You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 12.946
όχι θα χτυπήσουν και θα πληρώνεις κτηνιάτρουςΛέω φέτος, να τα μάθω να πέφτουν από την καμινάδα. Θα δω.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 12.946
Έχω mood να συζητήσω κάτι σοβαρό, αν έχετε ώρα και διάθεση το συζητάμε,
αλλιώς μη γράφω τζάμπα.
αλλιώς μη γράφω τζάμπα.
Όχι, (και) φέτος, θα ντυθώ ξωτικόΘα ντυθείς κι εσύ Πνεύμα των Χριστουγέννων, Ωρίων;
Έχουμε και έχουμε.Έχω mood να συζητήσω κάτι σοβαρό, αν έχετε ώρα και διάθεση το συζητάμε,
αλλιώς μη γράφω τζάμπα.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 12.946
Έχεις διαβάσει τον Ζορμπά?Έχουμε και έχουμε.
ΦυσικάΈχεις διαβάσει τον Ζορμπά?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.060
- Πόντοι
- 19.795
Έχω mood να συζητήσω κάτι σοβαρό, αν έχετε ώρα και διάθεση το συζητάμε,
αλλιώς μη γράφω τζάμπα.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 12.946
Επειδή σε θεωρώ έξυπνο, θα σου γράψω ένα απόσπασμα:Φυσικά
Καλώς τον Μιμηθό! φώναξαν μερικοί γελώντας.
Κάθε χωριό έχει τον παλαβό του· κι αν δεν έχει, τον φτιάχνει,
για να περνά η ώρα του· ο Μιμηθός ήταν ο παλαβός του χωριού
(Καζαντζάκης Ν., 1973, σελ. 125-126).
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 12.946
Στην ταινία τον Μιμηθό τον υποδυόταν ο Σωτήρης Μουστάκας
και παραλίγο να πάρει Όσκαρ
και παραλίγο να πάρει Όσκαρ
Σωτήρης Μουστάκας: Για... δύο λεπτά ακυρώθηκε η υποψηφιότητά του για Όσκαρ -Η άγνωστη ιστορία - iefimerida.gr
Μία ιστορία για τον Σωτήρη Μουστάκα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό αποκάλυψε σήμερα το «Σπίτι του Ηθοποιού», μέσω σχετικής ανάρτησης, περιγράφοντας ότι ο αείμνηστος ηθοποιός είχε χάσει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα Όσκαρ λόγω κανονισμών.
www.iefimerida.gr
Τότε, θα σου απαντήσω κι εγώ με αποσπάσματα:θα σου γράψω ένα απόσπασμα:
Καλώς τον Μιμηθό! φώναξαν μερικοί γελώντας.
Κάθε χωριό έχει τον παλαβό του· κι αν δεν έχει, τον φτιάχνει,
για να περνά η ώρα του· ο Μιμηθός ήταν ο παλαβός του χωριού
(Καζαντζάκης Ν., 1973, σελ. 125-126).
Ο κόσμος τούτος είναι μυστήριο κι ο άνθρωπος είναι χτήνος μεγάλο. Χτήνος μεγάλο και μεγάλος θεός. (σελ. 40)
Ο άνθρωπος είναι χτήνος!... Μεγάλο χτήνος…. Του ‘καμες κακό; Σε σέβεται και σε τρέμει. Του ‘καμες καλό; Σου βγάζει τα μάτια. Κράτα την απόσταση, αφεντικό! Μην δίνεις θάρρος στους ανθρώπους, μην τους λες πως όλοι είμαστε ένα, πως όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Γιατί ευτύς θα σου πατήσουν το δίκιο σου, θα αρπάξουν το ψωμί σου και θα σε αφήσουν να ψοφήσεις της πείνας. Κράτα την απόσταση, αφεντικό, το καλό που σου θέλω! (σελ. 76)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 12.946
Είσαι πολύ σωστός και πανέξυπνος μπορώ να πω.Τότε, θα σου απαντήσω κι εγώ με αποσπάσματα:
Ο κόσμος τούτος είναι μυστήριο κι ο άνθρωπος είναι χτήνος μεγάλο. Χτήνος μεγάλο και μεγάλος θεός. (σελ. 40)
Ο άνθρωπος είναι χτήνος!... Μεγάλο χτήνος…. Του ‘καμες κακό; Σε σέβεται και σε τρέμει. Του ‘καμες καλό; Σου βγάζει τα μάτια. Κράτα την απόσταση, αφεντικό! Μην δίνεις θάρρος στους ανθρώπους, μην τους λες πως όλοι είμαστε ένα, πως όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Γιατί ευτύς θα σου πατήσουν το δίκιο σου, θα αρπάξουν το ψωμί σου και θα σε αφήσουν να ψοφήσεις της πείνας. Κράτα την απόσταση, αφεντικό, το καλό που σου θέλω! (σελ. 76)
Έτσι είναι η ζωή ακόμα και σε μια διαδικτυακή κοινότητα,
είναι η ανθρώπινη φύση να ακολουθείς τους έξυπνους και να βγάζεις έξω τους ' "τρελούς"
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.060
- Πόντοι
- 19.795
Γουστάρουμε όμως τούς "τρελούς", χωρίς"τρελούς" οι "λογικοί" θα είχαν επικρατήσει και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν ο κόσμος.Είσαι πολύ σωστός και πανέξυπνος μπορώ να πω.
Έτσι είναι η ζωή ακόμα και σε μια διαδικτυακή κοινότητα,
είναι η ανθρώπινη φύση να ακολουθείς τους έξυπνους και να βγάζεις έξω τους ' "τρελούς"
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 12.946
Το τρελός σε αυτάκια μπορεί να έχει και άλλη σημασία, παλαβός κάτι που δεν ταιριάζειΓουστάρουμε όμως τούς "τρελούς", χωρίς"τρελούς" οι "λογικοί" θα είχαν επικρατήσει και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν ο κόσμος.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.882
- Πόντοι
- 2.606
Μόνα τους ή με περιεχόμενο?Το Τζακ, άι Βασίλης, σου έφερε κάτι τέτοιο;
Λέω φέτος, να τα μάθω να πέφτουν από την καμινάδα. Θα δω.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.060
- Πόντοι
- 19.795
Τον τρελό, είτε με αυτακια, είτε χωρίς, οι λογικοί, με αυτακια η χωρίς, τον χαρακτηρίζουν τρελό.Το τρελός σε αυτάκια μπορεί να έχει και άλλη σημασία
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.900
- Πόντοι
- 3.786
Εγώ συμφωνώ με τον κωλο-γερο. Μπορεί η πλειοψηφία να μην δέχεται τα μαύρα πρόβατα , αλλά ο κόσμος προχωρά επειδή υπάρχουν μαύρα πρόβατα.Το τρελός σε αυτάκια μπορεί να έχει και άλλη σημασία
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 12.946
Τον τρελό, είτε με αυτακια, είτε χωρίς, οι λογικοί, με αυτακια η χωρίς, τον χαρακτηρίζουν τρελό.
Υπάρχουν διαφορές ο ωραίος τρελός και ο μαλάκας τρελός,Εγώ συμφωνώ με τον κωλο-γερο. Μπορεί η πλειοψηφία να μην δέχεται τα μαύρα πρόβατα , αλλά ο κόσμος προχωρά επειδή υπάρχουν μαύρα πρόβατα.
μη τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.060
- Πόντοι
- 19.795
Τότε να επανέλθουμε στο τρελός με αυτακια και στο τρελός χωρίς αυτακια, και ας εντάξουμε τον μαλακα και τον ωραίο σε μια κατηγορία. Αλλά ας μην σας αποπροσανατολισω από την αρχική σας συζήτηση, συνεχίστε με τον Καζαντζάκη.Υπάρχουν διαφορές ο ωραίος τρελός και ο μαλάκας τρελός,
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.900
- Πόντοι
- 3.786
Νόμιζα μιλούσατε για τους ωραίους τρελούς . Οι μαλακες τρελοί δεν με απασχολούν και τόσο. Μαλακες υπάρχουν πάρα πολλοί, είτε έχουν τρέλα είτε όχι. Εκεί την προσοχή την τραβάει η μαλακία και όχι η "τρέλα".Υπάρχουν διαφορές ο ωραίος τρελός και ο μαλάκας τρελός,
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4