BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 35.087
- Πόντοι
- 27.636
Κάτι με τρώει να ψηφίσω την τελευταία επιλογή.
Τι θα κερδίσω σαν αντάλλαγμα;
Τι θα κερδίσω σαν αντάλλαγμα;
βλεπω τα νεα διαδιδονται γρηγορα στην παραμυθουπολη μας το μπουΧαίρομαι που είμαι στα χαμηλά και ισοβαθμώ με τον άσπονδο φίλο μου
Ο κ. @Eraser.. είναι εξαίρετος γνώστης της πραγματικά καλής μουσικής.
Ας μην το κρύβωμεν ...!
Μας αρέσει το σκληρό ρόκ, το πολύ σκληρό ροκ, το πολύ πολύ σκληρό ροκ .. και ενίοτε το thrush!
Ο συγκεκριμένος, ως ο κ. Eraser έγραψε, έχει μετακομίσει στην Ιαπωνία και τα ακούσματά του έχουν επηρεασθεί από την εκεί παραδοσιακή μουσική.
Προφανώς ηράσθη και γι΄ αυτό μετακόμισε εκεί.
Η διαφορά είναι η εξής ... Ο άλλος, η ξεφτίλα του αντρικού γένους, διέλυσε τους Purples, διέλυσε τους Rainbows επειδή γνώρισε την one who must not be named (ακατανόμαστη)...
Που είναι ο κ. @spipis71 ;;;;;
Ήρθα, είδα και εψήφισα.Ψήφισα παρακαλούνται οι κ.κ. @CaptainK , @jim2323, @Αγράμματος και @Ωρίων
να προσέλθουν στη ψηφοφορία
Πάλι καλά που οι τρεις μας θέλουμε τον Αρίστο.Ήρθα, είδα και εψήφισα.
Γιατί, το κοριτσάκι με τα σπίρτα για ποιο λόγο νομίζεις το ψηφίζουν....;Πάλι καλά που οι τρεις μας θέλουμε τον Αρίστο.
4 θέλουν αρκουδάκι, καλά πάει το νήμα
Κι εγώ τον Αρίσταρχο ψήφισα !!Αν και δεν ψηφίζω πια στις ψηφοφορίες του νήματος, θα ψηφίσω μονοκούκι τον Αρίσταρχο.
Εβαλα κι εγώ το αρκουδάκι έτσι για να γίνουμε πέντεΠάλι καλά που οι τρεις μας θέλουμε τον Αρίστο.
4 θέλουν αρκουδάκι, καλά πάει το νήμα
ελεος ρε παιδιαΚι εγώ τον Αρίσταρχο ψήφισα !!
Ναύαρχε, δεν είναι δυνατόν να θες να μας αφήσεις μόνους εμάς τους 4...Καλά περίμενε κι εγώ θα πάω σε λίγο να βρω τον Αρίσταρχο,
απλά έχω κάποιες εκκρεμότητες με τους διαγωνισμούς στο τέλος της χρονιάς.
Και μετά μην το είδατε τον Παναή
Κι εγώ Αρίστο ψήφισα. Πολύ σκληρός πάντως ο Άρχοντας. Βλέπει τόσους φίλους να τον ζητάνε πίσω και αυτός εκεί. Πεισματάρηςελεος ρε παιδια
σε λιγο θα μπει και ο γκοτζι μπερι και θα πει
και εγω τον Αρισταρχο ψηφισα
ναι οντως πολυ σκληρος για να λυγισει καπτενΝαύαρχε, δεν είναι δυνατόν να θες να μας αφήσεις μόνους εμάς τους 4...
Έχουμε και άλλα νήματα που μπορούμε να πάμε για να μεταλαμπαδεύσουμε γνώση.
Κι εγώ Αρίστο ψήφισα. Πολύ σκληρός πάντως ο Άρχοντας. Βλέπει τόσους φίλους να τον ζητάνε πίσω και αυτός εκεί. Πεισματάρης
Μπαλαουρο;ναι οντως πολυ σκληρος για να λυγισει καπτεν
εσεις με το λαου λαου
και εγω με αποτομα σοκ και δεν εχει σπασει ακομα
υπαρχει καμια αλλη μεθοδος να δοκιμασουμε
Και εγω το εξι ψηφισα. Μονο.καλημερα και καλη βδομαδα
Ψηφισα το 4 και το 6 να ξερετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χειριστης Bic ειπαμε ?
Γελάω με το τελευταίο μέρος του μηνύματος....Ο κ. @Eraser.. είναι εξαίρετος γνώστης της πραγματικά καλής μουσικής.
Ας μην το κρύβωμεν ...!
Μας αρέσει το σκληρό ρόκ, το πολύ σκληρό ροκ, το πολύ πολύ σκληρό ροκ .. και ενίοτε το thrush!
Ο συγκεκριμένος, ως ο κ. Eraser έγραψε, έχει μετακομίσει στην Ιαπωνία και τα ακούσματά του έχουν επηρεασθεί από την εκεί παραδοσιακή μουσική.
Προφανώς ηράσθη και γι΄ αυτό μετακόμισε εκεί.
Η διαφορά είναι η εξής ... Ο άλλος, η ξεφτίλα του αντρικού γένους, διέλυσε τους Purples, διέλυσε τους Rainbows επειδή γνώρισε την one who must not be named (ακατανόμαστη)...
Που είναι ο κ. @spipis71 ;;;;;
4Ποίος άλλος όμως το ψήφισε;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εύγε στους δύο που ψήφισαν την 8η επιλογή!
Εγώ θα του ζητούσα. Ένα κουτί σπίρτα.Βέβαια, εαν είχαμε τέτοιο Αγιο Βασίλη, δεν θα ζητούσα δώρο
Γιατί, το κοριτσάκι με τα σπίρτα για ποιο λόγο νομίζεις το ψηφίζουν....;
Στο νήμα του ΚΕ, επί παραδείγματι, ε;Έχουμε και άλλα νήματα που μπορούμε να πάμε για να μεταλαμπαδεύσουμε γνώση.