Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Για μένα έχει σημασία : το ίδιο να ταλαιπωρούμαι με αρρώστιες, χρόνιους πόνους κλπ, το ίδιο να φύγω μια νύχτα, χωρίς να καταλάβω τίποτα;Ορθός δεν ισχύει αγαπητέ μου Ωρίωνα !
Ενας σοφός μου είπε κάποτε '' σημασία δεν έχεις πως θα πεθάνεις, σημασία έχει όλη η διαδρομή μέχρι να φτάσεις εκεί ''
Υπομονή, κύριε!Λείπει και ο Τζόνυ Κόκκινος να μας έβαζε καμιά ζεν φωτογραφία από τους κήπους της Άπω Ανατολής.
Σίγουρα, κύριε, ο τρόπος της αναχώρησης του Sithlord ήταν ο ιδανικός για όλους μας σε σύγκριση με το να ταλαιπωρείται κάποιος στα Νοσοκομεία και να λιώνει σιγά σιγά μέσα στον πόνο, την αγωνία, την απελπισία και την αδυναμία ...Για μένα έχει σημασία : το ίδιο να ταλαιπωρούμαι με αρρώστιες, χρόνιους πόνους κλπ, το ίδιο να φύγω μια νύχτα, χωρίς να καταλάβω τίποτα;
Θα συμφωνήσω, όμως, ότι δεν έχει νόημα να τα σκέφτεται κανείς αυτά μιας και το πιο πιθανό είναι ότι τίποτα από αυτά που σκέφτεται/φοβάται/προσδοκά δε θα συμβεί και θα είναι όλα πολύ διαφορετικά.
Ζούμε το παρόν. Ας αφήσουμε το παρελθόν στη λήθη και το μέλλον στην Πρόνοια.
Ας επιστρέψουμε τώρα στην πραγματικότητα ...
Άξιοος
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι....
Υπάγω δια πρωινήν συνεύρεσην.
Ήταν νεούδι βρε μπροστά σου, που να τον ξέρεις...Who the heck is Alain?
Πρωί πρωί ψαρά?
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι....
Υπάγω δια πρωινήν συνεύρεσην.
Ο Ωρίων έπαθε Τζίμι ( κρίση φιλοσοφίας)Για μένα έχει σημασία : το ίδιο να ταλαιπωρούμαι με αρρώστιες, χρόνιους πόνους κλπ, το ίδιο να φύγω μια νύχτα, χωρίς να καταλάβω τίποτα;
Θα συμφωνήσω, όμως, ότι δεν έχει νόημα να τα σκέφτεται κανείς αυτά μιας και το πιο πιθανό είναι ότι τίποτα από αυτά που σκέφτεται/φοβάται/προσδοκά δε θα συμβεί και θα είναι όλα πολύ διαφορετικά.
Ζούμε το παρόν. Ας αφήσουμε το παρελθόν στη λήθη και το μέλλον στην Πρόνοια.
Και γαλλικά! Σωστός ο παίχτης!Ας επιστρέψουμε τώρα στην πραγματικότητα ...
Με στείλατε με το συγκεκριμένο τραγούδι, κύριε!
Είχα δεκαετίες να το ακούσω. Πολλές δεκαετίες.
Ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που άκουγα ομού μετά της Αγγλίδος τροφού μου. Της άρεζε πολύ χωρίς να καταλαβαίνει τα λόγια και μου ζητούσε να της τα μεταφράζω κάθε μα κάθε φορά που το ακούγαμε τότε στο ραδιόφωνο ή στο κασετόφωνο. Είχε λιώσει εκείνη η κασέτα την εποχή εκείνη...
À nous
Aux souvenirs que nous allons nous faire
À l'avenir et au présent surtout
À la santé de cette vieille Terre
Qui s'en fout
À nous
À nos espoirs et à nos illusions
À notre prochain premier rendez-vous
À la santé de ces millions d'amoureux qui sont comme nous
Και όλα αυτά μου φέρνουν στο μυαλό τους στίχους του Springsteen στο Atlantic City...!!!
Oh, everything dies, baby, that's a fact
But maybe everything that dies some day comes back
Put your makeup on, fix your hair up pretty
And meet me tonight in Atlantic City
Και σεις θα λείψετε για λίγες μέρες;;;Θα λείψω για λίγες μέρες λόγω self reflection..see you later...spend well
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.Η Μονομελής Επιτροπή Ελέγχου Αναχωρήσεων και Αφίξεων ανακοινώνει ότι ο Νηματοθέτης θα αναχωρήσει τας μεταμεσημβρινάς ώρας δι΄ ολιγοήμερον ανάπαυσιν ενόψει επερχόμενου κοπιώδους Χειμώνος.
Πιθανολογούμενη επιστροφή του Νηματοθέτου εις τας εργασίας του Νήματος περί την Δευτέραν, 26 Αυγούστου Ενεστώτος Έτους.