shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Ναι οκ ότι πεις!!As usual ( everything is facked up)
Ναι οκ ότι πεις!!As usual ( everything is facked up)
Και σου το είπα ότι η ιδέα να τον κεράσεις τον καφέ δε θα έπιανε. Τζάμπα τα 2.10€ έδωσες.οτι γινεται απο παντα
δραμα και κωμωδια μαζι(οπως σε ολους)
να ξερεις ο αρισταρχος μιλα μονο στον ωριων
διοτι ηταν ο μονος που εβαλε τα 109 ευρω για το σωματιο των DJ
εγω του εβαλα 9 ολοκληρα ευρω και τα υπολοιπα 100 του ειπα οταν κερδισω το τζοκερ
δεν του αρεσε η ιδεα
χαχα ο "ξουθός" αρισταρχος ολο σε εξοδα με βαζειΚαι σου το είπα ότι η ιδέα να τον κεράσεις τον καφέ δε θα έπιανε. Τζάμπα τα 2.10€ έδωσες.
"Βάκχος" είναι το αγαπημένο μου παρατσούκλι .. αλλά και το " Ξούθος" καλό είναιχαχα ο "ξουθός" αρισταρχος ολο σε εξοδα με βαζει "
Αρίσταρχος θα κάνω ένα πάρτυ στην βίλα του φίλου μου του @baros στην Μύκονο και χρειαζόμαστε DJ θα έρθεις; θα έχει και γυναίκες θα σερβίρουν τσάι και μελομακάρονα που περισσέψαν από τά Χριστούγεννα"Βάκχος" είναι το αγαπημένο μου παρατσούκλι .. αλλά και το " Ξούθος" καλό είναι
Όχι δεν έρχομαιΑρίσταρχος θα κάνω ένα πάρτυ στην βίλα του φίλου μου του @baros στην Μύκονο και χρειαζόμαστε DJ θα έρθεις; θα έχει και γυναίκες θα σερβίρουν τσάι και μελομακάρονα που περισσέψαν από τά Χριστούγεννα
Γιατί ρε;Όχι δεν έρχομαι
Μελομακάρονα και τσάι στη Μύκονο? Αν είναι δυναμον!Γιατί ρε;
Ε ο φίλος μου έχει βίλα αλλά είναι φτωχομπηνεςΜελομακάρονα και τσάι στη Μύκονο? Αν είναι δυναμον!
Τι σημαίνει "ξουθός";χαχα ο "ξουθός" αρισταρχος ολο σε εξοδα με βαζει
ειναι θεσσαλονικιωτικα αυταΤι σημαίνει "ξουθός";
Θέλουμε να μάθουμε και εμείς!ειναι θεσσαλονικιωτικα αυτα
οι αθηναιοι δεν τα καταλαβαινουν
Προσπαθω να καταλάβω τι έψαχνα χθες...Γνωστόν ότι είστε η φωνή της Λογικής διά τούτον τον υπερήλικαν και εν πολλοίς ανοϊκόν Νηματοθέτην.
Πλην όμως τώρα καθίστασθε γνωστός και ως η Μαθηματική Διάνοια του Νήματος.
Σας ευχαριστώ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπόν, στην προηγούμενη έκδοση του μπου και στην σημερινή σελίδα 17228 είχαν αρχίσει οι εορτασμοί της τότε σελίδας 23.000!!!