NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Που τέτοια τύχη? 'Εχω εντερικά προβλήματα και δεν αερίζω.Θα μας κλάσετε την Επανάσταση, σύντροφε Νικοτρίβη.
Που τέτοια τύχη? 'Εχω εντερικά προβλήματα και δεν αερίζω.Θα μας κλάσετε την Επανάσταση, σύντροφε Νικοτρίβη.
Έχω ένα κεκεδισμό με τα @@@, συγνώμη δεν θα επαναληφθεί!Ρε ΣΥΝΤΡΟΦΕ @@@@, είναι η σωστή προσφώνηση.
Να μην ξεχνιόμαστε παρακαλώ.
Σ' αυτήν την περίπτωση είσθε ιδανικός να χρησιμοποιηθείτε ως ζωντανή βόμβα.Που τέτοια τύχη? 'Εχω εντερικά προβλήματα και δεν αερίζω.
Καθόλου ακατάληπτα, ο κ. Vlad(is) ήταν ιστορικό πρόσωπο και συγγραφεύς επικών κριτικών, αποσύρθηκε αλλά ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι είναι έγκλειστος σε άσυλο.Καλημέρα σύντροφοι γέροντες.
Μερικά από τα σχόλια σεβαστών γερόντων είναι "ολίγον" ακατάληπτα ...
Ας βάλω λοιπόν εγώ, ως οπτικός τύπος, έναν κώλο ... που είναι και ευκολό-χώνευτος ...
Eις τόπον όθεν ήλθον ώδε, εις αναλόγους περιπτώσεις, τα μαλακά μόρια οία προορίζοντο δια φάγωμαν, αρχικώς διαποτίζονται με ζωμόν καρπού κιτρέας της λεμονέας και ακολούθως κατατρώγονται ίνα προκαλέσουσι την μεγίστη ευχαρίστησιν άνευ ενοχλήσεων εις στόμαχον ένεκα στέατος (οπίσθια λεμονάτα).Καλημέρα σύντροφοι γέροντες.
Μερικά από τα σχόλια σεβαστών γερόντων είναι "ολίγον" ακατάληπτα ...
Ας βάλω λοιπόν εγώ, ως οπτικός τύπος, έναν κώλο ... που είναι και ευκολό-χώνευτος ...
Σήμερα ανέβηκα προς τις άπερ γειτονιές, στα Κατσικάδικα...
Τι αέρας, τι στυλ!
Καθόλου φτωχομπινεδιά!
Δύο, ντόπιοι φενόντουσαν, μου ζήτησαν τσιγάρο κι ένας ψιλά...
Αρνούμαι τη χούφτα σύντροφε! Παρά πόδα ωσότου γεμίσει το πουγκί νομίσματα!Τί κάνετε σύντροφοι bouλσεβίκοι;
Εκλιπαρείτε τις συντρόφισσες να προβούν εις πεοθηλασμόν λόγω του καμάτου της ημέρας ή την σγουρίζετε κατά μόνας;
Αγαπητέ κύνα, φοβούμαι ότι δεν σας επληροφόρησαν ορθώς. Μετά τη νέαν υποτίμηση, 140 ευρώ ισούνται με 1.000.876 μπλιζόνια, που σημαίνει εκσκαφή εις ορυχίον λιγνίτη επί εξαμηνία. Αλλά οι φίλοι του Κόμματος προμηθεύονται ήδη των ειδικών κουπονίων... Ξεχάστε το πουγκί και προμηθευτείτε χαρτοφύλακανΑρνούμαι τη χούφτα σύντροφε! Παρά πόδα ωσότου γεμίσει το πουγκί νομίσματα!
Ευκολάκι! Το πρότυπον, άλλωστε, είναι γνωστό και δεσπόζει με το παράδειγμά του εις τους αιώνας!Αγαπητέ κύνα, φοβούμαι ότι δεν σας επληροφόρησαν ορθώς. Μετά τη νέαν υποτίμηση, 140 ευρώ ισούνται με 1.000.876 μπλιζόνια, που σημαίνει εκσκαφή εις ορυχίον λιγνίτη επί εξαμηνία. Αλλά οι φίλοι του Κόμματος προμηθεύονται ήδη των ειδικών κουπονίων... Ξεχάστε το πουγκί και προμηθευτείτε χαρτοφύλακαν
Ύπνω και θανάτω διδυμάοσιν, για τα γερόντια, αγαπητέ.Ξυπνήστε, ώ! όνοι και χοίροι! Το αγώγι ξυπνάει τον αγωγιάτη, όπως λέει και ο σοφός λαός!
Καλημέρα σύντροφε 25ποντεΜπον ζουρ λε συντροφ αβεκ πετιτ τσουτσουν
Σύντροφε εικοσιπεντάποντε, όπως θα επιβεβαιώσει και ο σύντροφος Γ.Γ. της Ε.Λ.Δ.Π. & Μ. , οι υπερβολές στη σεξουαλική δραστηριότητα είναι ένα σημάδι της αποσύνθεσης της μπουρζουαζίας. Συνεπώς, τώρα που η τεχνολογία επιτρέπει την τροποποίησην των αστικών ονομάτων μας (νικνέιμ), ίσως ήρθε η ώρα να υπογράφετε ως Jim8Jim, ειδάλλως διατρέχετε τον κίνδυνο να μην λάβουν βΥζα αι ερωμέναι σας εκ Παρισίων. Ακόμα και εις την Λαοκρατίαν κάποιοι εποφθαλμιούν τους ομορφάντρες ως υμείς και ημείς!Μπον ζουρ λε συντροφ αβεκ πετιτ τσουτσουν
πρωινό σε βλέπω γέρονταΚαλημέρα σύντροφε 25ποντε