Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.960
Πόντοι
26.096
Έχει που έχει κάψει τα λιγοστά εγκεφαλικά κύτταρα που του έχουν απομείνει, του ξεφουρνιζετε τουτο το μελανούρι.....παει θα τον χάσουμε.....
Ακούστε, κύριε!
Έχω παραιτηθεί του ατέρμονος (πλην όμως ΠΑΝΤΕΛΩΣ ακάρπου) αγώνος μου να εύρω μελαχρινήν.
Ακολουθώ πλέον την συμβουλήν του πανσοφοτάτου κ. @jim2323 ... και εφόσον μόνο με τις ξανθογάλανες τα καταφέρνω, I 'll stick to them.

Αναφορικά τώρα με την κα. @Katerina ...
Σε κάποια άλλη εποχή θα επιζητούσα να την συναντήσω στα πλαίσια της εργασίας της (βλ. 40 κριτικές μου). Τώρα πια όμως όχι. Και όχι επειδή η σύνταξη του ΟΓΑ, την οποία εισπράττω ανελλιπώς κάθε μήνα, δεν μου το επιτρέπει.
Αποταμιεύω χρήματα, συμμετέχοντας στα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων και ζητιανεύω έξω από τα ποτοπωλεία (bars). Άρα έχω χρήματα για να πληρώσω τον χρόνο της κας. Κατερίνας.

Τυχαία μπήκα στο νήμα της. Και στην αρχή με εξίταρε εκείνο το maleficent ... (I am not an English lad senior but a very British one, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ... idioms on the Brit isles ...).

Στην συνέχεια διάβασα αρκετές από τις σελίδες του νήματος της κας. Κατερίνας. Δεν τις διαβάζω καθημερινά ...
Κατάλαβα ότι η κα. Κατερίνα είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα.
Μία κοπέλα που γνωρίζει και γράφει καλά την γλώσσα μας (την Ελληνική), πράγμα που δεν συμβαίνει πια με πολλούς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.
Μία κοπέλα που ξέρει (από αυτά που διαβάζω) καλώς την Αγγλικήν.
Μία κοπέλα που κάποιες στιγμές ακροβατεί στα όρια του συναισθηματικού κόσμου της ή ακόμη και τα υπερβαίνει (Good Luck with that ... been there before).
Και γι΄ αυτό ...ΝΑΙ, την εκτιμώ ως προσωπικότητα και απολαμβάνω την με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνία μαζί της!

Αλλά όχι, εγγονέ μου, δεν πρόκειται να κάψω τα λίγα εγκεφαλικά κύτταρά μου!
It 's a 'love it or leave it' thing. Both sides!

Υ.Γ. Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι εγγονός μου.
Έχω αποκληρώσει τον αχαίρευτο ανεψιό μου, κ. @troubakhs μου και μάλλον θα εγκαταστήσω εσένα για κληρονόμο μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.960
Πόντοι
26.096
κ. @Μπιρλας ,
σκέπτομαι να εγκαταστήσω ως κληρονόμο μου τον κ. @borbi2525 , που είναι εγγονός μου.
Ο άλλος, ο αχαίρευτος, ο κ. @troubakhs μου, μας είπε ότι πλέον πίνει παράνομα ποτά [αψέντι] ...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.606
Πόντοι
3.656
κ. @Μπιρλας ,
σκέπτομαι να εγκαταστήσω ως κληρονόμο μου τον κ. @borbi2525 , που είναι εγγονός μου.
Ο άλλος, ο αχαίρευτος, ο κ. @troubakhs μου, μας είπε ότι πλέον πίνει παράνομα ποτά [αψέντι] ...
Και αμολυβδη να πινει δεν θα μου κανει καμια πια εντυπωση....

Εξαιρετικη επιλογη ο κυριος μπορμπι!!!!!

Katerina

Call-Girl
Εγγρ.
26 Φεβ 2021
Like
10.125
Ακούστε, κύριε!
Έχω παραιτηθεί του ατέρμονος (πλην όμως ΠΑΝΤΕΛΩΣ ακάρπου) αγώνος μου να εύρω μελαχρινήν.
Ακολουθώ πλέον την συμβουλήν του πανσοφοτάτου κ. @jim2323 ... και εφόσον μόνο με τις ξανθογάλανες τα καταφέρνω, I 'll stick to them.

Σε κάποια άλλη εποχή θα επιζητούσα να την συναντήσω στα πλαίσια της εργασίας της (βλ. 40 κριτικές μου). Τώρα πια όμως όχι. Και όχι επειδή η σύνταξη του ΟΓΑ, την οποία εισπράττω ανελλιπώς κάθε μήνα, δεν μου το επιτρέπει.
Αποταμιεύω χρήματα, συμμετέχοντας στα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων και ζητιανεύω έξω από τα ποτοπωλεία (bars). Άρα έχω χρήματα για να πληρώσω τον χρόνο της κας. Κατερίνας.

Τυχαία μπήκα στο νήμα της. Και στην αρχή με εξίταρε εκείνο το maleficent ... (I am not an English lad senior but a very British one, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ... idioms on the Brit isles ...).

Στην συνέχεια διάβασα αρκετές από τις σελίδες του νήματος της κας. Κατερίνας. Δεν τις διαβάζω καθημερινά ...
Μία κοπέλα που γνωρίζει και γράφει καλά την γλώσσα μας (την Ελληνική), πράγμα που δεν συμβαίνει πια με πολλούς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.
Μία κοπέλα που κάποιες στιγμές ακροβατεί στα όρια του συναισθηματικού κόσμου της ή ακόμη και τα υπερβαίνει (Good Luck with that ... been there before).
Και γι΄ αυτό ...ΝΑΙ, την εκτιμώ ως προσωπικότητα και απολαμβάνω την με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνία μαζί της!

Έχω αποκληρώσει τον αχαίρευτο ανεψιό μου, κ. @troubakhs μου και μάλλον θα εγκαταστήσω εσένα για κληρονόμο μου.
Με τιμούν τα γραφόμενα σας, γέροντα(;).

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.004
Πόντοι
5.696
Ακούστε, κύριε!

:happy::happy::happy::happy::happy::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.004
Πόντοι
5.696
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.960
Πόντοι
26.096
Προσεχε............ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!
Τι να προσέξει, κύριε;;;;

Είμαι πολύ ευδιάκριτος!

alien3.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην παραπλανιεστε δεσποινίς μου.......
Ο παππούς μου μπορεί ακόμη......
Χρατσα.. χρουτσα.....
Σε αποκληρώνω!

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.004
Πόντοι
5.696
Τι να προσέξει, κύριε;;;;

Είμαι πολύ ευδιάκριτος!

alien3.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε αποκληρώνω!
Κι εγώ που νόμιζα πως είσαι φερεγγυος κι ο λόγος σου είναι συμβόλαιο...... :dunno:
Την επόμενη φορά θα σου στείλω τα χαρτιά της δωρεάς.....

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.110
Πόντοι
2.586
Μην παραπλανιεστε δεσποινίς μου.......
Ο παππούς μου μπορεί ακόμη......
Χρατσα.. χρουτσα.....
τι χρατσα χρουτσα
θα βαλει το γεωτρυπανο μπροστα και δεν θα αφησει τιποτα

μας δουλευει ψιλο γαζι ...

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.004
Πόντοι
5.696
τι χρατσα χρουτσα
θα βαλει το γεωτρυπανο μπροστα και δεν θα αφησει τιποτα

μας δουλευει ψιλο γαζι ...
Εμάς πόσο άλλο να μας δουλέψει....
Εκείνο το αμοιρο κορίτσι που δεν ξέρει τι την περιμένει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom