blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
πακετο πανε...βιλα-ασιατισα...θα της φτιαξει κανα μουσακα αυριο και δε θα εχει ξεπικρισει ΠΑΛΙ τις μελιτζανες και θα γινει η ασιατισα καπνος....
πακετο πανε...βιλα-ασιατισα...θα της φτιαξει κανα μουσακα αυριο και δε θα εχει ξεπικρισει ΠΑΛΙ τις μελιτζανες και θα γινει η ασιατισα καπνος....
ψεματα λεει για να γαμησει....Αυτή την βίλλα ο κ. @κωλο-γερος την έχει υποσχεθεί σε μία Ασιάτισα ...!!!
Μα αυτοί, παιδί μου, λένε ότι μένεις κάτω από γέφυρα.
Από τι τον αποκληρώνεις;;;
Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη [=Jennifer Aniston]!
μενω στην βιλα του παππου μου στην Σαντορινη...
Την βιλα την συγκεκριμενη την εχει ταξει ο @κωλο-γερος σε εμενα και τον Τρουμπακη με τον ορο να μην βαζουμε πουτανες μεσα οσο ζει. Ο Τρουμπακης όμως βιάζεται και εχει βρει μια ακρη, λεει και ο κωλογερος δεν θα πάρει χαμπαρι τιποτα, αλλα μην του το πεις.Αυτή την βίλλα ο κ. @κωλο-γερος την έχει υποσχεθεί σε μία Ασιάτισα ...!!!
Την βιλα την συγκεκριμενη την εχει ταξει ο @κωλο-γερος σε εμενα και τον Τρουμπακη με τον ορο να μην βαζουμε πουτανες μεσα οσο ζει. Ο Τρουμπακης όμως βιάζεται και εχει βρει μια ακρη, λεει και ο κωλογερος δεν θα πάρει χαμπαρι τιποτα, αλλα μην του το πεις.
Από όλο το κείμενο που έγραψα στη λέξη πουλάκι σκαλωσατε - μάλιστα μάλισταΕσύ όλο πουλάκια είσαι.. παρατηρητής πτηνών?
Ναι φυσικά..όταν ξανάρθει Θεσσαλονίκη, θα της πω να φέρει και μια φίλη να βγούμε τετράδα..Θα μου γνωρίσετε μία φίλη της για να την βγάλω γκόμενα;
Έχει..Έχει καρχαρίες εκεί με μπόλικο μαρούλι;
Πολύ μήνυμα.. κουράστηκα..δεν τα διαβάζω όλα..
Τα άλλα δεν τα καταλάβαμεΑπό όλο το κείμενο που έγραψα στη λέξη πουλάκι σκαλωσατε - μάλιστα μάλιστα
αυτο μονο μου φτανει θειε....
Παραλία στη Θήβα είναι κι αυτό το μέρος?Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι!
Τοσιαξα λίγοΤην βιλα την συγκεκριμενη την εχει ταξει ο @κωλο-γερος σε εμενα και τον Τρουμπακη με τον ορο να βαζουμε πουτανες μεσα οσο ζει. Ο Τρουμπακης όμως βιάζεται και εχει βρει μια ακρη, λεει και ο κωλογερος δεν θα πάρει χαμπαρι τιποτα, αλλα μην του το πεις.
Ειχε δικιο ο Τρουμπακης .... Ειχε τροπο να το σιαξει και το εσιαξε. Πως σε επεισε ειναι το θεμα.Τοσιαξα λίγο
Ευτυχισμένος θάνατος.Μία ιδιωτική συνομιλία μου θύμισε τον Δημήτρη, τον Sithlord...
Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτησή του περί την 12 Οκτωβρίου 2020.
Το βράδυ εκείνης της μέρας κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ.
Τον θυμάμαι ακόμη και συγκινούμαι κάθε φορά.
Ήταν ένας πολύ καλός Άνθρωπος!!!
Ένα καλό έχει η φιλοσοφία Ροντ ακόμα και να είναι όλα ψέματα - σε κάνει να αναγνωρίζεις και να μην συνηθίζεις την σκατιλα του κόσμου - γιατί άμα συνηθίσεις την μυρωδιά παύει και να σε ενοχλεί μετάΤα άλλα δεν τα καταλάβαμε
ήταν πολύ βαθιά φιλοσοφικά μηνύματα
Ναι, το έχω ακούσει κι εγώ ότι δεν ταλαιπωρούνται.Ευτυχισμένος θάνατος.
Λένε ότι οι καλοί άνθρωποι φεύγουν έτσι και δεν ταλαιπωρούνται.
Αν ίσχυε, θα ήταν κινητράρα για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι...
Αφού δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικώς,όμως, ας συνεχίσουμε να είμαστε αρχίδια!