shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Συγχαρητήρια Άριστο βλέπω ότι διευρύνεις τους ορίζοντες γνώσεων εύγε νέε!!
Συγχαρητήρια Άριστο βλέπω ότι διευρύνεις τους ορίζοντες γνώσεων εύγε νέε!!
Όταν ο νηματοθετης λέει ότι δεν έχει 3 γκόμενες εννοεί ότι έχει 4.Κατ αρχή..Καλημέρα στην εκλεκτη παρέα
Θα ηθελα να αναφερθω στον με ημερομηνία ληξεως νηματοθέτη ...
Οτι ναι ειμαι φανατικός οπαδος τους μεγαλου ουχι του τεραστιου στήθους ...C -D cup
Θα ηθελα δε να ανακοινωσω τη συμπραξη των ομαδων
ΝΠ Αθήνας
Ψαράδων και καπετανέων μηχανικών και ασυρματιστων
στην ανατροπη του δεν εχω 3 γκομενες νηματοθέτη
Ουδεμίαν πύλην ανέωξα, κύριε!Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι.. καλημέρα κ. Μπλιζ φρονώ ότι ανοίξατε τις πύλες τού Ζέφυρου σείς εισθαι ο πρωτεργάτης & ο υπαίτιος των δυσχερών καταστάσεων..
Σεις αναγκασατε με δόλιους τρόπους το πλήθος τών μέλλων να γίνουν καταδότες προς αληλοεξόντωσην.
Κραδαίνοντας πάντα τό τυράκι..
(( Αμειρος- ακακος-αδυναμος- γέροντας - κ.ο.κ. )) με κάλπικες πληροφορίες.
Ο κ. Rabit απλά θέλει να επαναφέρει το νήμα σε έναν υγιή ορθολογισμό με καταστατικά διαφανή κάτι το οποίον θα πραγματοποιηθεί ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...
Φεύ εις την ανατροπην !!!!
Όταν ο νηματοθετης λέει ότι δεν έχει 3 γκόμενες εννοεί ότι έχει 4.
Κατ αρχή..Καλημέρα στην εκλεκτη παρέα
Θα ηθελα να αναφερθω στον με ημερομηνία ληξεως νηματοθέτη ...
Οτι ναι ειμαι φανατικός οπαδος τους μεγαλου ουχι του τεραστιου στήθους ...C -D cup
Θα ηθελα δε να ανακοινωσω τη συμπραξη των ομαδων
ΝΠ Αθήνας
Ψαράδων και καπετανέων μηχανικών και ασυρματιστων
στην ανατροπη του δεν εχω 3 γκομενες νηματοθέτη
Ημείς, το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας, ουδέν κοινόν έχομεν μετά της πλέμπας και δη εις την εστίασιν.@blizardeye έχω ιδέα για την επόμενη ψηφοφορία αγαπημένο φαγητό
Όταν ο νηματοθετης λέει ότι δεν έχει 3 γκόμενες εννοεί ότι έχει 4.
(Δύο γαμημενες νύχτες ακόμη για να μπω στο ταξί και να πάω αεροδρόμιο. Όλα πάνε κόντρα όμως )
Αν του περισεψει κανενα σχιστοματικο μπορει...Μπορείτε να μου γνωρίσετε κάποια φίλη σας μήπως και την βγάλω γκόμενα;;;
Χαρέμι θα ανοίξετε;Μπορείτε να μου γνωρίσετε κάποια φίλη σας μήπως και την βγάλω γκόμενα;;;
Εν το μεταξυ, θα φορτωθω και για καμμια εβδομαδα εναν συνεργατη που ερχεται για πρωτη φορα εκει. Βεβαια, με υπονοουμενα αφησε να εννοηθει οτι δεν θα ειναι ενοχλητικος, οσον αφορα το αλλο θεμα, αλλα οπως και να εχει θα πρεπει να ειμαι προσεχτικος.Αν του περισεψει κανενα σχιστοματικο μπορει...
Δεν μας ειπατε αν θελετε βεβαια ...
Νταξ μωρε ..καντε καμια παρτουζα ..σιγαΕν το μεταξυ, θα φορτωθω και για καμμια εβδομαδα εναν συνεργατη που ερχεται για πρωτη φορα εκει. Βεβαια, με υπονοουμενα αφησε να εννοηθει οτι δεν θα ειναι ενοχλητικος, οσον αφορα το αλλο θεμα, αλλα οπως και να εχει θα πρεπει να ειμαι προσεχτικος.
Αρνούμαι να απαντήσω!Χαρέμι θα ανοίξετε;
Απαξιώ να απαντήσω!Αν του περισεψει κανενα σχιστοματικο μπορει...
Δεν μας ειπατε αν θελετε βεβαια ...
Και αν σας καρφώσει στον Εισαγγελέα;;;Εν το μεταξυ, θα φορτωθω και για καμμια εβδομαδα εναν συνεργατη που ερχεται για πρωτη φορα εκει. Βεβαια, με υπονοουμενα αφησε να εννοηθει οτι δεν θα ειναι ενοχλητικος, οσον αφορα το αλλο θεμα, αλλα οπως και να εχει θα πρεπει να ειμαι προσεχτικος.
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωσηΝταξ μωρε ..καντε καμια παρτουζα ..σιγα
Εχουν γνωσην οι φυλακες, το πιθανοτερο ειναι να τον εχω στο χερι εγω, παρα να καταλαβει αυτος τι γινεται.Και αν σας καρφώσει στον Εισαγγελέα;;;
Θα τον αφησω πρωτα να εκδηλωθει αυτος, εγω θα το παιζω αδιαφορος, ποσο θα αντεξει με μια βολτα στα "τουριστικα" μερη που υποχρεωτικα θα περναμε επιστρεφοντας απο τις δουλειες μας;;; 10 λεπτα;; 20;;;; Ακομα και αδερφη να ειναι εκει θα λυγισει το πολυ σε μιση ωρα.Να του πεις το γνωστο
"οτι συμβαινει στην Bangkok μενει στη Bangkok "
Η να του θυμισεις τον ορο Omerta
Να για αυτο σου λεω ..παρε εμενα μαζι σου που ειμαι ....Βραχος ηθικηςΘα τον αφησω πρωτα να εκδηλωθει αυτος, εγω θα το παιζω αδιαφορος, ποσο θα αντεξει με μια βολτα στα "τουριστικα" μερη που υποχρεωτικα θα περναμε επιστρεφοντας απο τις δουλειες μας;;; 10 λεπτα;; 20;;;; Ακομα και αδερφη να ειναι εκει θα λυγισει το πολυ σε μιση ωρα.
Και ο Νηματοθέτης πάλι στην απέξω ...Να για αυτο σου λεω ..παρε εμενα μαζι σου που ειμαι ....Βραχος ηθικης
Θέλετε να πάμε στην Ανταρκτική είναι ωραία αυτήν την εποχή;Και ο Νηματοθέτης πάλι στην απέξω ...
Στο Κατούρι θα πηγαδίσει;;;