Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.792
- Πόντοι
- 12.756
ναι , να μου πεις ποτε θα ξαναπας να έρθω και γωΕνδιαφερεσαι για τιποτα παπουτσακια?
ναι , να μου πεις ποτε θα ξαναπας να έρθω και γωΕνδιαφερεσαι για τιποτα παπουτσακια?
Ειναι τιμιοι ανθρωποι αυτοι.ναι , να μου πεις ποτε θα ξαναπας να έρθω και γω
Ειναι τιμιοι ανθρωποι αυτοι.
σου εχω ενα πελάτη παντως ...Ενδιαφερεσαι για τιποτα παπουτσακια?
Οταν λες "μεσα"????Τα ξερω απο μέσα
Ακούστε, κύριε!Έχει που έχει κάψει τα λιγοστά εγκεφαλικά κύτταρα που του έχουν απομείνει, του ξεφουρνιζετε τουτο το μελανούρι.....παει θα τον χάσουμε.....
Και αμολυβδη να πινει δεν θα μου κανει καμια πια εντυπωση....κ. @Μπιρλας ,
σκέπτομαι να εγκαταστήσω ως κληρονόμο μου τον κ. @borbi2525 , που είναι εγγονός μου.
Ο άλλος, ο αχαίρευτος, ο κ. @troubakhs μου, μας είπε ότι πλέον πίνει παράνομα ποτά [αψέντι] ...
Με τιμούν τα γραφόμενα σας, γέροντα(;).Ακούστε, κύριε!
Έχω παραιτηθεί του ατέρμονος (πλην όμως ΠΑΝΤΕΛΩΣ ακάρπου) αγώνος μου να εύρω μελαχρινήν.
Ακολουθώ πλέον την συμβουλήν του πανσοφοτάτου κ. @jim2323 ... και εφόσον μόνο με τις ξανθογάλανες τα καταφέρνω, I 'll stick to them.
Αναφορικά τώρα με την κα. @Katerina ...
Σε κάποια άλλη εποχή θα επιζητούσα να την συναντήσω στα πλαίσια της εργασίας της (βλ. 40 κριτικές μου). Τώρα πια όμως όχι. Και όχι επειδή η σύνταξη του ΟΓΑ, την οποία εισπράττω ανελλιπώς κάθε μήνα, δεν μου το επιτρέπει.
Αποταμιεύω χρήματα, συμμετέχοντας στα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων και ζητιανεύω έξω από τα ποτοπωλεία (bars). Άρα έχω χρήματα για να πληρώσω τον χρόνο της κας. Κατερίνας.
Τυχαία μπήκα στο νήμα της. Και στην αρχή με εξίταρε εκείνο το maleficent ... (I am not an Englishladsenior but a very British one, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ... idioms on the Brit isles ...).
Στην συνέχεια διάβασα αρκετές από τις σελίδες του νήματος της κας. Κατερίνας. Δεν τις διαβάζω καθημερινά ...
Κατάλαβα ότι η κα. Κατερίνα είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα.
Μία κοπέλα που γνωρίζει και γράφει καλά την γλώσσα μας (την Ελληνική), πράγμα που δεν συμβαίνει πια με πολλούς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.
Μία κοπέλα που ξέρει (από αυτά που διαβάζω) καλώς την Αγγλικήν.
Μία κοπέλα που κάποιες στιγμές ακροβατεί στα όρια του συναισθηματικού κόσμου της ή ακόμη και τα υπερβαίνει (Good Luck with that ... been there before).
Και γι΄ αυτό ...ΝΑΙ, την εκτιμώ ως προσωπικότητα και απολαμβάνω την με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνία μαζί της!
Αλλά όχι, εγγονέ μου, δεν πρόκειται να κάψω τα λίγα εγκεφαλικά κύτταρά μου!
It 's a 'love it or leave it' thing. Both sides!
Υ.Γ. Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι εγγονός μου.
Έχω αποκληρώσει τον αχαίρευτο ανεψιό μου, κ. @troubakhs μου και μάλλον θα εγκαταστήσω εσένα για κληρονόμο μου.
Ακούστε, κύριε!
Έχω παραιτηθεί του ατέρμονος (πλην όμως ΠΑΝΤΕΛΩΣ ακάρπου) αγώνος μου να εύρω μελαχρινήν.
Ακολουθώ πλέον την συμβουλήν του πανσοφοτάτου κ. @jim2323 ... και εφόσον μόνο με τις ξανθογάλανες τα καταφέρνω, I 'll stick to them.
Αναφορικά τώρα με την κα. @Katerina ...
Σε κάποια άλλη εποχή θα επιζητούσα να την συναντήσω στα πλαίσια της εργασίας της (βλ. 40 κριτικές μου). Τώρα πια όμως όχι. Και όχι επειδή η σύνταξη του ΟΓΑ, την οποία εισπράττω ανελλιπώς κάθε μήνα, δεν μου το επιτρέπει.
Αποταμιεύω χρήματα, συμμετέχοντας στα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων και ζητιανεύω έξω από τα ποτοπωλεία (bars). Άρα έχω χρήματα για να πληρώσω τον χρόνο της κας. Κατερίνας.
Τυχαία μπήκα στο νήμα της. Και στην αρχή με εξίταρε εκείνο το maleficent ... (I am not an Englishladsenior but a very British one, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ... idioms on the Brit isles ...).
Στην συνέχεια διάβασα αρκετές από τις σελίδες του νήματος της κας. Κατερίνας. Δεν τις διαβάζω καθημερινά ...
Κατάλαβα ότι η κα. Κατερίνα είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα.
Μία κοπέλα που γνωρίζει και γράφει καλά την γλώσσα μας (την Ελληνική), πράγμα που δεν συμβαίνει πια με πολλούς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.
Μία κοπέλα που ξέρει (από αυτά που διαβάζω) καλώς την Αγγλικήν.
Μία κοπέλα που κάποιες στιγμές ακροβατεί στα όρια του συναισθηματικού κόσμου της ή ακόμη και τα υπερβαίνει (Good Luck with that ... been there before).
Και γι΄ αυτό ...ΝΑΙ, την εκτιμώ ως προσωπικότητα και απολαμβάνω την με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνία μαζί της!
Αλλά όχι, εγγονέ μου, δεν πρόκειται να κάψω τα λίγα εγκεφαλικά κύτταρά μου!
It 's a 'love it or leave it' thing. Both sides!
Υ.Γ. Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι εγγονός μου.
Έχω αποκληρώσει τον αχαίρευτο ανεψιό μου, κ. @troubakhs μου και μάλλον θα εγκαταστήσω εσένα για κληρονόμο μου.
Προσεχε............ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!Με τιμούν τα γραφόμενα σας, γέροντα(;).
Thanks, ma'am!Με τιμούν τα γραφόμενα σας, γέροντα(;).
Μην παραπλανιεστε δεσποινίς μου.......Με τιμούν τα γραφόμενα σας, γέροντα(;).
Τι να προσέξει, κύριε;;;;Προσεχε............ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!
Σε αποκληρώνω!Μην παραπλανιεστε δεσποινίς μου.......
Ο παππούς μου μπορεί ακόμη......
Χρατσα.. χρουτσα.....
Γέροντα??Με τιμούν τα γραφόμενα σας, γέροντα(;).
Είμαι υπερήλιξ, κύριε!Γέροντα??
Κι εγώ που νόμιζα πως είσαι φερεγγυος κι ο λόγος σου είναι συμβόλαιο......Τι να προσέξει, κύριε;;;;
Είμαι πολύ ευδιάκριτος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε αποκληρώνω!
τι χρατσα χρουτσαΜην παραπλανιεστε δεσποινίς μου.......
Ο παππούς μου μπορεί ακόμη......
Χρατσα.. χρουτσα.....
Εμάς πόσο άλλο να μας δουλέψει....τι χρατσα χρουτσα
θα βαλει το γεωτρυπανο μπροστα και δεν θα αφησει τιποτα
μας δουλευει ψιλο γαζι ...