BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 133
- Like
- 35.672
- Πόντοι
- 27.636
Καλησπέρα ψυχούλες μου.
Καλησπέρα ψυχούλες μου.
Αφηστε και κατι ολιγα στον συλλογο απορων κορασιδων,να σας μνημονευουν μια στο τοσο...Ένα συγγενή έχω, τον αχαίρευτο κ. @troubakhs μου.
Ακολουθώ την συμβουλή σας και τον έβγαλα από την διαθήκη μου.
Τα αφήνω όλα, με τη νέα διαθήκη μου, στο Ίδρυμα Προστασίας Αγρίων Κονίκλων!
οχι...θα του τα φανε οι πουτανεςΑφηστε και κατι ολιγα στον συλλογο απορων κορασιδων,να σας μνημονευουν μια στο τοσο...
Καλυτερα οι πουτανες,παρα τα ρεμαλια(ενα στην περιπτωση αυτη).οχι...θα του τα φανε οι πουτανες
Μήπως είναι ο Αρίσταρχος;;;;Το νικ Ροζ Μουνάκι είναι άντρας τελικά....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αν είναι ο Αρίσταρχος θα τον καρυδώσωΜήπως είναι ο Αρίσταρχος;;;;
Θεωρώ ότι μας παρακολουθεί και γελάει μαζί μας.Αν είναι ο Αρίσταρχος θα τον καρυδώσω
Κατηγορηματικά όχι!Μήπως είναι ο Αρίσταρχος;;;;
Και του Τρουμπακη οι πουτανες θα τα φανε.Καλυτερα οι πουτανες,παρα τα ρεμαλια(ενα στην περιπτωση αυτη).
Τελικά μήπως η λύση στο πρόβλημά μου είναι να εγκαταστήσω κληρονόμο τον κ. @troubakhs μου.Και του Τρουμπακη οι πουτανες θα τα φανε.
Θα απαντησω στο τελευταίο ερωτημα που θα λυσει τις αποριες στα υπολοιπα.Τελικά μήπως η λύση στο πρόβλημά μου είναι να εγκαταστήσω κληρονόμο τον κ. @troubakhs μου.
Ο κ. @Μπιρλας λέει ότι ο ανεψιός μου έχει πολλές γυναίκες.
Ο ανεψιός μου θα μου γνωρίσει κάποια γυναίκα για να την βγάλω γκόμενα;;;
Ποιοι είναι αυτοί; Οι μούτσοι του Ποτέμκιν;
Και αυτά που ο κ. @Hellraiser4Ever λέει περί του ότι ο ανεψιός μου κοιμάται κάτω από πεζογέφυρα κλπ, πως ταιριάζουν με το ότι γνωρίζει πολλές γκόμενες;;;Θα απαντησω στο τελευταίο ερωτημα που θα λυσει τις αποριες στα υπολοιπα.
Θα σου γνωρισει γκομενα, αφου πρωτα την δοκιμασει σε βαθος χρονου ο ιδιος. Δεν θα σου στειλει γουρουνι στο σακι. Αξιζει λοιπόν, να τον εχεις μονιμο κληρονομο.
Για καθε γκομενα θα πληρωνεις εξτρα μπαξισι. Γκομενα και χιλιαρικο. Θα βαρεθεις να εχεις γκομενες.