Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 477K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ο @Ωρίων αναζητά τον πατέρα του. Ποιος είναι ο πατέρας του; (Έως 5 ψήφοι).

  • blizardeye. Μόνο ένα alien έχει τόσο αχάριστο γιο!

  • CaptainK. Θρύλος των Ωκεανών. Πρώην πειρατής!

  • Κωλο-γερος. Χιλιάδες fucks! Ένα μόνο bareback και ιδού ο Ωρίων ...

  • Eraser... Ήρεμη Δύναμη!

  • troubakhs μου. Νόμιζε ότι πότιζε αλόη.

  • rodriguez96. Easy Rider!!!

  • Ιζνογκούντ. Η σιγανοπαπαδιά του Νήματος.

  • Zebu. Γαμήκουλας!

  • leader. Αγαπημένο νικ του Ωρίωνος.

  • Ο χοντρός Πρόεδρος Βαγγέλας.


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.496
Κριτικές
110
Like
22.145
Πόντοι
26.336
Δεν αφήνετε την παρλαπιπα λέω εγώ....και να πάτε να ρίξετε κανέναν.....να δείτε μετά ούτε γκρινιες..ούτε διχογνωμίες...όλο χαμόγελο θα είσαστε....!!!
Πεστα ρε ζουζουνι :2funny: :2funny: :grouphug: :grouphug:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γεια σου Τζιμακο γητευτή των 5 ηπείρων....!!!
Δεν εχω παίξει μπαλιτσα στην Αφρική ακόμη :confused:
 
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Μηνύματα
1.018
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Πάμε παρακάτω φίλε Βαλτεπουδρα…
Ας μην χαλάμε την διάθεση μας για πραγματα τέτοια ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι υπάρχουν σημαντικότερα στην πραγματικη μας ζωή :hi:
Πήγα παρακάτω ήδη! Σας ομιλώ από τους ελευθεριακούς τροπικούς του @gauguin .

Όταν απελευθερωθεί το νήμα από τον αγενή Πατερούλη, θα επιστρέψω αγαπητοί φίλοι .

Έως τότε θα βάζω που και που καμία βόμβα ίσα ίσα για να δοκιμάζω τα αντανακλαστικά της Κομσομόλ.
 

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
28.132
Κριτικές
42
Like
29.682
Πόντοι
28.246
Πολυ συμπαθής με μεγάλη δόση χιουμορ! Πολύ καλό παιδί.
Ξέχασες το όμορφος και το περιζήτητος στις γυναίκες. Θα σε επισκιάσει αυτός... να μου το θυμηθείς. Ξέρεις τι γλυκοαίματος είναι; Αρέσει... :grin:
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.777
Κριτικές
90
Like
36.684
Πόντοι
25.467
Λοιπόν ας πω την άποψη μου…

Εχω συναντήσει τον κ.Βαλτεπουδρα και είναι ένας κυριος με Κ κεφαλαιο!!
Πολυ συμπαθής με μεγάλη δόση χιουμορ! Πολύ καλό παιδί.

Τον κ.Άγιο δεν τον εχω συναντήσει όμως οι πληροφοριες μου είναι ότι προκειται για έναν συμπαθή επίσης κύριο!

Δεν κατανοώ τον λογο που αρπαχτήκατε και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρπάζεται κανένας μας μπαίνοντας σε αυτό το νήμα!

Κάποιοι γνωριστήκαμε και εκτός νήματος και θα συνεχίσουμε να βρισκομαστε!

Εδω μέσα μπαίνουμε να χαλαρώσουμε και όχι να μαλώσουμε!

Είχαμε συνηθίσει στον κύριο μπλιζ με τις παραξενιές του και τα σαπια κρέατα τώρα έχουμε τον κύριο Άγιο ως γραμματέα του νηματος αύριο θα υπάρχει κάποιος άλλος… μεθαύριο μπορεί να μην υπάρχουμε εμείς…

Πάμε παρακάτω λοιπόν χωρίς μαλώματα και ίντριγκες…

Ότι και εάν γράφεται ας έχει ΠΑΝΤΟΤΕ μια δόση χιουμορ και με χιουμορ να το δέχεται ο καθένας που το διαβαζει!

Αλλιώς θα μαλώσουμε όλοι μεταξύ μας… λες και έχουμε τίποτα να μοιράσουμε ??‍♂️??‍♂️??‍♂️

Troll mode: ΟFF

Φίλτατε, Δημήτριε με το 25 ιντσών εργαλείο, με στενοχωρείτε διότι για ακόμα μια φορά αναγκάζομαι να βγω και πάλι από το troll mode και να ξαναγράψω ότι η εξίσωση, ή η οιαδήποτε συνεπαγωγή χαρακτηριστικών μιας εικονικής πραγματικότητος περσόνας με το άτομο που βρίσκεται πίσω από αυτήν, είναι, αν μη τι άλλο, ανεδαφική και, πωςκαλό θα ήταν να αποφεύγουμε τέτοιες τοποθετήσεις, διότι ατυχώς υπάρχουν και ορισμένοι που συγχέουν την εικονική πραγματικότητα, με την πραγματική ζωή, ή που τα όρια για το που ακριβώς σταματάει το ένα και που ακριβώς ξεκινάει το άλλο, τους είναι δυσδιάκριτα.

Φυσικά και ο Άγιος ως εικονικής πραγματικότητος περσόνα είναι ένας κοντός, καραφλός, ξεδοντιάρης, κακάσχημος υπέργηρος, ξεπεσμένος γόνος παλιάς αριστοκρατικής οικογένειας, που εκποιεί συνεχώς τα περιουσιακά στοιχεία που κληρονόμησε για να επισκέπτεται εκδιδόμενες, και που ως μόνη ασχολία, πέραν της τοκογλυφίας που ασκεί ως επάγγελμα, έχει το να ξερνάει χολή σε ένα πουτανοσάιτ. Ο Άγιος από την άλλη ως μη εικονική περσόνα, τουτέστιν ως άτομο με πραγματική και όχι εικονική υπόσταση, μπορεί να έχει ένα δυό κοινά χαρακτηριστικά με την περσόνα, μπορεί όμως να μην έχει και κανένα απολύτως κοινό χαρακτηριστικό.

Συνεπώς είναι μάλλον άτοπο να βάζουμε στο παιχνίδι (γιατί για παιχνίδι πρόκειται άλλωστε) τον παράγοντα, του πόσο καλό ή κακό, σοβαρό ή φαιδρό, είναι το άτομο πίσω από την "μαριονέτα".

Εκτός αν και εσείς νομίζετε (πράγμα που ουδόλως πιστεύω) ότι π.χ. πίσω από το νικ Μπαρμπαπήδουλας υπάρχει ένας πραγματικά εκατομμυριούχος οικονομικός αναλυτής, με τρίπατη έπαυλη στο Στροφύλι, που περιλαμβάνει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, δύο γήπεδα τένις, ένα γήπεδο γκόλφ καθώς και μια πίστα για κάρτ, και αντί να γραφτεί συνδρομητής σε κάποιο πριβέ πουτανοσάιτ και να πηδάει πριβέ πόρνες υπερπολυτελείας, κάθεται και ξεμαλλιάζεται στα πολιτικά θρεντάκια με τον κάθε λογής κλώνο, και γλύφει κώλους από πουτάνες του μεταξιού, καθαρά από χόμπυ. :)
 

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
22.655
Κριτικές
171
Like
91.618
Πόντοι
46.423
Καλησπέρα σύντροφοι γέροντες.

:hi:

BW1.jpg
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.777
Κριτικές
90
Like
36.684
Πόντοι
25.467
Εξηγώ παραπάνω φίλε Τζιμ. Δεν δικαιούται ο κυρ-Αγιος να αλλάζει το ένδοξο όνομά μου το οποίο μου χάρισε ο με πραγματικό χιούμορ ευρηματικός @popov .

Άλλο πρόβλημα δεν έχω.

Επίσης, Τζιμ, μην γράφετε πολλά διότι του Αγίου Φάιμπς δεν του αρέσει όποιος δεν έχει λόγο λιτόν, φιλοσοφημένον και λακωνικόν (όπως ο ίδιος νομίζει δι' εαυτόν).


Τι μου λέτε;;; :)

Ο φίλτατος Φούλης @popov κατέθεσε ευρεσιτεχνία ονοματοδοσίας νικ , πήρε την πατέντα και είναι ο μόνος που διατηρεί δικαίωμα να βαπτίζει νικς; :)

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν να του ζητήσω συγγνώμη για το ατόπημά μου. (Αν και δεν νομίζω ότι θα με παρεξηγήσει, μιας και εγώ πρώτος εισήγαγα την αλλοίωση των νικς στον παρόντα. Πράγμα που αν τον ρωτήσετε, σίγουρα θα σας επιβεβαιώσει. Λάθος μου βέβαια που δεν έσπευσα να το κατοχυρώσω, αλλά φεύ... που έγραφε και το είδωλό σας. :)

Όσο για τα υπόλοιπα για τα οποία μεμψιμοιρείτε, και με την βεβαιότητα ότι είστε πανέξυπνος αναλυτής προφίλ, περιττό να σας αναφέρω ότι τα θέτω υπόψιν των μαραμένων μου, τα οποία και θέτω στην διάθεσή σας, ομού με το οκτάποντο, για όποτε τα χρειαστείτε. :)
 
Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Μηνύματα
4.382
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Troll mode on μέχρι να σβήσουν τ' αστερια.
Το γούστο ενός συνεχούς ερωτηματικου, η ισορροπία ανάμεσα στο είμαι σίγουρος και στο τι μαλακας είναι αυτός τουλάχιστον εμένα με ιντριγκαρει.
Σεβαστά τα όρια του καθενός όμως νομίζω ότι όλοι οι σύντροφοι γέροντες έχουν προ πολλού απωλέσει τον καθωσπρεπισμό.
Για το τέλος άφησα το καλύτερο, φίλοι συντροφοι γέροντες αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμήσι (ότι και όπως μπορεί ο καθένας!).
 
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Μηνύματα
1.018
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Εδώ Ράδιο "ελεύθεροι Παππούληδες". Υπέργηροι φίλοι, κάθεστε και ακούτε έναν ξεμωραμένο γελωτοποιό όστις διαδίδει εις άλλα νήματα ανακρίβειες . Είναι φανερό ότι το εγκεφαλικό υγρό έχει πλέον εξαφανίσει την φαιάν ουσίαν από το κούφιο του κρανίο.

Αυτός ο Δανδής του πρώτου μισού του 20ου αιώνος, ο μίστερ Κόσμος των εχόντων μαραμένα εργαλεία, παραληρεί. Παρακαλώ τη συμπάθειά σας. Κάντε τον Διευθυντή εις κάποιο πτωχό γηροκομείο ίνα κορέσει το πάθος του για εξουσία. Κάνετέ τον έστω διαχειριστή της πολυκατοικίας του!

Φάιμπς , γνωρίζουμε καλώς ότι σας αρέσει να παίζετε το όργανόν σας. Αυτό που δεν κατανοούμε είναι γιατί μετά χτυπάτε ενέσεις εις τον γέρικον λαιμό σας.

Έως την Απελευθέρωση του νήματος και την επιστροφή των Blizard & Popov.

E.O. Γέροι των Τροπικών
 

Συνημμένα

  • dr-phibes-vincent-price.gif
    dr-phibes-vincent-price.gif
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 21

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
22.655
Κριτικές
171
Like
91.618
Πόντοι
46.423
Clouseau.jpeg


Εμένα μου επιτρέπετε να ποστάρω έναν κώλο ακόμα από το Άνω Πουρνάρι ???

:tooth: :tooth:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τι μου λέτε;;; :)

Ο φίλτατος Φούλης @popov κατέθεσε ευρεσιτεχνία ονοματοδοσίας νικ , πήρε την πατέντα και είναι ο μόνος που διατηρεί δικαίωμα να βαπτίζει νικς; :)

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν να του ζητήσω συγγνώμη για το ατόπημά μου. (Αν και δεν νομίζω ότι θα με παρεξηγήσει, μιας και εγώ πρώτος εισήγαγα την αλλοίωση των νικς στον παρόντα. Πράγμα που αν τον ρωτήσετε, σίγουρα θα σας επιβεβαιώσει. Λάθος μου βέβαια που δεν έσπευσα να το κατοχυρώσω, αλλά φεύ... που έγραφε και το είδωλό σας. :)
Σύντροφε γ.γ. και αγαπητέ Γιούλη! Επικυρώνω ότι εσύ υπήρξες πράγματι ο εισηγητής των αλλοιωμένων νικς (ο τέως και νύν επίτιμος υπήρξε αντίστοιχα ο εισηγητής των αλλοιωμένων κρεάτων).

Στην περίπτωση του κ. Βαλτεπούδρα, υπήρξε αμηχανία για τον τρόπο που θα πρέπει να τον αποκαλούμε διότι τα αρχικά που επέλεξε και τα οποία κατά παραδοχή του αναλύονται ως: Vl(ad)Tep(es)Dr(acula) θα μπορούσαν να συνοψιστούν κάλλιστα στο συντομογραφημένο "Vlad" και έτσι να ξεμπερδεύουμε. Όμως, για τον λόγο ότι στο νήμα μας είχε ήδη διαπρέψει ο φίλτατος Vlandis (Νικοβαλάντης, αγιολογιστί) με την λαμπρή του παρουσία, μια τέτοια συντομογραφία που θα παρέπεμπε στο ένδοξο αυτό νικ, δεν νομίζω ότι θα ήταν ενδεδειγμένη και μάλλον θα αδικούσε έναν αξιόλογο και πολλά υποσχόμενο φερέλπιδα όπως τον φίλτατο Βαλτεπούδρα.

Καθώς λοιπόν εξαρχής είχε υπάρξει αμηχανία, στο πώς να αποκαλείται, έλαβα την πρωτοβουλία να του δώσω το εν λόγω όνομα (έχοντας υπόψη μου το δικό σου πρότυπο και παράδειγμα σε
ανάλογες ονοματοδοσίες) δίνοντας και μια οριένταλ ινδική εσάνς κατά το ανάλογο του Αναπούρνα.

Μου φάνηκε ενδιαφέρον, άλλωστε, να υπάρχει κι ένα νικ που να υπενθυμίζει (οιωνεί νουθεσίας, όπως το "κατουράτε και λίγο...") στους γέροντες, να βάζουν συχνά και ολίγη πούδρα, ώστε να μην συγκαίγονται από τις πολλές τριβές και παλλινδρομήσεις των υπερδραστήριων οκτάποντων! Η πρότασή μου έγινε δεκτή τόσο από τον ίδιο, όσο και από το υπόλοιπο ΚΑΠΗ οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην εξακολουθούμε να τον αποκαλούμε Βαλτεπούδρα ή έστω Βαλ ή Βάλτερ. Συμφωνώ ότι το "Βαλτοπόρδος" ηχεί μειωτικά και παραπέμπει μάλλον σε εσανς κωλίλας.

Νομίζω ότι δεν του αξίζει τέτοια μεταχείριση και συν τοις άλλοις, είναι το μοναδικό βαφτιστήρι στο οποίο έχω την χαρά να αγοράζω πασχαλινές λαμπάδες! Από φέτος, σκέφτομαι πλέον να προσθέσω και
ορισμένα επιμορφωτικά αναγνώσματα όπως: "Πώς δενότανε τ' ατσάλι", "Η μοίρα ενός ανθρώπου",
"Ο δρόμος με τις φάμπρικες", κλπ. κλπ. :woldman:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
28.132
Κριτικές
42
Like
29.682
Πόντοι
28.246
συν τοις άλλοις, είναι το μοναδικό βαφτιστήρι
Ε, όχι! Αυτό ήτανε! Το ποτήρι ξεχείλισε.

Τι λες ρε κατασκοπε; Το πρώτο σου βαφτηστηρι και μάλιστα που δεν του έκανες ποτέ δώρο ούτε μελομακάρονο τα Χριστούγεννα, είμαι εγώ. ΕΓΩ!

Μήπως ξέχασες πως με βαφτησες κιόλας;

Άστα διαλα, που ήρθε ο βλατεπουδρας να μου πάρει την πρωτιά.
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.777
Κριτικές
90
Like
36.684
Πόντοι
25.467
Σύντροφε Αρχισωφρονιστή, και καρδιακέ φίλε Φούλη. Η εκ βαθέων ορμόμενη ανοιχτή επιστολή σου με συνεκίνησε βαθύτατα. (Άλλωστε πάντα είχαμε τον τρόπο να αγγίζει ο ένας τις ευαίσθητες χορδές του άλλου). Ως εκ τούτου θα καλώ τον εν λόγω ταραξία με το όνομα που του έδωσες, σεβόμενος την παράδοση που άρχισα και εσύ συνέχισες με επιτυχία.

Άλλωστε, διαβάζοντας και την τελευταία ανάρτηση του, σχημάτισα την εντύπωση πως έχει αρχίσει κάπως να βρίσκει τα "πατήματα" του με εμένα. Βέβαια θέλει πολύ δουλειά ακόμα αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. :)

Με επαναστατικούς χαιρετισμούς, ο φίλος σου Γιούλης.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ε, όχι! Αυτό ήτανε! Το ποτήρι ξεχείλισε.

Τι λες ρε κατασκοπε; Το πρώτο σου βαφτηστηρι και μάλιστα που δεν του έκανες ποτέ δώρο ούτε μελομακάρονο τα Χριστούγεννα, είμαι εγώ. ΕΓΩ!

Μήπως ξέχασες πως με βαφτησες κιόλας;

Άστα διαλα, που ήρθε ο βλατεπουδρας να μου πάρει την πρωτιά.
Εσύ Ζεμπούδι έλαβες συμπληρωματικό τίτλο (γεράκιο) και ουχί κύριο διακριτό όνομα! Επίσης, είσαι μεγάλος για πασχαλινές λαμπάδες! Απ' την άλλη, πένομαι για ολόκληρο αρνί στη σούβλα! Οπότε, φεύ και τρισφεύ! :woldman:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σύντροφε Αρχισωφρονιστή, και καρδιακέ φίλε Φούλη. Η εκ βαθέων ορμόμενη ανοιχτή επιστολή σου με συνεκίνησε βαθύτατα. (Άλλωστε πάντα είχαμε τον τρόπο να αγγίζει ο ένας τις ευαίσθητες χορδές του άλλου). Ως εκ τούτου θα καλώ τον εν λόγω ταραξία με το όνομα που του έδωσες, σεβόμενος την παράδοση που άρχισα και εσύ συνέχισες με επιτυχία.

Άλλωστε, διαβάζοντας και την τελευταία ανάρτηση του, σχημάτισα την εντύπωση πως έχει αρχίσει κάπως να βρίσκει τα "πατήματα" του με εμένα. Βέβαια θέλει πολύ δουλειά ακόμα αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. :)

Με επαναστατικούς χαιρετισμούς, ο φίλος σου Γιούλης.
:grouphug::grouphug::grouphug:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom