Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Θέλουμε να μάθουμε και εμείς!
Θέλουμε να μάθουμε και εμείς!
Μ΄ αρεσει που σπουδαζει μακαρονης πως το λενε
Καλημερα κατ αρχην στην ομορφη κυρία ..και καλο μηνα
Καλημερα και σε ολα τα ρεμαλια της επικρατειας
Κσλο μηνα καλε μου...και σε ολο τον κοσμο εδωΚαλημερα κατ αρχην στην ομορφη κυρία ..και καλο μηνα
Καλημερα και σε ολα τα ρεμαλια της επικρατειας
Φρονώ ότι η αναγκαστική αποχή σας εκ της γενοκτονίας των ιχθύων σας έχει οδηγήσει εις κατάστασιν παραληρήματος, προσομοιαζούσης με αυτήν εις ην τελεί ο κ. Ιζνογκούντιος όταν ονειρεύεται πραξικοπήμαατα εις βάρος του Νηματοθέτου...!Ρε συ το ξέρεις ότι ο κ.Μπλιζ ινεε πλεγμενοσ σε σορια αδιευκρίνιστο ιποθεσεον με αποπιρες πραξικοπιρατων με ικονομικες ιπεξερεσισ με όταν λέι εργασίες του νιματος ΙΝΕ κοδικος για τους διαφθαρμενους σινεργστεςεντοσ αφτου μας περμενι μεγάλη κατεγιδα πρέπει να επικινονισουμεμε το θροιυλι να ΜΑΣ δοσι οδιγιεσ αφτί τι στιγμι αδιαζι Κ μετά βρισκετε στο κοτέτσι στο 23χιλιομερο.
χαχα ο "ξουθός" αρισταρχος ολο σε εξοδα με βαζει![]()
Άσε τα χαριτωμένα, Jimmy μου!Μ΄ αρεσει που σπουδαζει μακαρονης πως το λενε
παλι το πτυχιο με τα λεφτα του μπαμπα θα το παρει![]()
Το μεροκάματο ξεκινά στις 6:30 π.μ.
Ο Νηματοθέτης υπάγει !!!
Όταν λέγατε ότι το μεροκάματο ξεκινάει στις 6.30, αυτό εννοούσατε;Είδα την παρακάτω φωτογραφία σε άλλο νήμα.
Την αναρτώ όμως εδώ επειδή είμαι σίγουρος ότι ο κ. Ιζνογκούντ θα την λατρέψει...!!!
![]()
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι.. καλημέρα κ. Μπλιζ φρονώ ότι ανοίξατε τις πύλες τού Ζέφυρου σείς εισθαι ο πρωτεργάτης & ο υπαίτιος των δυσχερών καταστάσεων..Φρονώ ότι η αναγκαστική αποχή σας εκ της γενοκτονίας των ιχθύων σας έχει οδηγήσει εις κατάστασιν παραληρήματος, προσομοιαζούσης με αυτήν εις ην τελεί ο κ. Ιζνογκούντιος όταν ονειρεύεται πραξικοπήμαατα εις βάρος του Νηματοθέτου...!
Φευ εις τας ελευθέρας τσιπούρας!!!
Πρέπει να βγάζει 1 λίτρο γάλα την ημέρα από τον κάθε μαστόΕίδα την παρακάτω φωτογραφία σε άλλο νήμα.
Την αναρτώ όμως εδώ επειδή είμαι σίγουρος ότι ο κ. Ιζνογκούντ θα την λατρέψει...!!!
![]()