο εξης ενας ..εγω και μονο εγω μπορουμε να εμβαθυνουμε στα γραφομενα σας
Νοιωθω συγκινημένος
Χαίρομαι αν όντως με διαβάζετε (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Το σχόλιο ,όμως, δεν είναι ολίγον τι απαξιωτικό προς τους υπόλοιπους;

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.417
Πόντοι
2.586
Χαίρομαι αν όντως με διαβάζετε (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Το σχόλιο ,όμως, δεν είναι ολίγον τι απαξιωτικό προς τους υπόλοιπους;
Για να ειμαι ειλικρινής διαβασα την τελευταία φραση ..και μου εκανε ενα κλικ
Ισως να ειναι κατι βιοματικό ..δε ξερω

σε οτι αφορα την απαξιωση .οχι φυσικά προς ολους ..μονο προς εναν συγκεκριμένο
αλλα που θα μου παει ο μουργος ..θα τον στειλω διακοπες

Κυριοι RED ALERT ... Η κυρία εκτος απο ομορφη ειναι και εξυπνη ..και ψαγμένη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.067
Πόντοι
19.795
Woodstock, hey? 1969!
΄Ημουν εκεί, 77 χρονών τότε, αγκαλιά με μία ξανθιά Αμερικάνα από Frisco... Ούτε στην Αμερική έχει μελαχρινές!
1970. Ήμουν για μια διετία στο νησί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα μου.
Η ταινία έρχεται στο νησί. Σε κεντρικό κινηματογράφο. Πανζουρλισμος. Δεν θα πρέπει να ήταν χαρακτηρισμένη "ακατάλληλη", γιατί όλοι οι πιτσιρικάδες από τα 3 γυμνάσια της πόλης ήταν μέσα στο σινεμά. Στο διάλειμμα (για να πιούμε ταμ-ταμ:grin:) σκάνε μύτη 4 μπάτσοι και 2 με πολιτικά, ενώ από τα μεγάφωνα ανακοινώνεται ότι η προβολή της ταινίας θα διακοπεί. Τέτοιο ήταν το γιουχαισμα, που οι μπάτσοι φύγανε πανικόβλητοι και η ταινία συνεχίστηκε.
Τρελόκερκυραίοι, σιγά μην αφήνανε να διακοπεί η ταινία.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.384
Πόντοι
12.946
Πάλι μπάχαλο...

Τις τελευταίες μέρες έπρεπε να τελειώσει κάτι προσωπικό, οριστικά και αμετάκλητα. Και ήταν αρκετά επώδυνη διαδικασία...

Σε ότι αφορά την Έρη, ίσως πρέπει να την αφήσουμε στην ησυχία της και αν την θυμόμαστε να είναι για τις καλές στιγμές της. Τα υπόλοιπα, ποιος ο λόγος να τα επαναφέρουμε...?
Το λιγότερο που μπορώ να γράψω είναι πως την θεωρώ πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο.
Καθόλου μπάχαλο, πιο πολύ ξεμπάχαλο. Κάποια πράγματα καλύτερα να ξεκαθαρίζουν παρά να αιωρούνται υπόνοιες και να δημιουργείται αρνητική ενέργεια.
Και για το δεύτερο περί Ερινάλ και εγώ την εκτιμούσα και ήμουν ευγενικός μαζί της,
με είχε βγάλει και σε ψηφοφορία ο νηματοθέτης γιατί μου είχε κάνει like σε μια κριτική.
Δεν μπορούσα όμως όποτε βριζόταν με τον Τάκη να έμπαινα στη μέση γιατί ήμουν νεόπας τότε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.053
Πόντοι
5.006
Καθόλου μπάχαλο, πιο πολύ ξεμπάχαλο. Κάποια πράγματα καλύτερα να ξεκαθαρίζουν παρά να αιωρούνται υπόνοιες και να δημιουργείται αρνητική ενέργεια.
Και για το δεύτερο περί Ερινάλ και εγώ την εκτιμούσα και ήμουν ευγενικός μαζί της,
με είχε βγάλει και σε ψηφοφορία ο νηματοθέτης γιατί μου είχε κάνει like σε μια κριτική.
Δεν μπορούσα όμως όποτε βριζόταν με τον Τάκη να έμπαινα στη μέση γιατί ήμουν νεόπας τότε.
ρε τυπε μιλας για εναν τυπο που πριν παντρευτω και κρεμασω καπότα, κινουμουν συνεχως στις παρυφες της σοουμπιζ...για ποιο λογο να βρισω εναν γεροξεκουτη αυνάνα ή την ερι που ειχε περισσοτερες γατες απο καταφυγιο ζωων?????:confused:
ο υπεραιωνοβιος πλατανος με ζηλευει παθολογικα, και τα νιατα μου και την ομορφια μου, και γι αυτο λεει μονιμως ψεμματα για μενα....και δυστυχως παρεσυρε και αυτο το δυστυχες κοράσιο την ερι....
τεσπα....περασμενα ξεχασμενα....συγκρινεται τωρα ο αιθέρας με τον κατιμά?????:sunglasses:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.384
Πόντοι
12.946
ρε τυπε μιλας για εναν τυπο που πριν παντρευτω και κρεμασω καπότα, κινουμουν συνεχως στις παρυφες της σοουμπιζ...για ποιο λογο να βρισω εναν γεροξεκουτη αυνάνα ή την ερι που ειχε περισσοτερες γατες απο καταφυγιο ζωων?????:confused:
ο υπεραιωνοβιος πλατανος με ζηλευει παθολογικα, και τα νιατα μου και την ομορφια μου, και γι αυτο λεει μονιμως ψεμματα για μενα....και δυστυχως παρεσυρε και αυτο το δυστυχες κοράσιο την ερι....
τεσπα....περασμενα ξεχασμενα....συγκρινεται τωρα ο αιθέρας με τον κατιμά?????:sunglasses:
Έχω ακούσει ότι η μισή αλήθεια είναι το μεγαλύτερο ψέμα (κάπως έτσι το λένε)
εφόσον ο καθένας μπαίνει στο μπου για χαβαλέ δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που γνωρίζει
πως έχουν ακριβώς τα πράγματα μεταξύ εσένα και της Έρης.
Ούτε εγώ ξέρω οπότε απέχω από αυτή τη διαμάχη.
Και το ξεμπάχαλο το έγραψα για άλλη ιστορία τα καλοκαιρινά πανηγύρια,
που ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Gojiberry

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
2.750
Πόντοι
446
Έτσι είναι οι Προφήτες, κύριε, σήμερα.
Μας μπερδεύουν για να μην βγάζουμε άκρη και μετά μας λένε <πίστευε και μη ερεύνα>!

Και εμείς αρχίζουμε:
Πιστεύω εις ένα Αρίσταρχο,
Πατέρα Παντοκράτορα
... κλπ
Ο Αρίσταρχος μου είπε να αποσαφηνίσω ότι δεν ισχυρίζεται πως είναι αηλη οντότητα, ούτε θεός του Ολύμπου ούτε τίποτα.. διάγει περίοδο περισυλλογής, για την ακρίβεια αποσύρθηκε στην έρημο του twilight zone και παλεύει με σατανάδες που του επιτίθενται..δίνει σκληρές μάχες και πάντα κερδίζει, αλλά με βαριές απώλειες. Αυτά είναι ιστορίες της σεζον 25-26. Την τρέχουσα σεζόν μου δίνει τις ιστορίες τις περσινές..δηλαδή για τους βραδυνοες: φέτος γράφονται οσα έγιναν πέρσι..
Μου είπε επίσης να μη σας κοροϊδεύω: δε θα ξαναλογκαρει ποτέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είστε ασεβής, κύριε!
Για αρχή ... 100 φορές γραμμένο, με καλλιγραφικά γράμματα το παρακάτω:

Ένας είναι ο Αρίσταρχος και Προφήτης αυτού ο Gojiberry.
Υπερβολές

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Ο.Κ.
Κανείς σας δεν έχει τα αρχίδια να μιλήσει.

Αγαπητέ μου Blizard,

Σε όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχουμε σε τούτον εδώ τον ιστότοπο, είχαμε τις καλές, τις έτσι κι έτσι, και τις κακές στιγμές μας. Δεδομένου του γεγονότος τούτου, θέλω να πιστεύω πως ό,τι έχουμε να πούμε μεταξύ μας, το γράφουμε ο ένας στον άλλον στα ίσια, χωρίς περιστροφές.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, φιλικά, και χωρίς καμία διάθεση να ανοίξουμε πολεμική, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να κάνεις την αυτοκριτική σου, πάνω στο θέμα για το οποίο εγκαλείς.

Κατηγορείς τους άλλους ως ανάρχιδους. Έχεις αναλογιστεί όμως την πιθανότητα να τους ευνούχισες εσύ ο ίδιος; Και αυτό, όχι μόνον με την σιδηρά γραμμή που έθετες σχετικά με το ποια κριτήρια θα πρέπει να πληρούν τα νικς για να συμμετέχουν στο νήμα σου, αλλά και από το πώς θα λειτουργεί και θα πορεύεται το παρόν νήμα, μέχρι και την επιβολή λογοκρισίας στην θεματολογία του, καθώς και στην συμπεριφορά των μελών του. Και όποιος τολμούσε να να παρεκκλίνει από την γραμμή που έδινες, τον έθετες με τον τρόπο σου, σε "ακοινωνησία".

Δηλώνεις εν εξάλλω επειδή κανείς δεν είχε (και δεν έχει) τα αρχίδια, να γράψει δυο λόγια γι αυτό που υπέστη η Ερινάλ. Συναίσθημα το οποίο συμμερίζομαι απόλυτα γιατί όντως η επίθεσή που δέχθηκε ήτο σκαιοτάτη. ( Όχι βέβαια ότι δεν συμμετείχε και αυτή, και μάλιστα ως μπροστάρης, στα περί "μελάτου". Αλλά ως νομικός γνωρίζεις ότι το να εξυβρίσεις κάποιον που σε εξύβρισε, δεν σε απαλλάσσει από την κατηγορία).

Απάντησε μου όμως, γιατί δεν δήλωνες το ίδιο εν εξάλλω, όταν οι Αιδειολείχος & Καυτή Σαραντάρα έριχναν γαμωμάνες σε κάποιο άλλο μέλος του νήματος, εντός του νήματός σου και κανείς δεν είχε τα αρχίδια να τους βάλει στην θέση τους; Ακόμα και εσύ, που τώρα εξανίστασαι για τις αήθεις επιθέσεις, έβρισκες ως πιο δέον το να ασχοληθείς με θέματα ορθογραφίας.

Αναλογίσου λοιπόν αν έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης, γι αυτό το δριμύ κατηγορώ που απευθύνεις στους άλλους.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom