Ο.Κ.
Κανείς σας δεν έχει τα αρχίδια να μιλήσει.
Αγαπητέ μου Blizard,
Σε όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχουμε σε τούτον εδώ τον ιστότοπο, είχαμε τις καλές, τις έτσι κι έτσι, και τις κακές στιγμές μας. Δεδομένου του γεγονότος τούτου, θέλω να πιστεύω πως ό,τι έχουμε να πούμε μεταξύ μας, το γράφουμε ο ένας στον άλλον στα ίσια, χωρίς περιστροφές.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, φιλικά, και χωρίς καμία διάθεση να ανοίξουμε πολεμική, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να κάνεις την αυτοκριτική σου, πάνω στο θέμα για το οποίο εγκαλείς.
Κατηγορείς τους άλλους ως ανάρχιδους. Έχεις αναλογιστεί όμως την πιθανότητα να τους ευνούχισες εσύ ο ίδιος; Και αυτό, όχι μόνον με την σιδηρά γραμμή που έθετες σχετικά με το ποια κριτήρια θα πρέπει να πληρούν τα νικς για να συμμετέχουν στο νήμα σου, αλλά και από το πώς θα λειτουργεί και θα πορεύεται το παρόν νήμα, μέχρι και την επιβολή λογοκρισίας στην θεματολογία του, καθώς και στην συμπεριφορά των μελών του. Και όποιος τολμούσε να να παρεκκλίνει από την γραμμή που έδινες, τον έθετες με τον τρόπο σου, σε "ακοινωνησία".
Δηλώνεις εν εξάλλω επειδή κανείς δεν είχε (και δεν έχει) τα αρχίδια, να γράψει δυο λόγια γι αυτό που υπέστη η Ερινάλ. Συναίσθημα το οποίο συμμερίζομαι απόλυτα γιατί όντως η επίθεσή που δέχθηκε ήτο σκαιοτάτη. ( Όχι βέβαια ότι δεν συμμετείχε και αυτή, και μάλιστα ως μπροστάρης, στα περί "μελάτου". Αλλά ως νομικός γνωρίζεις ότι το να εξυβρίσεις κάποιον που σε εξύβρισε, δεν σε απαλλάσσει από την κατηγορία).
Απάντησε μου όμως, γιατί δεν δήλωνες το ίδιο εν εξάλλω, όταν οι Αιδειολείχος & Καυτή Σαραντάρα έριχναν γαμωμάνες σε κάποιο άλλο μέλος του νήματος, εντός του νήματός σου και κανείς δεν είχε τα αρχίδια να τους βάλει στην θέση τους; Ακόμα και εσύ, που τώρα εξανίστασαι για τις αήθεις επιθέσεις, έβρισκες ως πιο δέον το να ασχοληθείς με θέματα ορθογραφίας.
Αναλογίσου λοιπόν αν έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης, γι αυτό το δριμύ κατηγορώ που απευθύνεις στους άλλους.