Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι δώρο θέλετε να φέρει ο Άγιος Βασίλης στο Νήμα μας;; (Έως 4 ψήφους )

• Το αρκουδάκι που είχα μικρός ....

• Μέλη με άριστη γνώση της Αγγλικής και της Ορθογραφίας!

• Την αγκαλιά της μητέρας μου!

• Τον δημόσιο ευνουχισμό του Νηματοθέτη!

• Τον djΑρίσταρχο πίσω στο Νήμα μας!

• Τους αριθμούς του Euro Jackpot και μην με είδατε μετά και σεις και το Νήμα σας ...

• Να ζήσει τελικά το κοριτσάκι με τα σπίρτα στο παραμύθι εκείνο ...

• Ένα κόσμο όπου υπάρχει μία μελαχρινή γκόμενα που δεν θα ρίξει χυλόπιτα στο Νηματοθέτη!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.939
Πόντοι
2.536
Το τρελός σε αυτάκια μπορεί να έχει και άλλη σημασία
Εγώ συμφωνώ με τον κωλο-γερο. Μπορεί η πλειοψηφία να μην δέχεται τα μαύρα πρόβατα , αλλά ο κόσμος προχωρά επειδή υπάρχουν μαύρα πρόβατα.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
19.801
Πόντοι
12.946
Τον τρελό, είτε με αυτακια, είτε χωρίς, οι λογικοί, με αυτακια η χωρίς, τον χαρακτηρίζουν τρελό.

Εγώ συμφωνώ με τον κωλο-γερο. Μπορεί η πλειοψηφία να μην δέχεται τα μαύρα πρόβατα , αλλά ο κόσμος προχωρά επειδή υπάρχουν μαύρα πρόβατα.
Υπάρχουν διαφορές ο ωραίος τρελός και ο μαλάκας τρελός,
μη τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.378
Πόντοι
19.795
Τότε να επανέλθουμε στο τρελός με αυτακια και στο τρελός χωρίς αυτακια, και ας εντάξουμε τον μαλακα και τον ωραίο σε μια κατηγορία. Αλλά ας μην σας αποπροσανατολισω από την αρχική σας συζήτηση, συνεχίστε με τον Καζαντζάκη.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.939
Πόντοι
2.536
Νόμιζα μιλούσατε για τους ωραίους τρελούς . Οι μαλακες τρελοί δεν με απασχολούν και τόσο. Μαλακες υπάρχουν πάρα πολλοί, είτε έχουν τρέλα είτε όχι. Εκεί την προσοχή την τραβάει η μαλακία και όχι η "τρέλα".

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
19.801
Πόντοι
12.946
Τότε να επανέλθουμε στο τρελός με αυτακια και στο τρελός χωρίς αυτακια, και ας εντάξουμε τον μαλακα και τον ωραίο σε μια κατηγορία. Αλλά ας μην σας αποπροσανατολισω από την αρχική σας συζήτηση, συνεχίστε με τον Καζαντζάκη.
Δεν το έπιασες από την αρχή τον παλαβό του χωριού, σε μια διαδικτυακή κοινότητα
μπορεί να του δώσουν άλλη ονομασία (ναυάγιο,Μινχάουζεν, νομπελίστα κλπ)
Εσύ εννοείς την τρέλα με τη καλή έννοια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.378
Πόντοι
19.795
Δεν το έπιασες από την αρχή τον παλαβό του χωριού, σε μια διαδικτυακή κοινότητα
μπορεί να του δώσουν άλλη ονομασία (ναυάγιο,Μινχάουζεν, μαλάκα κλπ)
Εσύ το πας στη τρέλα με τη καλή έννοια.
Δεν κατάλαβα ότι αναφερεστε στο νήμα του Μινχαουζεν. Δεν προλαβαίνω να ενημερωνομαι, εκτός του ότι σήμερα πενθω την επιστροφή της ομάδας μου στην Β. Εθνική.:confused:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
19.801
Πόντοι
12.946

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.706
Πόντοι
2.606
Δεν κατάλαβα ότι αναφερεστε στο νήμα του Μινχαουζεν. Δεν προλαβαίνω να ενημερωνομαι, εκτός του ότι σήμερα πενθω την επιστροφή της ομάδας μου στην Β. Εθνική.:confused:
Μα από τον Λεβαδειακό??
Και 4άρα...:confused::new_shocked:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.440
Πόντοι
26.096
Το άκουσα πολύ προσεκτικά.
Δεν γνωρίζω τις τεχνικές λεπτομέρειες των κρουστών και σίγουρα ο Collins δεν έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για το παίξιμό του. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω ...
Κατά την λίαν ταπεινή γνώμη μου, ο Phil έδωσε στο easy listening και δηλαδή στην pop [popular music] μία νομιμοποίηση εξαιτίας του brand name των Genesis.

Για εμένα οι Genesis έπαυσαν να υπάρχουν όταν έφυγε ο Peter Gabriel.
Οι Genesis έγιναν ευρύτερα γνωστοί με τον Collins στα φωνητικά και την σύνθεση (χμμμ...).
Εγώ, προσωπικά, ακόμη συγκινούμαι όμως όταν ακούω τον Gabriel να ερμηνεύει το Selling England by the pound (Moonlit Knight) και βέβαια όλο το LP υπό τον τίτλο The Lamb lies down on Broadway, που ήταν νομίζω και το τελευταίο του Gabriel με τους Genesis ...

Κατά την ταπεινή και πάλι γνώμη μου το μόνο τραγούδι που ήταν εκπληκτικό από την εποχή του Collins είναι το Mama, το οποίο νομίζω ότι είναι σύνθεση του Rutherford και όχι του Collins. Εκπληκτικά όμως είναι τα φωνητικά του Collins εκεί και η απελπισία που βγάζει στα υγρά σκοτεινά στενά του Λονδίνου.
Και για να είμαστε to the point, το τραγούδι αναφέρεται σε μία random harlot [prostitute].

Αντιγράφω από Wiki:
'Please give me a chance, can't you feel my heart, don't take away my last chance', all those lyrics are in the song but in fact what it is, is just about a young teenager that's got a mother fixation with a prostitute that he's just happened to have met in passing and he has such a strong feeling for her and doesn't understand why she isn't interested in him.

Λέγοντας όλα τα παραπάνω και σχετικά με το Mama, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν οι Κυρίες @Sexyjoanna , @Katerina, @DiorPoison και @Anna24 , που όλες τους ξέρουν Αγγλικά, μας έλεγαν την γνώμη τους για την μητρική σύνδεση, που μπορεί να έχει η σχέση ενός πελάτη με μία εργαζόμενη.
Μακάρι να διαβάσουν αυτή την ανάρτηση και να μας απαντήσουν.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.440
Πόντοι
26.096
Και επιτέλους, ρε 'παιδιά', μπορούμε να κάνουμε μία συζήτηση με μία εργαζόμενη χωρίς να αρχίσουμε τα <θα σε κάνω, θα σε ράνω>, <θέλω κώλο (hmm ... not my kink)>, <θα σε ξεσκίσω>, <θα χύσεις μαζί μου 87 φορές> κλπ κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αναρτώ το εκπληκτικό Mama!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.440
Πόντοι
26.096
Βεβαίως ο κ. Vlandis4 έχυνε 4 φορές σε μία ώρα (προς απελπισία της εργαζομένης)...
Αλλά ο κ. Vlandis4 έχει επιλέξει να μην είναι πια μαζί μας ...
Βέβαια και αυτός και ο DJ Aristarxos μας διαβάζουν ...

Και μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι ο κ. Vlandis4 έχει εγκαταλείψει το άθλημα. Ειδικά αυτός.
Έχω μάθει τον λόγο, που δεν μπαίνει πια, και δεν πρόκειται να το πω δημόσια. Μόνο στον αδελφό μου, κ. NICK TRIVE ...

Αν διαβάσει αυτή την ανάρτηση, τον ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ξαναγραφτεί!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.440
Πόντοι
26.096
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η χθεσινοβραδυνή συζήτησή σας για τους τρελούς και τους "τρελούς"!
Κρίμα που δεν την συνεχίσατε ....

Να συνεισφέρω και εγώ ως food for thought;;;;

Κάποιοι που σκέπτονται μπροστά από την εποχή τους είναι ιδιοφυίες. Αλλά αν πουν τις σκέψεις τους δημόσια, τότε είναι τρελοί.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.440
Πόντοι
26.096
Υπάρχουν όμως οι συμβατικές νόρμες, οι κοινωνικές απαξιώσεις, το μανιπουλάρισμα από Θεσμούς και Ιδεολογίες και γενικά τα όσα επιβάλει η εκάστοτε Άρχουσα Τάξη σε κάθε εποχή.

Για παράδειγμα και χωρίς να θέλω να θίξω τις θρησκευτικές αντιλήψεις σας και το εννοώ αυτό:
Αν κάποιος απευθύνεται προς το Θεό τότε απλά προσεύχεται.
Αν ο ίδιος πει ότι ο Θεός του μιλά, τότε τον θεωρούμε σχιζοφρενή.

Είναι απόλυτα αποδεκτό και λογικό σήμερα ότι ο Μέγας Κωνσταντίνος είδε στον ουρανό τον Σταυρό και το Εν τούτω Νίκα.
Είναι απόλυτα αποδεκτό και λογικό σήμερα ότι η μητέρα του, η Φλαβία Ιουλία Ελένη, ξύπνησε ένα πρωί -300+ χρόνια μετά την θανάτωση του Ιησού- και είπε ότι στο όνειρό της είδε που είναι θαμμένος ο Σταυρός του Ιησού στηνΙερουσαλήμ και μετά πήγε εκεί και τον βρήκε.
Δεν είναι όμως αποδεκτό και λογικό σήμερα εάν σας γράψω ότι σήμερα είδα τον Θεό να μου λέει ότι είμαι ο Εκλεκτός Του και η Αποστολή μου είναι να σώσω όλους εσάς τους αμαρτωλούς, που γράφετε στο Νήμα μας. Όλοι θα με θεωρήσετε τρελό!

Το νόημα της τρέλας ποικίλει από εποχή σε εποχή. Και δεν αναφέρομαι στην ψυχιατρική τρέλα, που και εκεί υπήρξαν απίστευτες ακρότητες στο παρελθόν ... Και ίσως υπάρχουν ακόμη ...
Είναι θέμα εποχής και χρόνου.
Υπάρχουν ιδιοφυή μυαλά στην διάρκεια του Ιστορικού Χρόνου, που ακριβώς επειδή έχουν κατανοήσει ότι έχουν γεννηθεί στον κατάλληλο τόπο και χρόνο, διαδίδουν την τρέλα ιδιοφυή σκέψη τους...\

Το λέει αντίστροφα ο Weber στους στίχους του Jesus Christ Super Star.
Now why'd you choose such a backward time
And such a strange land?

Μα ακριβώς γι΄ αυτό ο λόγος του Ιησού έγινε αποδεκτός. Επειδή έγινε δημόσια γνωστός σε μία τόσο πίσω χρονικά εποχή και σε ένα τόσο περίεργο Έθνος, που αναζητούσε τότε την ανεξαρτησία και την απαλλαγή του από την Κατοχή ... δεν είχαν όμως τις ίδιες αναζητήσεις με την τότε Άρχουσα Τάξη της δικής τους Κάστας!
Αν εμφανιζόταν σήμερα ο Ιησούς, ποιος θα τον πίστευε;;;;
:hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.440
Πόντοι
26.096
Εκπληκτικά λόγια και ωραιότατο βίντεο για την εποχή που αυτό γυρίστηκε!

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.660
Πόντοι
6.236

Stories