BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.545
- Πόντοι
- 27.636
Υπομονή, κύριε!
Και να ενθυμείστε το παρακάτω:
Σοφόν το σαφές!
Καλημέρα σύντροφοι!
Υπομονή, κύριε!
Και να ενθυμείστε το παρακάτω:
Ονομάζεται Σαρκοπενία (sarcopenia), είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο το ανθρώπινο σώμαΣίγουρα, κύριε, ο τρόπος της αναχώρησης του Sithlord ήταν ο ιδανικός για όλους μας σε σύγκριση με το να ταλαιπωρείται κάποιος στα Νοσοκομεία και να λιώνει σιγά σιγά μέσα στον πόνο, την αγωνία, την απελπισία και την αδυναμία ...
Λίαν χρήσιμος γνώσις!Ονομάζεται Σαρκοπενία (sarcopenia), είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο το ανθρώπινο σώμα
μετά τα 40 χάνει 1-3 % της μυικής μάζας ετησίως, στα 80 έχει πάρει την κάτω βόλτα
Οι συνέπειες είναι γνωστές απώλεια ισορροπίας, πτώσεις ηλικιωμένων κλπ.
Δυστυχώς ούτε η Πρόνοια μπορεί να κάνει κάτι ούτε η σύγχρονη ιατρική.
Μόνο η ενημέρωση και η πρόληψη μπορούν να βοηθήσουν.
Η διατροφή που προστατεύει από την απώλεια μυϊκής μάζας
θα ερθω και εγωΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.Η Μονομελής Επιτροπή Ελέγχου Αναχωρήσεων και Αφίξεων ανακοινώνει ότι ο Νηματοθέτης θα αναχωρήσει τας μεταμεσημβρινάς ώρας δι΄ ολιγοήμερον ανάπαυσιν ενόψει επερχόμενου κοπιώδους Χειμώνος.
Πιθανολογούμενη επιστροφή του Νηματοθέτου εις τας εργασίας του Νήματος περί την Δευτέραν, 26 Αυγούστου Ενεστώτος Έτους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ.Η Μονομελής Επιτροπή Ελέγχου Αναχωρήσεων και Αφίξεων ανακοινώνει ότι ο Νηματοθέτης θα αναχωρήσει τας μεταμεσημβρινάς ώρας δι΄ ολιγοήμερον ανάπαυσιν ενόψει επερχόμενου κοπιώδους Χειμώνος.
Πιθανολογούμενη επιστροφή του Νηματοθέτου εις τας εργασίας του Νήματος περί την Δευτέραν, 26 Αυγούστου Ενεστώτος Έτους.
Βεβαίως!θα ερθω και εγω
Είμαι υπερήλιξ και χρειάζομαι ανάπαυση και καλή διατροφή, ως παραπάνω λέει και ο κ. Ροντ!
ασε θειε...δωσε κανα φραγκο να φερω δικα μουΒεβαίως!
Θα έχουμε και πολύ καλή παρέα!!!
Καλλιστεία ?Βεβαίως!
Θα έχουμε και πολύ καλή παρέα!!!
Ονομάζεται Σαρκοπενία (sarcopenia), είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο το ανθρώπινο σώμα
μετά τα 40 χάνει 1-3 % της μυικής μάζας ετησίως, στα 80 έχει πάρει την κάτω βόλτα
Οι συνέπειες είναι γνωστές απώλεια ισορροπίας, πτώσεις ηλικιωμένων κλπ.
Δυστυχώς ούτε η Πρόνοια μπορεί να κάνει κάτι ούτε η σύγχρονη ιατρική.
Μόνο η ενημέρωση και η πρόληψη μπορούν να βοηθήσουν.
Η διατροφή που προστατεύει από την απώλεια μυϊκής μάζας
Ωχ....ασε θειε...δωσε κανα φραγκο να φερω δικα μου
Βλέπω οι γνώσεις σε ιατρικά θέματα είναι Α΄ δημοτικού,Πράγματι.
Γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να γυμνάζουμε το τρίτο μας πόδι ...
Δεν είναι καιρός για έξοδα, παιδί μου!ασε θειε...δωσε κανα φραγκο να φερω δικα μου
θειε 10 μερες να τελειωσει το υπεροχο βαθυ ερωτικο ελληνικο καλοκαιρι....Δεν είναι καιρός για έξοδα, παιδί μου!
Και μετά θα μπούμε αδαπάνως στο βαθύ ερωτικό ελληνικό Φθινόπωρο, παιδί μου.θειε 10 μερες να τελειωσει το υπεροχο βαθυ ερωτικο ελληνικο καλοκαιρι....
δωσε κατι παραπανω....
θειε θες να εισαι χορηγος στο ιδρυμα πειραιωτικου τζιτζικα που μολις ιδρυσα?Και μετά θα μπούμε αδαπάνως στο βαθύ ερωτικό ελληνικό Φθινόπωρο, παιδί μου.