Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Αυτή με επρόδωσε εις τα λουτρά της Αιδηψού διά τον κ. Ευτύχιον, που είχε σύνταξη εκ του ΝΑΤ ενώ εγώ έχω σύνταξιν εκ του ΟΓΑ, παιδί μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πίτσα, παιδί μου και ουχί Πιπίτσα ...
θα την τσιμεντωσω θειε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Δεν χρειάζεται, παιδί μου. Περασμένα ξεχασμένα.
Ο Νηματοθέτης είναι γενναιόκαρδος και μεγαλόκαρδος.
το ξερω θειε....
Δωσε μια 700ρου να παω την κυρια τζοανα για κανα θαλλασινο εις την πειραικην να δει λιγο θαλλασα το κοριτσι...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
το ξερω θειε....
Δωσε μια 700ρου να παω την κυρια τζοανα για κανα θαλλασινο εις την πειραικην να δει λιγο θαλλασα το κοριτσι...
Κοιτάξτε!
Αν ήθελον απλώς να συναντήσω την κα. Ιωάννα, θα μπορούσα να μεταβώ εις Αθήνας, να της τηλ [αφού υπάρχει τηλέφωνο εις το προφίλ της] και τελικώς και εφόσον αυτή αποφάσιζε να πράξει την αγαθοεργίαν να συνευρεθεί με τούτον τον υπερήλικαν, αδύναμον και κατατρεγμένον Νηματοθέτην, να συνευρισκόμουν μαζί της.
Ένιωσα την ανάγκην να φλερτάρω μαζί της. Το σεξ δεν ήταν αναγκαίο εις πρώτην φάσιν καίτοι έχω ξεχάσει πως γίνεται το σεξ πλέον.
Πλην όμως πέσατε όλοι πάνω μου, προεξάρχοντος του αδελφού μου, κ. NICK TRIVE, ο οποίος μου τηλεφωνεί 857.000 φορές κάθε μέρα, και με έχετε αναγκάσει να σκέπτομαι συνεχώς τι θα κάνω με τη Μανάρι.
Που να ήξερε η Μανάρι , πόσους υποστηρικτές έχει εδώ μέσα ...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Like από τον κ. Moscowita;;;;;
Είναι ακόμη εδώ ο κύριος αυτός;;;;
ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΩΣ να αρχίσει να αναρτά, εκ νέου, στο νήμα μας.
Παραμένω συγκλονισμένος από εκείνη την ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ κριτικήν του ... ο ίδιος ξέρει σε ποία κριτικήν αναφέρομαι ...

κ. Moscowita ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ, όποτε το αποφασίσετε!
Καλημέρα αγαπητέ.
Απέχω από τα δρώμενα ωστόσο παρακολουθώ πάντα και στενά τις αναρτήσεις όλων σας. Ελπίζω να είστε όλοι σας καλά εδώ και παντού!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Like από τον κ. Moscowita;;;;;
Είναι ακόμη εδώ ο κύριος αυτός;;;;
ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΩΣ να αρχίσει να αναρτά, εκ νέου, στο νήμα μας.
Παραμένω συγκλονισμένος από εκείνη την ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ κριτικήν του ... ο ίδιος ξέρει σε ποία κριτικήν αναφέρομαι ...

κ. Moscowita ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ, όποτε το αποφασίσετε!
Το επαναλαμβάνω και το εννοώ το παραπάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Κοιτάξτε!
Αν ήθελον απλώς να συναντήσω την κα. Ιωάννα, θα μπορούσα να μεταβώ εις Αθήνας, να της τηλ [αφού υπάρχει τηλέφωνο εις το προφίλ της] και τελικώς και εφόσον αυτή αποφάσιζε να πράξει την αγαθοεργίαν να συνευρεθεί με τούτον τον υπερήλικαν, αδύναμον και κατατρεγμένον Νηματοθέτην, να συνευρισκόμουν μαζί της.
Ένιωσα την ανάγκην να φλερτάρω μαζί της. Το σεξ δεν ήταν αναγκαίο εις πρώτην φάσιν καίτοι έχω ξεχάσει πως γίνεται το σεξ πλέον.
Πλην όμως πέσατε όλοι πάνω μου, προεξάρχοντος του αδελφού μου, κ. NICK TRIVE, ο οποίος μου τηλεφωνεί 857.000 φορές κάθε μέρα, και με έχετε αναγκάσει να σκέπτομαι συνεχώς τι θα κάνω με τη Μανάρι.
Που να ήξερε η Μανάρι , πόσους υποστηρικτές έχει εδώ μέσα ...
δλδ να ξεχασω την 700ρου?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Καλημέρα αγαπητέ.
Απέχω από τα δρώμενα ωστόσο παρακολουθώ πάντα και στενά τις αναρτήσεις όλων σας. Ελπίζω να είστε όλοι σας καλά εδώ και παντού!
κ. Moscowita, σεις γνωρίζετε πόσο με είχε αγγίξει εκείνη η κριτική σας καθώς επίσης και η μετέπειτα εποικοδομητική συνομιλία μας.
Σας ευχαριστώ, που αποφασίσατε να αναρτήσετε εκ νέου εις το Νήμα μας και σας παρακαλώ, αν δεν σας είναι βάρος, να συνεχίσετε και να αναρτάτε.
We are two of a kind, mate! Και το εννοώ!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
δεν μιλας σωστα τωρα θειε...δεν τα θελω για εμενα για την κυρια τζοανα τα θελω
Παιδί μου, την κα. Ιωάννα ήθελα να την φλερτάρω εγώ.
Ο Νηματοθέτης είναι μοναχοφάης. Το είπα και σε παραπάνω ανάρτησή μου.

Καλημέρα στο νήμα!:coffee:
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Παράκλησις προς κ. Moscowita!
Το προφίλ σας είναι απροσπέλαστο και ως εκ τούτου και οι κριτικές σας.
Αν δεν είναι πρόβλημα διά εσάς, θα χαιρόμουν πολύ εάν αναρτούσατε στο Νήμα μας εκείνη την κριτικήν σας. Θα εδάκρυζα εκ νέου εάν την διάβαζα ξανά.
Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
κ. Moscowita, σεις γνωρίζετε πόσο με είχε αγγίξει εκείνη η κριτική σας καθώς επίσης και η μετέπειτα εποικοδομητική συνομιλία μας.
Σας ευχαριστώ, που αποφασίσατε να αναρτήσετε εκ νέου εις το Νήμα μας και σας παρακαλώ, αν δεν σας είναι βάρος, να συνεχίσετε και να αναρτάτε.
We are two of a kind, mate! Και το εννοώ!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητε, η κριτικη ήταν το κύκνειο ασμα μιας εντόνου ιστορίας που με σημαδευσε εις την ψυχήν μου. Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω πως θα μπορούσα να πραθέσω λεπτομέρειες που δεν θα άρεσαν στους δημιουργούς του ιστότοπου καθώς θα άνοιγε μια πολεμική άνευ προηγουμένου και θα άλλαζε η κρίση για κάποια υποκείμενα..είναι από αυτά τα πράγματα που όπως λέει ο σοφός λαός «δίνουμε τόπο στην οργή»..two of a kind; Θεωρώ πως έχουμε πολλά κοινά όπως και κοινούς γνωστούς αγαπητέ..
Επίσης απέχω από σχόλια άνευ ουσίας μόνο και μόνο για να πάρω τίτλους για να έχουν περισσότερο βάρος τα γραφόμενά μου..παρεμβαίνω όπου χρειάζεται όταν χρειάζεται και πάντα για κάποιον ιδιαίτερο λόγο..
Τέλος να αναφέρω πως σε παραδέχομαι ως εξέχουσα μορφή αυτου του ιστότοπου που τόσο αγνά χτίσαμε από καταβολής του (άσχετα το τι κατάντησε μετά), οπως παραδεχόμουν το απόλυτο αρσενικό, τον yorkie κ.ο.κ
Ελπίζω να βρίσκω τον χρόνο στο εξής να παραθέτω και να αναρτώ όπως μου ζήτησες( σήμερα ειμαι ανευ πληθυντικού)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Παιδί μου, την κα. Ιωάννα ήθελα να την φλερτάρω εγώ.
Ο Νηματοθέτης είναι μοναχοφάης. Το είπα και σε παραπάνω ανάρτησή μου.

:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
περιπατους παμε θειε....μονο και αν δωσεις εσυ κατι την πηγαινω και σε ζαχαροπλαστεια

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Παράκλησις προς κ. Moscowita!
Το προφίλ σας είναι απροσπέλαστο και ως εκ τούτου και οι κριτικές σας.
Αν δεν είναι πρόβλημα διά εσάς, θα χαιρόμουν πολύ εάν αναρτούσατε στο Νήμα μας εκείνη την κριτικήν σας. Θα εδάκρυζα εκ νέου εάν την διάβαζα ξανά.
Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!
Θα σου τη στείλω σε σκρινσοτς στη θυριδα σου

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Αγαπητε, η κριτικη ήταν το κύκνειο ασμα μιας εντόνου ιστορίας που με σημαδευσε εις την ψυχήν μου. Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω πως θα μπορούσα να πραθέσω λεπτομέρειες που δεν θα άρεσαν στους δημιουργούς του ιστότοπου καθώς θα άνοιγε μια πολεμική άνευ προηγουμένου και θα άλλαζε η κρίση για κάποια υποκείμενα..είναι από αυτά τα πράγματα που όπως λέει ο σοφός λαός «δίνουμε τόπο στην οργή»..two of a kind; Θεωρώ πως έχουμε πολλά κοινά όπως και κοινούς γνωστούς αγαπητέ..
Επίσης απέχω από σχόλια άνευ ουσίας μόνο και μόνο για να πάρω τίτλους για να έχουν περισσότερο βάρος τα γραφόμενά μου..παρεμβαίνω όπου χρειάζεται όταν χρειάζεται και πάντα για κάποιον ιδιαίτερο λόγο..
Τέλος να αναφέρω πως σε παραδέχομαι ως εξέχουσα μορφή αυτου του ιστότοπου που τόσο αγνά χτίσαμε από καταβολής του (άσχετα το τι κατάντησε μετά), οπως παραδεχόμουν το απόλυτο αρσενικό, τον yorkie κ.ο.κ
Ελπίζω να βρίσκω τον χρόνο στο εξής να παραθέτω και να αναρτώ όπως μου ζήτησες( σήμερα ειμαι ανευ πληθυντικού)
Το κατανοώ σε όλο του το περιεχόμενο.
Σ΄ ευχαριστώ απλά και μόνο για το ότι αποφάσισες να στείλεις στο νήμα μας.
Για όσο θα είμαι εδώ, πάντα θα χαίρομαι όταν θα διαβάζω αναρτήσεις σου!
*bowing in eternal respect*

Θα σου τη στείλω σε σκρινσοτς στη θυριδα σου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606
Τι μουσική ν' ακούσει κάποιος Κυριακή πρωί, εκτός από ... Βυζαντινή (από τους γείτονες...)?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom