blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Δεν είμαι εγώ. Εγώ φορώ στολή Μαρκόνη (με πτυχίο).Ωραιότατο θήλυ - τραγουδίστρια.
Ο πλέον ρωμαλέος εκ των εικονιζομένων ναυτών είναι ο κ. @Ωρίων! Σκληρός πολεμιστής και γνώστης της ναυτικής τέχνης!!!
Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι ένας σοβαρός και λιγομίλητος άντρας όπως ο φίλος μας ο Αρίστος, θα έφτιαχνε προφίλ με νικνέιμ ροζ μουνάκι; Να ήταν "βαρύ πεπόνι" ή "Παπαχρόνης", να πω ότι πράγματι, θα μπορούσε να είναι ο Αρίστος.Μήπως είναι ο Αρίσταρχος;;;;
Εγώ, γενικώς, πιστεύω ό,τι ακούω, Πλοίαρχε. Ο μπαμπάς αποδίδει αυτήν την εύπιστη φύση μου στο ότι δεν έχω φάει ποτέ τα μούτρα μου και νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ενάρετοι, όπως είμαι εγώ. Έτσι λέει.Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι ένας σοβαρός και λιγομίλητος άντρας όπως ο φίλος μας ο Αρίστος, θα έφτιαχνε προφίλ με νικνέιμ ροζ μουνάκι; Να ήταν "βαρύ πεπόνι" ή "Παπαχρόνης", να πω ότι πράγματι, θα μπορούσε να είναι ο Αρίστος.
Ωρίων, ο ενάρετος, που πιστεύει ο,τι του λένε... Μήπως πιστεύεις και στην αστρολογία;Εγώ, γενικώς, πιστεύω ό,τι ακούω, Πλοίαρχε. Ο μπαμπάς αποδίδει αυτήν την εύπιστη φύση μου στο ότι δεν έχω φάει ποτέ τα μούτρα μου και νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ενάρετοι, όπως είμαι εγώ. Έτσι λέει.
Επί παραδείγματι, πιστεύω ότι ο νηματοθέτης πένεται και ότι δεν έχει γκόμενα. Μου λένε όλοι "μα αυτός ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες κάποιας μανάρας ή μουνάρας (κάπως έτσι μου το λένε) σε τοποθεσίες που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος μόνο εάν έχει πολλά χρήματα".
Μα αφού αυτό λέει ο άνθρωπος, εγώ γιατί να πιστεύω κάτι άλλο;
Τέλος πάντων, θεωρώ ότι ο Αρίσταρχος είναι μεγάλο τρολ και δε θα επέλεγε για νικνέιμ κάτι προβλέψιμο όπως "αδηφάγος εραστής" ή "σπετσοφάι".
ναιΤελικά μήπως η λύση στο πρόβλημά μου είναι να εγκαταστήσω κληρονόμο τον κ. @troubakhs μου.
Ο κ. @Μπιρλας λέει ότι ο ανεψιός μου έχει πολλές γυναίκες.
Ο ανεψιός μου θα μου γνωρίσει κάποια γυναίκα για να την βγάλω γκόμενα;;;
Φυσικά. Κάθε Κυριακή, μετά την εκκλησία, επικοινωνώ με τον αστρολόγο μου για να με συμβουλεύσει για την επόμενη εβδομάδα.Ωρίων, ο ενάρετος, που πιστεύει ο,τι του λένε... Μήπως πιστεύεις και στην αστρολογία;
Εντάξει δεν είναι κακό να πιστεύει τη Λίτσα Πατέρα και τον Τάσο Ντούβλη.Ωρίων, ο ενάρετος, που πιστεύει ο,τι του λένε... Μήπως πιστεύεις και στην αστρολογία;
Καθε Σαββατο η δεν υπαρχει (καλυτερο) Μαναρι στεναζει απο τις "βιοποριστικες" σας ορεξεις.Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Είπαμε Ροντ πενθω για την απώλεια τού Αριστάρχου(για 40 ημέρες ,)είμαστε άντρες με τιμή και τον λόγο μας τον εκρατουμε -έχω κλείσει και τραπέζι στο Εμμανουέλα σήμερα( ο καθένας βιώνει το πένθος με διαφορετικό τρόποΕν τω μεταξύο φίλος@jim2323 έχει να φανεί 3 μέρες
ή βρήκε γκόμενα λατίνα από το συνέδριο bachata ή βλέπει survivor
Τι να πω![]()
Μήπως αυτός ο κλώνος είναι το ροζ μουνάκι?Είπαμε Ροντ πενθω για την απώλεια τού Αριστάρχου(για 40 ημέρες ,)είμαστε άντρες με τιμή και τον λόγο μας τον εκρατουμε -έχω κλείσει και τραπέζι στο Εμμανουέλα σήμερα( ο καθένας βιώνει το πένθος με διαφορετικό τρόπο) βέβαια μπαίνω με τον μικρό μου κλώνο αυτός δεν πενθεί - δεν λέω ποιός είναι γιατί θα μου τον φάει ο Ωρίων
- αυτά τα ολίγα ξαναπενθω
-
Το είχα καταλάβει ότι το άλλο νίκνέιμ σου είναι "εμπρός Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα" αλλά δεν ήθελα να το αποκαλύψω.Είπαμε Ροντ πενθω για την απώλεια τού Αριστάρχου(για 40 ημέρες ,)είμαστε άντρες με τιμή και τον λόγο μας τον εκρατουμε -έχω κλείσει και τραπέζι στο Εμμανουέλα σήμερα( ο καθένας βιώνει το πένθος με διαφορετικό τρόπο) βέβαια μπαίνω με τον μικρό μου κλώνο αυτός δεν πενθεί - δεν λέω ποιός είναι γιατί θα μου τον φάει ο Ωρίων
- αυτά τα ολίγα ξαναπενθω
-
Ο τιτλος ομως του "κακου παιδιου" που ολα τα κοριτσια θα ηθελαν για γκομενο, ανηκει αποκλειστικα σε εσας.Στο μεταξύ και σύμφωνα με την έως τώρα πορεία της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του Νήματος, ο κ. @κωλο-γερος αναδεικνύειται ως ο γαμπρός που όλες οι μαμάδες θα ήθελαν να έχουν για την κόρη τους...!!!
Άντε μετά να βρούμε γκόμενα εμείς ...
Φευ εις την χυλόπιταν!!!![]()