Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι δώρο θέλετε να φέρει ο Άγιος Βασίλης στο Νήμα μας;; (Έως 4 ψήφους )

• Το αρκουδάκι που είχα μικρός ....

• Μέλη με άριστη γνώση της Αγγλικής και της Ορθογραφίας!

• Την αγκαλιά της μητέρας μου!

• Τον δημόσιο ευνουχισμό του Νηματοθέτη!

• Τον djΑρίσταρχο πίσω στο Νήμα μας!

• Τους αριθμούς του Euro Jackpot και μην με είδατε μετά και σεις και το Νήμα σας ...

• Να ζήσει τελικά το κοριτσάκι με τα σπίρτα στο παραμύθι εκείνο ...

• Ένα κόσμο όπου υπάρχει μία μελαχρινή γκόμενα που δεν θα ρίξει χυλόπιτα στο Νηματοθέτη!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
19.790
Πόντοι
12.946
Τώρα το είδα...
Τι είναι αυτή η Paola UK;;;

Και γιατί UK;;;
Είναι Αγγλίς;;;

Ξέρει κάποιος;;;
Η συντομογραφία της Ουκρανίας είναι UA και όχι UK (united kingdom)
προφανώς η κυρία έκανε λάθος.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.435
Πόντοι
26.096
Η συντομογραφία της Ουκρανίας είναι UA και όχι UK (united kingdom)
προφανώς η κυρία έκανε λάθος.
Αλίμονο εάν σεις δεν γνωρίζατε αυτό ... :kneel::kneel::kneel:
΄Οπως και να έχει, δεν τα πάω καλά με την σιλικόνη... ούτε και με το μέγεθος 3.

Σαγηνεύτηκα από το UK αλλά τελικά και αυτό είναι UA ...

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
158
Like
29.051
Πόντοι
31.348
Καλημέρα
IMG_6007.jpeg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.728
Πόντοι
28.246
κ. @Zebu,
τι γνωρίζετε για την Paola UK, παρακαλώ;;;;
Ευχαριστώ!
Να πας και θα περάσεις καλα.

Για το νημα μην κανεις ορεξη, δεν προκειται να ασχοληθει και στο σαητ ακομα μπαινει για να ενημερώσει διαθεσιμοτητα ή να κερασει φωτογραφια οποτε θελει.

Την έχω σταμπάρει από τότε που άνοιξε το νήμα της και συστήθηκε στο κοινό του σαητ. Οι φωτογραφίες της εντυπωσιακές. Από τότε την έχω στη λίστα αλλά πότε έβγαινε κάποια καινούρια από τον Γκλάμουρα που μου άλλαζε τα μυαλά, πότε κάποιο στανταράκι μου, που με την τσαχπινιά του, και την "πουτανιά" του μου έπαιρνε το χρήμα από το πορτοφόλι, δεν είδα την Πάολα μέχρι που την συνάντησα πρόσφατα. Την ήθελα εκεινη τη στιγμή, ηταν κι αυτή διαθέσιμη, και κλείσαμε την συμφωνία να βγάλουμε τα μάτια μας με δυο μηνύματα. Πάντα μου άρεσε ο διάλογος που συνεννοείσαι χωρίς να σπαταλάς χρόνο σε περιττές κουβέντες.

Όταν άνοιξα την πόρτα είδα μια ωραία γυναίκα με ένα καφέ παλτό και επάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες. Είχα σκοπό να σπάσω αυτο που λέμε πάγο και να μην πάω αμέσως επάνω της, μην την προγκήξω κιόλας την γυναίκα. Αυτή μου εξήγησε και μου θύμισε με μια κίνησή γιατί βρεθήκαμε εκεί. Έβγαλε απότομα το παλτό της και από μέσα φόραγε μόνο ένα διάφανο κορμάκι.

Πάολα σημαίνει πως όταν θα μπει μέσα θα γεμίσει το δωμάτιο με την παρουσία της και μόνο. Το ίδιο και το κρεβάτι. Το χαμόγελο της δεν θα φύγει από το πρόσωπο της μέχρι και την ώρα που θα αποχωρήσει. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο, δεν μαλακίζεται με το να βρει τρόπο να σπαταλήσει χρόνο, άλλα θα πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Το φυσικό της κάλλος, της περισσεύει με τριάρι στήθος, ωραία οπίσθια και όλα στην θέση τους. Γενικά το κορμί της είναι σφιχτό και όλα τα κιλά της είναι σωστά κατανεμημένα. Έχει ωραίο και γλυκό πρόσωπο. Το ύψος της μοιάζει παραπάνω από όσο η ίδια δηλώνει ότι βλέπει τον κόσμο από τα 171 εκατοστά. Σίγουρα όταν ντύνεται για κλάμπινγκ και φοράει τα ανάλογα ρούχα, σπάει σβέρκους.

Δεν θα σε βάλει κάτω να σε κάνει να πεις τον Δεσπότη Παναγιώτη, ακολουθεί τα θέλω σου και δεν λέει σε τίποτα όχι και ο στόχος της είναι να σε ικανοποιήσει. Φιλάει βαθιά με γλώσσα και με πάθος. Τα στησίματά της είναι θεαματικά. Μόνο στο στοματικό μου τα χάλασε λίγο μιας και δεν περνάει από τους όρχεις. Τα λεφτά μου πάντως δεν τα έκλαψα. Την κούρασα λίγο παραπάνω αλλά δεν δυσανασχέτησε καθόλου, συνέχισε μέχρι τέλους. Παρέχει φουλ σέρβις και σε σχετικά προσιτή τιμή.

Κρίμα για κάποιους φίλους μου εδώ μέσα που ενώ η Πάολα από θέμα ποιότητάς σέρβις και δη ολοκληρωμένου μιας και τα δίνει όλα, και η γενική συμπεριφορά της τους καλύπτει στο 100% δεν τους κάνει σε εμφάνιση μιας και προτιμούν στεγνά κορμιά. Σε κάθε άλλη περίπτωσή, τώρα θα τους είχα ζαλίσει τ' αρχίδια για να την τιμήσουν. Στους άλλους που έχουν τα δικά μου μυαλά, τους τα ζάλισα ήδη.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.502
Πόντοι
456

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.728
Πόντοι
28.246
Αυτές τις έχω για τον κύριο

@blizardeye
Προκοψες.

Με την ευκαιρια. Μπλιζ, καπου ειδα μολις οτι ξεθαφτηκε και το νημα γης Τζινας22, προσπαθησα πολλες φορες, αλλα ειναι δυσκολη και οποτε της καβλωσει να την κλεισεις και δεν την ξερω. Και δεν ασχολειται παρα μονο οποτε της καβλωνει και με το δικο της νημα. Ουτε αυτη θα ερθει εδω.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.435
Πόντοι
26.096
Προκοψες.

Με την ευκαιρια. Μπλιζ, καπου ειδα μολις οτι ξεθαφτηκε και το νημα γης Τζινας22, προσπαθησα πολλες φορες, αλλα ειναι δυσκολη και οποτε της καβλωσει να την κλεισεις και δεν την ξερω. Και δεν ασχολειται παρα μονο οποτε της καβλωνει και με το δικο της νημα. Ουτε αυτη θα ερθει εδω.
If you missed the train I'm on
You will know that I am gone
You can hear the whistle blow a hundred miles

You can hear the whistle blow a hundred miles
Lord, I'm one, Lord, I'm two
Lord, I'm three, Lord, I'm four
Lord, I'm five hundred miles away from home

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.072
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν όμως οι συμβατικές νόρμες, οι κοινωνικές απαξιώσεις, το μανιπουλάρισμα από Θεσμούς και Ιδεολογίες και γενικά τα όσα επιβάλει η εκάστοτε Άρχουσα Τάξη σε κάθε εποχή.

Για παράδειγμα και χωρίς να θέλω να θίξω τις θρησκευτικές αντιλήψεις σας και το εννοώ αυτό:
Αν κάποιος απευθύνεται προς το Θεό τότε απλά προσεύχεται.
Αν ο ίδιος πει ότι ο Θεός του μιλά, τότε τον θεωρούμε σχιζοφρενή.

Είναι απόλυτα αποδεκτό και λογικό σήμερα ότι ο Μέγας Κωνσταντίνος είδε στον ουρανό τον Σταυρό και το Εν τούτω Νίκα.
Είναι απόλυτα αποδεκτό και λογικό σήμερα ότι η μητέρα του, η Φλαβία Ιουλία Ελένη, ξύπνησε ένα πρωί -300+ χρόνια μετά την θανάτωση του Ιησού- και είπε ότι στο όνειρό της είδε που είναι θαμμένος ο Σταυρός του Ιησού στηνΙερουσαλήμ και μετά πήγε εκεί και τον βρήκε.
Δεν είναι όμως αποδεκτό και λογικό σήμερα εάν σας γράψω ότι σήμερα είδα τον Θεό να μου λέει ότι είμαι ο Εκλεκτός Του και η Αποστολή μου είναι να σώσω όλους εσάς τους αμαρτωλούς, που γράφετε στο Νήμα μας. Όλοι θα με θεωρήσετε τρελό!

Το νόημα της τρέλας ποικίλει από εποχή σε εποχή. Και δεν αναφέρομαι στην ψυχιατρική τρέλα, που και εκεί υπήρξαν απίστευτες ακρότητες στο παρελθόν ... Και ίσως υπάρχουν ακόμη ...
Είναι θέμα εποχής και χρόνου.
Υπάρχουν ιδιοφυή μυαλά στην διάρκεια του Ιστορικού Χρόνου, που ακριβώς επειδή έχουν κατανοήσει ότι έχουν γεννηθεί στον κατάλληλο τόπο και χρόνο, διαδίδουν την τρέλα ιδιοφυή σκέψη τους...\

Το λέει αντίστροφα ο Weber στους στίχους του Jesus Christ Super Star.
Now why'd you choose such a backward time
And such a strange land?

Μα ακριβώς γι΄ αυτό ο λόγος του Ιησού έγινε αποδεκτός. Επειδή έγινε δημόσια γνωστός σε μία τόσο πίσω χρονικά εποχή και σε ένα τόσο περίεργο Έθνος, που αναζητούσε τότε την ανεξαρτησία και την απαλλαγή του από την Κατοχή ... δεν είχαν όμως τις ίδιες αναζητήσεις με την τότε Άρχουσα Τάξη της δικής τους Κάστας!
Αν εμφανιζόταν σήμερα ο Ιησούς, ποιος θα τον πίστευε;;;;
:hi:
Δεν υπαρχει λογος εμφανισης κανουργιου Ιησου.
Εχει καλυφθει αυτη η αναγκη και ειναι υπερδυναμη η εταιρια που το διαχειριζεται αυτο που δεν επιτρεπει νεες εμφανισεις "σωτηρων".

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.815
Πόντοι
3.506
Δεν υπαρχει λογος εμφανισης κανουργιου Ιησου.
Εχει καλυφθει αυτη η αναγκη και ειναι υπερδυναμη η εταιρια που το διαχειριζεται αυτο που δεν επιτρεπει νεες εμφανισεις "σωτηρων".
παλι με την εκκλησια τα εχετε
τα ταμεια ειναι γεματα και το ποιμνιο ησυχο
το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα δηλαδη
λιγακι ζηλευετε μηπως:think:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
168.421
Το άκουσα πολύ προσεκτικά.
Δεν γνωρίζω τις τεχνικές λεπτομέρειες των κρουστών και σίγουρα ο Collins δεν έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για το παίξιμό του. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω ...
Κατά την λίαν ταπεινή γνώμη μου, ο Phil έδωσε στο easy listening και δηλαδή στην pop [popular music] μία νομιμοποίηση εξαιτίας του brand name των Genesis.

Για εμένα οι Genesis έπαυσαν να υπάρχουν όταν έφυγε ο Peter Gabriel.
Οι Genesis έγιναν ευρύτερα γνωστοί με τον Collins στα φωνητικά και την σύνθεση (χμμμ...).
Εγώ, προσωπικά, ακόμη συγκινούμαι όμως όταν ακούω τον Gabriel να ερμηνεύει το Selling England by the pound (Moonlit Knight) και βέβαια όλο το LP υπό τον τίτλο The Lamb lies down on Broadway, που ήταν νομίζω και το τελευταίο του Gabriel με τους Genesis ...

Κατά την ταπεινή και πάλι γνώμη μου το μόνο τραγούδι που ήταν εκπληκτικό από την εποχή του Collins είναι το Mama, το οποίο νομίζω ότι είναι σύνθεση του Rutherford και όχι του Collins. Εκπληκτικά όμως είναι τα φωνητικά του Collins εκεί και η απελπισία που βγάζει στα υγρά σκοτεινά στενά του Λονδίνου.
Και για να είμαστε to the point, το τραγούδι αναφέρεται σε μία random harlot [prostitute].

Αντιγράφω από Wiki:
'Please give me a chance, can't you feel my heart, don't take away my last chance', all those lyrics are in the song but in fact what it is, is just about a young teenager that's got a mother fixation with a prostitute that he's just happened to have met in passing and he has such a strong feeling for her and doesn't understand why she isn't interested in him.

Λέγοντας όλα τα παραπάνω και σχετικά με το Mama, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν οι Κυρίες @Sexyjoanna , @Katerina, @DiorPoison και @Anna24 , που όλες τους ξέρουν Αγγλικά, μας έλεγαν την γνώμη τους για την μητρική σύνδεση, που μπορεί να έχει η σχέση ενός πελάτη με μία εργαζόμενη.
Μακάρι να διαβάσουν αυτή την ανάρτηση και να μας απαντήσουν.
Προσωπική και μόνο άποψη θα εκφέρω, δεν υφίσταται "μητρική σύνδεση" ,παρα μονο παιχνίδι μυαλού..αχ,αυτό το μυαλό φταίει για όλα. .

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.236
Πόντοι
201

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.072
Πόντοι
3.656
παλι με την εκκλησια τα εχετε
τα ταμεια ειναι γεματα και το ποιμνιο ησυχο
το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα δηλαδη
λιγακι ζηλευετε μηπως:think:
Δεν εχω κατι εναντιον της εκκλησιας..
Ισα ισα που ειναι η πιο επιτυχημενη επιχειρηση παγκοσμιως..
Ειμαι πελατης της?οχι δεν ειμαι και δεν ενδιαφερομαι να γινω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom