Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
θειε εχω μεγαλο θεμα....ζορικο

οι κιθαρες δεν ειναι παντα ν κανουν θορυβο
Ωραιότατο είναι, παιδί μου!
Που είναι το θέμα σου;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

45 επισκέπτες ... !!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
Ωραιότατο είναι, παιδί μου!
Που είναι το θέμα σου;;;

45 επισκέπτες ... !!!
το να πρεπει να μπεις απο την "κανονικοτητα" στο περιθωριο θειε..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
Άλλες 900 σελίδες και θα έρθει το ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΚΕΡΑΣΜΑ των 25.000 σελίδων!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
Ποια είναι η κανονικότητα και ποιο είναι το περιθώριο, παιδί μου;;;
το ξερεις ειμαι σιγουρος οτι ξερεις οτι ειναι αλλο η κανονικοτητα και αλλο η ζωη στα ποστ του μπου θειε...
σε ειχα ρωτησει πριν ενα χρονο.....εχω θεμα θα τα πουμε με μειλ αν θες

Άλλες 900 σελίδες και θα έρθει το ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΚΕΡΑΣΜΑ των 25.000 σελίδων!
παλι με τυροπιτακια θα την εβγαλομεν συντροφοι

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
το ξερεις ειμαι σιγουρος οτι ξερεις οτι ειναι αλλο η κανονικοτητα και αλλο η ζωη στα ποστ του μπου θειε...
σε ειχα ρωτησει πριν ενα χρονο.....εχω θεμα θα τα πουμε με μειλ αν θες
Αααα, κατάλαβα, παιδί μου!
Αυτό είναι όντως θέμα ...
Στην διάθεσή σου όποτε θέλεις.
Απλά να με ειδοποιείς εδώ όταν στέλνεις email επειδή δεν μπαίνω συχνά στον λογαριασμό μου εκείνο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
παλι με τυροπιτακια θα την εβγαλομεν συντροφοι
Αίσχος!
Το πάρτι των 24.000 σελίδων ήταν μεγαλοπρεπές. Εσύ όμως, παιδί μου, έλειπες!!!
Πάνε σελίδα 24.000 να δεις τι έγινε εκείνη την μέρα....!!!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.246
Πόντοι
2.586

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.246
Πόντοι
2.586
Από κάποιον άλλο την είχατε ζητήσει, κύριε!
απο το τσατσονι σου το μπιρλα τα ζητησα ,,,
εχω την αμυδρα εντυπωση οτι σαμποταρεις απο το παρασκηνιο την αποκτηση αλιευτικου σκαφους του επιτιμου
ντροπη και ονειδος

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
απο το τσατσονι σου το μπιρλα τα ζητησα ,,,
εχω την αμυδρα εντυπωση οτι σαμποταρεις απο το παρασκηνιο την αποκτηση αλιευτικου σκαφους του επιτιμου
ντροπη και ονειδος
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην οικονομική διαχείριση του κ. @Μπιρλας μου!
Αυτό έλειπε να σας πάρουμε καινούριο σκάφος.
Έχετε το παλιό σας!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.246
Πόντοι
2.586
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην οικονομική διαχείριση του κ. @Μπιρλας μου!
Αυτό έλειπε να σας πάρουμε καινούριο σκάφος.
Έχετε το παλιό σας!
και εσυ εχεις παλιά γκομενα αλλα θες και αλλες καινουργιες
βλεπεις εμεις να το κανουμε θέμα
Αντε πες του να στειλει προκαταβολη ,,εχει προσφορες τωρα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
1734529977405.gif

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.606
Πόντοι
12.946
Περί Έρης!
Οι παλιότεροι ξέρετε ότι την είχα γνωρίσει και προσωπικά και με την συναίνεσή της είχα δημοσιεύσει και κάποιο κείμενο.
Η Έρη ήταν στο διαδίκτυο μία ατσάλινη θηλυκή προσωπικότητα. Έξυπνη, όμορφη, μορφωμένη και με χιούμορ.
Και πολλές φορές και όταν αντιμετωπίζαμε κρίσεις στο Νήμα και η τεστοστερόνη έρρεε άφθονη, ήταν η θηλυκή προσωπικότητα της Έρης που ισορροπούσε τα πράγματα.
Και δεν θα αναφερθώ σε κάποια γελοία υποκείμενα, όπως ήταν ο raopau που έμπαινε και την έβριζε καθημερινά με χυδαίες προτάσεις, όταν ο ίδιος κάθεται σούζα στην πεθερά του και την τρέμει ...
Τέλος πάντων!
Της έχω ζητήσει να επανέλθει. Επί του παρόντος είναι αρνητική.
Μέχρι ενός σημείου έχετε δίκιο, είχα προλάβει κάτι ξεκατινιάσματα.
Το θέμα είναι αν ενδιαφέρεται το κάθε μέλος του μπου.κομ για την γονιμότητα της Ερινάλ,
όπως κατηγορήθηκε ότι είναι στέρφα.
Ή μήπως μας ενδιαφέρει αν ο Τάκης είναι μελάτος?
Και για να μην γράφω ρητορικές ερωτήσεις, δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά του καθενός,
εμείς μπαίνουμε για χαβαλέ και να μάθουμε τα νέα (πουτανονέα και γενικά).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.014
Πόντοι
25.467
Σε σχέση επίσης με τον διαγωνισμό του Μαλάκας 2024 (σήμερα που σε μερικές ώρες τελειώνει ο πρώτος κύκλος, στον οποίο και ο Νηματοθέτης ήταν υποψήφιος και άρα ουδείς μπορεί να κατηγορήσει το Νηματοθέτη ότι εκκινεί από ιδιοτελή κίνητρα), η άποψή μου είναι η εξής:

-Τα μέλη του Νήματος δεν πρέπει να ψηφίσουν άλλα μέλη του Νήματος, που είναι υποψήφιοι. Είμαστε μία παρέα εδώ μέσα, με τα πάνω και με τα κάτω μας. Και με το χιούμορ μας. Πουθενά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο επιθετικός προσδιορισμός ΜΑΛΑΚΑΣ.
Μόνο αν κάποιο μέλος μας ζητήσει να τον ψηφίσουμε, τότε τον ψηφίζουμε.

- Όπως έγραφα και στο νήμα της κας. Κατερίνας, το μπου είναι πολύ σκληρός ιστότοπος. Εγώ, προσωπικά, διαφωνώ με διαγωνισμούς του τύπου αυτού και δηλαδή του ΜΑΛΑΚΑ. Οι υποψήφιοι έχουν μπει χωρίς να ερωτηθούν και υπάρχουν άτομα που στεναχωριούνται.
Στην ουσία ο διαγωνισμός αυτός καταλήγει σε bullying σε βάρος κάποιων αδυνάμων.

- Αν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός να λάβει χώρα, τότε θα έπρεπε να διεξαχθεί ανάμεσα σε υποψήφιους, που θα δήλωναν συμμετοχή και όχι με υποψήφιους, που κάποια στιγμή είδαν το όνομά τους σε λίστες.

Ο νοών,νοείτω!
Αυτά!
Καλημέρα παπούληδες.

Αγαπητέ κ Μπλιζ, αν θες την άποψη μου, ο διαγωνισμός είναι τρολ. Με ρωτήσανε αν θέλω κι εγώ να είμαι υποψήφιος; Ας το πάρουμε στην πλάκα, εσείς ο ίδιος είχατε πει ότι η καλύτερη άμυνα είναι η αδιαφορία.

Και προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο κ Ροντ παραθέτοντας λεγόμενα μου. Αυτά γράφτηκαν σε μια περίοδο όπου υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να αποκαλυφθούν προσωπικά μου δεδομένα, και ο κίνδυνος προερχόταν πιθανά από μέλη εδώ.

Η ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ δυστυχώς έχει συνέπειες και αυτό ενοχλεί κάποιους και ρουφιανεύουν. Και έαν δεχόσασταν απειλές, θα το σκεφτόσασταν να γράψετε για κατάντιες. Έχει ειπωθεί εδώ πολλάκις πώς ο κόσμος του φόρουμ δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

Τολμώ να πω πώς όσο περισσότερο συμμετέχουμε εδώ, τόσο περισσότερο μαθαίνουμε τον κόσμο του μπου, και προσπαθείς να κρατάς μια ισορροπία, ίσως και να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος, εξάλλου όλοι λάθη κάνουμε. Σε αυτό βοήθησαν οι διαδικτυακές γνωριμίες, αλλά και κάποιες δια ζώσης, που μέσω της ανταλλαγής απόψεων, κάνουν τον συναγωνιστή σοφότερο.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, επιλέγω να σταματήσω εδώ.
Διαγωνισμος μισους και εκδικησης είναι κυριοι.
Και οποιος αντεξει.

Το ξεκατινιασμα μεταξυ μελων προηγειται του διαγωνισμου...

Νηματοθέτη κ. @blizardeye Ενταύτα.

Κοινοποίηση: κ. @BigMountain
κ. @Zebu

Αξιότιμε κ. @blizardeye

Επιτρέψτε μου να αντιπαρέλθω το γεγονός της παράθεσης των απόψεων σας που αφορούν τον Διαγωνισμό Mr Μαλάκας 2024 στο παρόν νήμα και όχι στο ομώνυμο. Και επιθυμώ να το αντιπαρέλθω διότι θέλω να πιστεύω ότι έγινε εκ παραδρομής και όχι από έλλειψη "Λεπτότητος" ή "Σθένους". Εξάλλου είμαι βέβαιος, πως εδώ δεν είστε καμιά λαϊκή γειτονιά που όταν βγαίνουν οι κυράτσες να απλώσουν την πλύση με τα σώβρακα, κουτσομπολεύουν μεταξύ τους κρυφά και με ματιές δήθεν όλο νόημα τις κυράτσες της άλλης γειτονιάς χασκογελώντας.

Έτσι λοιπόν, θα ήθελα απλά να καταστήσω απόλυτα σαφές, τόσο σε εσάς προσωπικά, όσο και στους αγαπητούς θαμώνας του νήματος σας, ότι οι κατατεθημένες απόψεις που αναρτήθηκαν στο σεπτό νήμα σας, και αφορούν τον Διαγωνισμό του Mr. Μαλάκας 2024, είναι καθόλα σεβαστές, αλλά απηχούν την προσωπική και μόνο άποψη του συντάκτη τους, και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν εκφράζουν την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση της ΨΩΛΟΒΟΝΤΕΦΑ η οποία εκφράστηκε ευθαρσώς στο νήμα σας από τον Εκπρόσωπο Τύπου της κ. @Nubic , και την οποία θεωρώ περιττό να αναρτήσω ξανά.

Μετά τιμής
The Saint*

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Διαφωνουσα πάντοτε με αυτό το νήμα που ανοίγει κάθε τέλος του χρόνου, για τον μαλακα της χρονιάς. Και για αυτό πάντοτε, τρολαροντας το, έβαζα το ερώτημα αν εμείς οι υπόλοιποι είμαστε καλύτεροι, η, χειρότεροι μαλακες από τον πρώτο. Διαφωνουσα γιατί το έβλεπα σαν στοχοποίηση ενός μέλους, όλοι εμείς εναντίον ενός.
Σε τέτοιο σημείο που έφτασα να υπερασπίζομαι τον Λακη, τον Λάκη που κάποτε αργά τα βράδια μου αναρτούσε σκατα στο νήμα των παππούληδων, επειδή έπαιρνα την θέση της Ρεγγίνας και της Ερης όταν αυτός τις έβριζε.

Φέτος ψήφισα για πρώτη και τελευταία φορά ένα νικ, το οποίο σε ένα παλιό θέμα, πολλά χρόνια πριν, με το οποίο είχα λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας ασχοληθεί τότε που είχε προκύψει, αυτός με έβγαζε ψεύτη απλώς παραθέτοντας κάποιες απόψεις του από κάποια πράγματα που δήθεν έμαθε τώρα.

Δεν ξέρω αν έκανα το σωστό, σε σχέση με τις αρχές μου, που ψήφισα σε ένα διαγωνισμό με τον οποίο διαφωνώ, ίσως να έκανα ένα παρορμητικό λάθος, δεν θα το ξανακάνω όμως.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.008
Πόντοι
3.506
Μα για να τελειώσει ένας πόλεμος, πρέπει πρώτα να αρχίσει.
Πόλεμος δεν άρχισε.
Ο κ. @rodriguez96 μου είναι απόλυτα συμπαθής και έχει το ελεύθερο να λέει ό,τι πιστεύει και τον ακούω με προσοχή!
Όπως και εγώ έχω το ελεύθερο να κάνω likes σε όποιον θέλω είτε τον συμπαθώ είτε δεν έχω διαφορές μαζί του.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!
κ.μπλιζ ησασταν σαφεστατος
νομιζω τα ειπατε με καθε λεπτομερεια
εχετε και αυτο το χαρισμα του λογου
αν δεν ειναι καποιος παρλαπιπας για να πει το κατι παραπανω
δεν αφηνεται και πολλα περιθωρια ανταπαντησης

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.014
Πόντοι
25.467
Διαφωνουσα πάντοτε με αυτό το νήμα που ανοίγει κάθε τέλος του χρόνου, για τον μαλακα της χρονιάς. Και για αυτό πάντοτε, τρολαροντας το, έβαζα το ερώτημα αν εμείς οι υπόλοιποι είμαστε καλύτεροι, η, χειρότεροι μαλακες από τον πρώτο. Διαφωνουσα γιατί το έβλεπα σαν στοχοποίηση ενός μέλους, όλοι εμείς εναντίον ενός.
Σε τέτοιο σημείο που έφτασα να υπερασπίζομαι τον Λακη, τον Λάκη που κάποτε αργά τα βράδια μου αναρτούσε σκατα στο νήμα των παππούληδων, επειδή έπαιρνα την θέση της Ρεγγίνας και της Ερης όταν αυτός τις έβριζε.

Φέτος ψήφισα για πρώτη και τελευταία φορά ένα νικ, το οποίο σε ένα παλιό θέμα, πολλά χρόνια πριν, με το οποίο είχα λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας ασχοληθεί τότε που είχε προκύψει, αυτός με έβγαζε ψεύτη απλώς παραθέτοντας κάποιες απόψεις του από κάποια πράγματα που δήθεν έμαθε τώρα.

Δεν ξέρω αν έκανα το σωστό, σε σχέση με τις αρχές μου, που ψήφισα σε ένα διαγωνισμό με τον οποίο διαφωνώ, ίσως να έκανα ένα παρορμητικό λάθος, δεν θα το ξανακάνω όμως.

in nomine patris et filii et spiritus sancti io te absolvo. :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom