Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.269
- Πόντοι
- 3.656
Τριαντα (αρ.30) ευρω θες?καλα....
βγαλε μια διατακτικη για μια 1000ρουμπα και θα κρατησω το στομα μου κλειστο
Τριαντα (αρ.30) ευρω θες?καλα....
βγαλε μια διατακτικη για μια 1000ρουμπα και θα κρατησω το στομα μου κλειστο
θα βγαλω στον αερα τηλ.συνομιλιες που ξεψιριζεις συνταξεις καπη με απατες...Τριαντα (αρ.30) ευρω θες?
Ρε α παγαινε να κατουρησεις στο βαζελονημαθα βγαλω στον αερα τηλ.συνομιλιες που ξεψιριζεις συνταξεις καπη με απατες...
12 τον αριθμό.Τόσα αυθαίρετα έχετε να της γράψετε εσείς. Ας επωφεληθεί και κανένα άλλο ορφανό
Ωρίων, εσύ έχεις πει ποτέ σε πουτάνα "σ' αγαπώ";Ε, μα για αυτό δεν μπορείτε να βρείτε γκόμενα!
Φωνή λαού, οργή θεού!
Mpa de prokeiteOpoios psifisei paei kateutheian gia mpanarisma.
Χτυπαει ο βομβητης σας
Πόσο σωστά ομιλείτε, κύριε!Κοπηκε το αρμεγμα και αρχισες τις απειλες???
Μια μελαχρινη δεν ηξερες να γνωρισεις στον ακμαιοτατο νηματοθετη,οταν μπεκροπινες και τα σκορπαγες αριστερα-δεξια????
Ερχοσουν καθε μερα εδω μεσα να κοκορευτεις οτι εχεις ραντεβου με τις ξετσιπωτες!!!!!
Κουρεμα γουλι τεντυμποι!!!!
Γιατί χαχανίζεις, παιδί μου;;;
Η μαμά, που ο μπαμπάς τη φώναζε "πουτάνα" από τότε που γύρισε εκτάκτως στο σπίτι και εκείνη έκανε meeting με τους σωματοφύλακές της, πιάνεται;Ωρίων, εσύ έχεις πει ποτέ σε πουτάνα "σ' αγαπώ";
Αναμενόμενο να μην σας αρέσει.
Κ.Μπλιζ δεν μου αρέσει ψηφοφορία αυτή.
Ομολογειτε χωρίς βία.Προσεγγίστε τον Άντρα - Θρύλο!
Ειναι γνωστο οτι ειμαι ανιδιοτελης αλλα ευχαριστω για την επισημανση.Πόσο σωστά ομιλείτε, κύριε!
Λυπούμαι που τόσα χρόνια δεν σας εγνώριζα και ο αχαίρευτος, κ. @troubakhs μου, με αποστράγγιζε οικονομικά.
Σκέπτομαι πλέον να σας προσθέσω στην διαθήκη μου. Με συγκινεί η ανιδιοτέλειά σας!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί χαχανίζεις, παιδί μου;;;