Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
ΟσονουπωΣτα δικά μας πόδια Πότε θα κάτσει οεοοοοο
ΟσονουπωΣτα δικά μας πόδια Πότε θα κάτσει οεοοοοο
Σύντροφε Jimmy αυτό το οσονούπω αργεί;Οσονουπω
Και τι δεν είδα.......άσπρη πέτρα ξέξασπρη..και από τον ήλιο ξεξασπρώτερη......Για βγάλτε μια κόλα αναφοράς και γράψτε τα οφέλη που αποκομίσατε από τις εποικοδομητικές διακοπές που κάνατε στο νησί με έξοδα της Ε.Λ.Δ. Π&Μ.
Στα δικά μας πόδια Πότε θα κάτσει οεοοοοο
Το σύνθημα πάντως λέει ποτεεεε ποτέ ποτέ ποτεεεεε ποτεε ποτεεε
Ελα τώρα....έχετε κάψει το εργαλείο από το πολύ.... και χαιδεύεστε και οι δύο.....Σύντροφε Jimmy αυτό το οσονούπω αργεί;
Δόκτορ Φαιμπς, ενώ συνομιλούσα με φίλους, ένα πρωί πεταχτήκατε ως πέος από την σκελέα, αρχίζοντας το γεροντίστικο χωρατό σας, χωρίς να έχω πει τίποτα για εσάς. Σας απάντησα πώς με λένε και πρόσθεσα "στις υπηρεσίες σας". Πλην όμως εσείς συνεχίζετε το κακόγουστον αστείο σας σχολής 1950. Οπότε να αφήσετε τα παραπειστικά σας σχόλια. Αναμένω την δημόσια συγγνώμη σας και θα σας στηρίξω.Καλημέρα σύντροφε ζωγράφε,
Εν πρώτοις να σας επισημάνω πως η προσφώνηση προς το νίκ μου είναι : "Σύντροφε Γενικέ Γραμματέα".
Εν δευτέροις, και επί του προκειμένου, για όσο διάστημα ο εν λόγω κύριος δηλώνει απροκάλυπτα νοσταλγός της παρελθούσης πιά κατάστασης, και εκτοξεύει βοθρώδεις διαβολές προς εμέ τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Λ.Δ. Π&Μ, και με θίγει αποκαλώντας με σφετεριστή, ενώ όλοι αναγνωρίζουν πως η άνευ όρων παράδοση του νήματος σε εμένα προήλθε κατόπιν οικειοθελούς βούλησης του νηματοθέτου, θα αποκαλείται ΒΑΛΤΟΠΟΡΔΟΣ. Συνεπώς θα θέσω υπόψιν μου το αίτημά σας, εις την μίαν και μόνην περίπτωσιν, που ο εν λόγω κύριος ανακαλέσει και συντάξει δήλωση πραγματικής μετανοίας για την μέχρι τώρα συμπεριφορά που θα περιέχει όχι μόνον την αποκήρυξη του παρελθόντος, αλλά και θα περιγράφει το μεγαλείο των ιδεωδών της Ενώσεως Λαοκρατικών Δημοκρατιών Π&Μ.
Μέχρι τότε, το αίτημα σας, απορρίπτεται.
.... Ζεί ο κύριος Μπλιτζ ??
ΧΑ ΧΑ επιτυχιμενη παρατήρηση διότι θέλω ουριο ανεμοΓίνατε γοργόνα;
Δόκτορ Φαιμπς, ενώ συνομιλούσα με φίλους, ένα πρωί πεταχτήκατε ως πέος από την σκελέα, αρχίζοντας το γεροντίστικο χωρατό σας, χωρίς να έχω πει τίποτα για εσάς. Σας απάντησα πώς με λένε και πρόσθεσα "στις υπηρεσίες σας". Πλην όμως εσείς συνεχίζετε το κακόγουστον αστείο σας σχολής 1950. Οπότε να αφήσετε τα παραπειστικά σας σχόλια. Αναμένω την δημόσια συγγνώμη σας και θα σας στηρίξω.
Επί της ουσίας,παραδέχομαι δημοσίως την πολιτικήν μου ήττα. Νικήσατε και έχασα, Άγιε Φαιμπς. Οι παππούληδες σας θέλουν. Εγώ δεν καταδέχομαι να διαβιώ υπό την εξουσίαν ενός κακότροπου Μαθουσάλα που μου επιτέθηκε απρόκλητα χωρίς καν να τον γνωρίζω και ζητά να υποχωρήσω ενώ ήδη οι gauguin, popov, karelis & rodriguez, σας έχουν πει, άμεσα ή έμμεσα, πώς ονομάζομαι.
Αγαπητοί φίλοι με κάποιους από εσάς τα λέμε συχνά έξω. Θα συνεχίσωμεν. Ευελπιστώ να γνωρίσω και από κοντά τον πραγματικό νηματοθέτη όπως έχουμε πει μεταξύ ημών.
Έως ότου οι αγαπητοί @popov και @blizardeye επιστρέψουν (και υπό την προϋπόθεσιν ότι και οι 2 επιθυμούν την επιστροφή μου), έως ότου αποκατασταθεί η συνταγματική τάξις, αποπλέω προς τους ελευθεριακούς τροπικούς του αγαπητού @gauguin, όστις μου παραχώρησεν δασώδη νήσον κυριότητάς του εις Μικρονησίαν Ειρηνικού.
Μια εγκάρδια χειραψία σε κάθε παππούλη με τον οποίο άλλαξα έστω και μια κουβέντα.
Ως προς τον αγενή νέο ηγέτη έχω να πω ότι έκανε ένα πολύ καλό αστείο - το μόνο που του αναγνωρίζω, όταν είπε ότι "Δεν υπάρχει πλεμπα. Ζούμε σε ένα ισόνομο αταξικό περιβάλλον που το μόνον που υπάρχει είναι μια παραγωγική και προοδευτική συντροφιά που τους περικλείει όλους". Εξαιρετικό αστείο αν και δεξιό. Κατά τα λοιπά, η νέα κυβέρνησις είναι βαρετή για τα γούστα μου.
Εις νήσον ιδιοκτησίας gauguin, οία ονομάζεται νήσος sex, drugs, rock 'n' roll, θα αφοσιωθώ εις συγγραφήν ερωτικής λογοτεχνίας αφού μελετήσω τα κλασσικά έργα του bou, όπως , π.χ.:
μοθ εκαμε τσιμοθκι μεσα στη χεστρα τοθ ποθλμαν τοθ κτελ για κομοτηνη!
τι να σασ λεω !! πηρα το κτελ για κομοτηνη και μεσα ηταν μια ροθμανα παρτολα ποθ την ειχα παρει σε ενα πορδελλο στη φωκαιασ και εκαμε αακποτο τελειωτικο και απο πισω τριπα! κατα τθχη εκατσε διπλα μοθ στο κτελ και ξαφνικα την αναγνωρισα και πιασαμε κοθβεντα !! τοτε τησ ειπα --με θιμασαι ποθ δεν...www.bourdela.com
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
Βαλτεπούδρα
Θα αρκούσε η τελευταία παράγραφος. Εγώ αποχαιρετούσα και φίλους. Είσθε φλύαρος. Στην πραγματικότητα ζηλεύετε τα νιάτα μου και την ομορφιά μου....Δείτε κύριε,
Η επανάσταση απαιτεί άνδρες με πυγμή, έτοιμους να απωθήσουν οιαδήποτε απειλή, με σιδηρά θέληση και ακμαίο φρόνημα, που να μην υποκύπτουν στα θέλγητρα των μάταιων χλιδών των κεφαλαιοκρατών. Να διαβούν βίον έντιμο, λιτό και φιλοσοφημένο, και να γράφουν καθώς και να εκφράζονται λακωνικά. Να λένε λίγα, και να καταλαβαίνουν πολλά, ούτως ώστε να μην αναλώνουν τις πολύτιμες σεξοώρες σε σόσιαλ.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Και εσείς, ως φαίνεται από το ανωτέρω αναπτυχθέν διπλόφαρδο σεντόνι, πολυλογάς. Συνεπώς, καλώς αποχωρείτε γιατί δεν ταιριάζετε στην Ε.Λ.Δ. Π&Μ.
Σας ευχόμεθα λοιπόν με πάσα ειλικρίνεια, ώρα καλή στην πρύμνη σας κι αέρα στα πανιά σας!
το "χούμορ" είναι δυσεύρετο στις μέρες, μπα σε καλό σας μίστερ Βάλτε ευθυμήσαμε!Θα αρκούσε η τελευταία παράγραφος. Εγώ αποχαιρετούσα και φίλους. Είσθε φλύαρος. Στην πραγματικότητα ζηλεύετε τα νιάτα μου και την ομορφιά μου....
άλλος για το ίδρυμα!!!! περάστε φίλτατε το ΚΑΠΗ είναι γνωστό για το ότι περιθάλπει ανίατες περιπτώσεις σαν και του λόγου σας!Η ιστορια επαναλαμβάνεται: Anschluss του νηματος απο Partei(genosse) Αγιο ειναι γεγονος. Ολοι εμεις οι θεατές του μπου αναριωτομαστε ποιο ειναι το επόμενο νήμα που θα παιξει τον ρόλο της Πολωνιας?? Πως θα τελειώσει ολο αυτο ? Υπάρχει μπουρδελικό Manhattan Project άραγε ? Ποιος θα ειναι ο Oppenheimer :-) Αναμενωμεν (Με διαθεση πλακας βεβαιως μιας και εισθε ολοι μια οαση σκεπτομενων ανθρωπων σε εποχές ζωρικες. )
Θα αρκούσε η τελευταία παράγραφος. Εγώ αποχαιρετούσα και φίλους. Είσθε φλύαρος. Στην πραγματικότητα ζηλεύετε τα νιάτα μου και την ομορφιά μου....
Μπας και τον ξέχασαν μεσα στο Caissa και ειναι κλειδωμένος ?