Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Γιατί κατασκοπε μου;Κωλοπαίδια!
Γιατί κατασκοπε μου;Κωλοπαίδια!
Μας βρήκατε γέρους και παίζετε με τον πόνο μας...Γιατί κατασκοπε μου;
Ρε θα σε φέρω στο κωλομπαρο να κάτσεις με την Ντιάνα την Λετονή και θα σου φύγει ο πόνος.Μας βρήκατε γέρους και παίζετε με τον πόνο μας...
Δεν έχουμε νηματοθέτη. Εκτός αν αναφέρεστε στον έναν και μοναδικό, δηλαδή εσάς.Ο νηματοθέτης σας είναι ο ίδιος ο Εωσφόρος. Ο Σατανάς!
Να ενθυμείσθε ότι:
Η παραπλάνησις και η παγίδα του διαβόλου παρατηρείται εις ρήτορας και ομιλητάς με δεινότητα ρητορικής τέχνης. Ομιλούν εις πολυπληθέστατα ακροατήρια με δύναμιν και γοητείαν λόγου, πραγματικήν πίστην και πνευματικότητα. Ουδεμία πρόοδος προς σωτηρίαν των ψυχών επιτελείται και ουδεμία πνευματική οικοδομή εις τους πιστούς επιτυγχάνεται. Παραμένει η προβολή και η επίδειξις, η ματαιότης των εντυπώσεων, και η παραπλάνησις και παγίδες του διαβόλου.
Καλημέρα πνευματικέ ετεροθαλή και χαιδεμένε αδερφέ.Μμμμμμ. Επανερχόμενος εις εγρήγορσιν διεπίστωσα ότι συγκλονίζομαι από εντονότατες πεϊκές προθέσεις όπως θα έλεγε και ο γλύκας, ο χαμένος ετεροθαλής πνευματικός αδελφός μου, κ. Ζεμπού..
Εάν η μνήμη μου δεν με απατά αυτή την κυρία την είχατε ποστάρει προσφάτως και εις πικάντικην φωτογράφησιν στην οποίαν απεκάλυπτε τα απόκρυφάν της.
Εάν η μνήμη μου δεν με απατά αυτή την κυρία την είχατε ποστάρει προσφάτως και εις πικάντικην φωτογράφησιν στην οποίαν απεκάλυπτε τα απόκρυφάν της.
Καλώς ορίσατε επιτέλους ! Οι πολιτικοί υποστηρικτές σας φτάσαμε στο σημείον να σας ονειρευόμεθα ούτως που μας αφήσατε μόνους
ώστε ο Νικοβαλάντης, κ. Γ.Γ. της Ε.Λ.Δ.Π. & Μ. , δεν προσέφυγε οικειοθελώς εις άσυλον ανιάτων ίνα ξεκουράσει το ταλαιπωρημένον εγκέφαλόν του αλλά οδηγήθηκε εκεί εις εκτέλεσιν εισαγγελικής εντολής για επ' αόριστον νοσηλείαν; Αυτό μου λέτε; Καθώς και ότι ο ευπατρίδης Blizard ήταν πίσω από αυτή την αισχρή μεθόδευσιν;Μιλάτε με φαντάσματα του παρελθόντος σύντροφε Βαλτεπούδρα.
Στην παραδεισένια κοινωνία που ζείτε σήμερα, αυτό είναι ανεκτό.
Αναρωτηθείτε όμως... Αν επιστρέψουν τα φαντάσματα θα μπορείτε έχετε αντίλογο; Ή θα σας κλειδώσουν σε κανένα ψυχιατρικό ίδρυμα, προφασιζόμενοι ότι πάσχετε από κάποια ψυχική νόσο όπως έκαναν με τον κ. Νκοβαλάντη, .
Καλημέρα σας,ώστε ο Νικοβαλάντης, κ. Γ.Γ. της Ε.Λ.Δ.Π. & Μ. , δεν προσέφυγε οικειοθελώς εις άσυλον ανιάτων ίνα ξεκουράσει το ταλαιπωρημένον εγκέφαλόν του αλλά οδηγήθηκε εκεί εις εκτέλεσιν εισαγγελικής εντολής για επ' αόριστον νοσηλείαν; Αυτό μου λέτε; Καθώς και ότι ο ευπατρίδης Blizard ήταν πίσω από αυτή την αισχρή μεθόδευσιν;
Καλημέρα. Τί εννοείτε καρδιακέ μου φίλε; Εμείς άλλα μάθαμε στα βιβλία της ιστορίας για το Νικοβαλάντη.Καλημέρα σας,
Ήταν βαλτός λοιπόν ο πόρδος...
Ποίος είναι ο Νικοβαλάντης?Καλημέρα. Τί εννοείτε καρδιακέ μου φίλε; Εμείς άλλα μάθαμε στα βιβλία της ιστορίας για το Νικοβαλάντη.
ώστε ο Νικοβαλάντης, κ. Γ.Γ. της Ε.Λ.Δ.Π. & Μ. , δεν προσέφυγε οικειοθελώς εις άσυλον ανιάτων ίνα ξεκουράσει το ταλαιπωρημένον εγκέφαλόν του αλλά οδηγήθηκε εκεί εις εκτέλεσιν εισαγγελικής εντολής για επ' αόριστον νοσηλείαν; Αυτό μου λέτε; Καθώς και ότι ο ευπατρίδης Blizard ήταν πίσω από αυτή την αισχρή μεθόδευσιν;
Vlandis γνωστός και ως Nick1000 Πλέον τον βλέπεις στο προφιλ του ως Nick1000 παλιά μπορούσε ένα μέλος να έχει άλλο nickname στο φόρουμ άλλο στις κριτικές.Ποίος είναι ο Νικοβαλάντης?
Κάποιος που κάνει τάματα στην Παναγιά της Τήνου?
Ευχαριστώ Μπριτάνικα του Μπου!Vlandis γνωστός και ως Nick1000 Πλέον τον βλέπεις στο προφιλ του ως Nick1000 παλιά μπορούσε ένα μέλος να έχει άλλον nickname στο φόρουμ άλλο στις κριτικές.