rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 19.801
- Πόντοι
- 12.946
Τι νέα όλα καλά σπίτι, τα σκυλάκια είναι εντάξει?
Στο νήμα του ΚΕ, επί παραδείγματι, ε;
Ναι.
Τι νέα όλα καλά σπίτι, τα σκυλάκια είναι εντάξει?
Στο νήμα του ΚΕ, επί παραδείγματι, ε;
Ναι.
Ναι!Τι νέα όλα καλά σπίτι, τα σκυλάκια είναι εντάξει?
Το έχω κάνει και εγώ, θα είναι πολύ χαριτωμένα.Ναι!
Φέτος, θα τα ντύσω άι βασίληδες.
Θα ντυθείς κι εσύ Πνεύμα των Χριστουγέννων, Ωρίων;Ναι!
Φέτος, θα τα ντύσω άι Βασίληδες.
όχι θα χτυπήσουν και θα πληρώνεις κτηνιάτρουςΛέω φέτος, να τα μάθω να πέφτουν από την καμινάδα. Θα δω.
Όχι, (και) φέτος, θα ντυθώ ξωτικόΘα ντυθείς κι εσύ Πνεύμα των Χριστουγέννων, Ωρίων;
Έχουμε και έχουμε.Έχω mood να συζητήσω κάτι σοβαρό, αν έχετε ώρα και διάθεση το συζητάμε,
αλλιώς μη γράφω τζάμπα.
Έχεις διαβάσει τον Ζορμπά?Έχουμε και έχουμε.
ΦυσικάΈχεις διαβάσει τον Ζορμπά?
Έχω mood να συζητήσω κάτι σοβαρό, αν έχετε ώρα και διάθεση το συζητάμε,
αλλιώς μη γράφω τζάμπα.
Επειδή σε θεωρώ έξυπνο, θα σου γράψω ένα απόσπασμα:Φυσικά
Τότε, θα σου απαντήσω κι εγώ με αποσπάσματα:θα σου γράψω ένα απόσπασμα:
Καλώς τον Μιμηθό! φώναξαν μερικοί γελώντας.
Κάθε χωριό έχει τον παλαβό του· κι αν δεν έχει, τον φτιάχνει,
για να περνά η ώρα του· ο Μιμηθός ήταν ο παλαβός του χωριού
(Καζαντζάκης Ν., 1973, σελ. 125-126).
Είσαι πολύ σωστός και πανέξυπνος μπορώ να πω.Τότε, θα σου απαντήσω κι εγώ με αποσπάσματα:
Ο κόσμος τούτος είναι μυστήριο κι ο άνθρωπος είναι χτήνος μεγάλο. Χτήνος μεγάλο και μεγάλος θεός. (σελ. 40)
Ο άνθρωπος είναι χτήνος!... Μεγάλο χτήνος…. Του ‘καμες κακό; Σε σέβεται και σε τρέμει. Του ‘καμες καλό; Σου βγάζει τα μάτια. Κράτα την απόσταση, αφεντικό! Μην δίνεις θάρρος στους ανθρώπους, μην τους λες πως όλοι είμαστε ένα, πως όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Γιατί ευτύς θα σου πατήσουν το δίκιο σου, θα αρπάξουν το ψωμί σου και θα σε αφήσουν να ψοφήσεις της πείνας. Κράτα την απόσταση, αφεντικό, το καλό που σου θέλω! (σελ. 76)
Γουστάρουμε όμως τούς "τρελούς", χωρίς"τρελούς" οι "λογικοί" θα είχαν επικρατήσει και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν ο κόσμος.Είσαι πολύ σωστός και πανέξυπνος μπορώ να πω.
Έτσι είναι η ζωή ακόμα και σε μια διαδικτυακή κοινότητα,
είναι η ανθρώπινη φύση να ακολουθείς τους έξυπνους και να βγάζεις έξω τους ' "τρελούς"
Το τρελός σε αυτάκια μπορεί να έχει και άλλη σημασία, παλαβός κάτι που δεν ταιριάζειΓουστάρουμε όμως τούς "τρελούς", χωρίς"τρελούς" οι "λογικοί" θα είχαν επικρατήσει και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν ο κόσμος.
Μόνα τους ή με περιεχόμενο?Το Τζακ, άι Βασίλης, σου έφερε κάτι τέτοιο;
Λέω φέτος, να τα μάθω να πέφτουν από την καμινάδα. Θα δω.
Τον τρελό, είτε με αυτακια, είτε χωρίς, οι λογικοί, με αυτακια η χωρίς, τον χαρακτηρίζουν τρελό.Το τρελός σε αυτάκια μπορεί να έχει και άλλη σημασία