Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.911
- Πόντοι
- 2.586
Οχι φιλε..θα πηδηξει ολους του πιγκουινουςΘέλετε να πάμε στην Ανταρκτική είναι ωραία αυτήν την εποχή;
Οχι φιλε..θα πηδηξει ολους του πιγκουινουςΘέλετε να πάμε στην Ανταρκτική είναι ωραία αυτήν την εποχή;
Παλι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ας σας πάρει μαζί για να απασχολείτε τον συνεργάτη τουλάχιστον.Να για αυτο σου λεω ..παρε εμενα μαζι σου που ειμαι ....Βραχος ηθικης
Και τι ειμαι εγω ρε φιλε να απασχολω το συνεργατη τουΑς σας πάρει μαζί για να απασχολείτε τον συνεργάτη τουλάχιστον.
Μα δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και εσείς...Και τι ειμαι εγω ρε φιλε να απασχολω το συνεργατη του
baby sitter ?
Εγω θελω 3 νοσοκομες γερος ανθρωπος ...
μα δε χρειαζεται να ψησω τον κωλογερο να με παρει μαζι τουΜα δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και εσείς...
Το θέμα είναι να τον ψήσουμε να σας πάρει μαζί και μετά την απομάκρυνση εκ του αεροδρομίου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Δεν σας φοβάμαι. Αποδράσατε του εισαγγελέως, ένας συνεργάτης δεν θα σας δεσμεύσει!Θα τον αφησω πρωτα να εκδηλωθει αυτος, εγω θα το παιζω αδιαφορος, ποσο θα αντεξει με μια βολτα στα "τουριστικα" μερη που υποχρεωτικα θα περναμε επιστρεφοντας απο τις δουλειες μας;;; 10 λεπτα;; 20;;;; Ακομα και αδερφη να ειναι εκει θα λυγισει το πολυ σε μιση ωρα.
Eiχα παει και με τον εισαγγελεα παλιοτερα 2 φορες μαλλιστα. Οχι βεβαια σε τοποθεσιες "τουριστικου ενδιαφεροντος" δεν θα εβαζα τα χερια μου να βγαλω τα ματια μου. Οι αποστασεις στην Μπανγκοκ βεβαια τεραστιες, δικαιολογουν μακροχρονες, σχετικα, απουσιες προς εξευρεσην καλυτερης ισοτιμιας συναλλαγματος.Δεν σας φοβάμαι. Αποδράσατε του εισαγγελέως, ένας συνεργάτης δεν θα σας δεσμεύσει!
Φευ!!!! Η έμπνευσις αποχώρησε οριστικώς και αμετακλητωςΚαλημέρα στο Νήμα - απόδειξη ότι η Φύση καλύπτει πάντα τα Κενά!
Στο Νήμα όπου το Κενό που αφήνει η επιδεικτική άρνηση του κ. Αρίσταρχου να μας εξιστορήσει τα νεότερα από την οδό της Μαύρης Πέτρας, καλύπτεται από τις ιστορίες του Κοτομπίφτεκου και του Πουρούλη!!!
Ελπίζω να περάσει και ο Αρίσταρχος καμία βόλτα με της μουσικές του
θα ερθω και εγωΜηπως να με παρεις παρεα μαζι σου ....
Θα κατσω φρονιμος ...
δεν ειμαι Τρουμπακης να ξερεις
ο παλιος κοτο?Καλησπέρα. Μήπως ήρθε ο Κοτομπίφτεκος;
Δεν ξέρω πόσο παλιός αλλά αυτόςο παλιος κοτο?
παιχτουρα μεγαλη....ατομο ο τυποςΔεν ξέρω πόσο παλιός αλλά αυτός
αστιεβεσε κολιτακι μου κσεχνιουντε τετια μεγαλια τοτε με τιν αμερικανα που τισ ελεγε γιο θια φροσο πιασε μου μια κοτοπιτα να δισ ποσ τιν ελεγαν νομιζο ρενατα φρεαγατα γατα μετα βρικαν κρεασ κορκογαδαρου στα πσιγια κι εκλισε ο μικελε το μααγαζι ανικσε ενα κοτοπιταδικο με βεγκαν νοστιμιεσ κουνουπιδι ο αλλοσ απο τα κσιδια ιχε πεσι με τα μουτρα στο κοτο μιλαμε δωδεακ πιατα αδιασε επινε τιν κοκα λεσ κε ιταν νερο του λεο λιγο κρατι σταασου πιεσ καμια σοδιτσα με τα πολλα μου πασαρι τα κλιδια απο το τριακσονικο του λεο βομαη ι φασι εχισ κοκκινα χερια οποτε πιρα τον αχορταγο μεχρι που εμινε απο βενζινα γιατι ιχε ο μαλακασκσεχασι να το φουλαρι τα ιχε επενδισι ολα σε κοτομπιφτεκα ισαγογισ ο μιμικοσ ποθ ινε αδερφακι μου με τα καλα κοτο ο αλλοσ με τισ φαρμεσ τοσεσ κοτεσ τοσα αβγα κε πανε ολα στραφι τα εχι βαλι στο μουνι τισ ι καθε πουτανα δε βλεπι μπροστα του απο τιν καβλα μιαλο γιοκ το πιρε το εβρικα, τι αλα νεα ο πουρουλισ εβαλε κοκα στο μενου κε σοδα κε σοβα για το σοβατεπι εχο βρι μια γκομενα που εχι νταβατζι εργολαβο ινε μιλφ αφτι βλεπο ζαχαροπλαστιο εχι καταντισι ι φασι οποτε στα παπαρια μου εγο αναγκι δεν εχο ιμε παρθενοσ οποτε οτι κε να λενε ι σιρινεσ λεσ κε μιλανε ι ασπιρινεσσ σιμερα εχο καλο ιρμο παραδοκσοσ δεν το παο πιο πισο καπου οπα σιρα σου οδιγασ
Ρε συ μεπιγε στο Λαύριο να πάρει παρανομο διναμιτι για να είναι στο καντίνα βτου μουσξοκλι για να γίνει το αφεντικό στα μανιάτικα γιατί ο γαμπρός του δουλεβι δ τη ι λαχαναγορά κ από εκι κλέβει λουκάνικα κ πατάτες για τι κσντινα αλλά θέλω οκ να ξα οκ λοθινκ στο φιλικό τομεεα.εκιπου κανουν κουμάντο ι ρομα αφτσ μου τα λει ο πουρουλις γιατί ειναι τόρα κολιτι κ μαθεμι τα παντα Κ γιατί το πιγε στη καραμέλα κ το κέρασε τι Λίζα τι ρουμανα.