You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 204057
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 5.646
Ειδάλλως τι; Θα μου δώσετε τα μαραμένα σας όπως ο ίδιος ομολογήσατε; Γιατί δεν πάτε να παίξετε με κάτι βαγονηδες;Τον επόμενο αποχαιρετισμό φροντίστε να τον κάνετε αντρικά, και όχι σαν την κλαίουσα για την χαμένη παρθενία της κόρη, της οποίας της έταξαν γάμο για να την πηδήξουν και μετά έκοψαν ρόδα μυρωμένα, διότι εμείς οι ζηλόφθονες μπερδευόμαστε.
Άκου Φαιμπς: δεν σε αντιπαθώ. Απλώς είσαι βαρετός, αναμενόμενος και υπερεκτιμάς τον εαυτό σου.
Οι αντρικοί αποχαιρετισμοί με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Οι θαυμάστριές μου ξέρουν. Εσύ και να ήθελες να μάθεις, δεν σου δείχνω .
Δόξα και τιμή στον πραγματικό νηματοθέτη, αξιότιμο κ. @blizardeye .
Διαγραμμένο μέλος 204057
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 5.646
Παραπέμπει εις το Dr. Phibesεγώ πάλι μέσα σε όλα αυτά έχω μία απορία ... ο αστερίσκος στο nik του νέου νηματοθέτη τι ρόλο βαράει
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 18.546
Παραπέμπει εις το Dr. Phibes
και εγώ που νόμιζα ότι ήταν Παπανδρεϊκός αστερίσκος
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Ειδάλλως τι; Θα μου δώσετε τα μαραμένα σας όπως ο ίδιος ομολογήσατε; Γιατί δεν πάτε να παίξετε με κάτι βαγονηδες;
Άκου Φαιμπς: δεν σε αντιπαθώ. Απλώς είσαι βαρετός, αναμενόμενος και υπερεκτιμάς τον εαυτό σου.
Οι αντρικοί αποχαιρετισμοί με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Οι θαυμάστριές μου ξέρουν. Εσύ και να ήθελες να μάθεις, δεν σου δείχνω .
Δόξα και τιμή στον πραγματικό νηματοθέτη, αξιότιμο κ. @blizardeye .
Αγαπητέ σύντροφε Βαλτεπούδρα από ότι έχω καταλάβει είναι και επιθυμία του κυρίου @blizardeye να αναλάβει ο κύριος Άγιος καθήκοντα νηματοθέτη.
Από τα λίγα που γνωρίζω υπήρξε ένας και εκ των ιδρυτικών μελών του παρόντος νήματος.
Γιατί λοιπόν όλη αυτή η φασαρία στο ΚΑΠΗ ???
Υπάρχει χώρος για όλους μας.
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Σύντροφε Καρελακο το βλέπω να αργεί πολύΣύντροφε Jimmy αυτό το οσονούπω αργεί;
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Γεια σου σύντροφε Borbi δημοκράτηΚαι τι δεν είδα.......άσπρη πέτρα ξέξασπρη..και από τον ήλιο ξεξασπρώτερη......
Ούτε ένα σιτεμένο κοράσιο μιάς άλλης εποχής....
Από τούδε και έπειτα....όλες οι δημοκρατικές διαδικασίες του νήματος θα είναι άμεσα κατανοητές...χωρίς παρατράγουδα...και δράματα....
Ζήτω η δημοκρατία.....και οι εκφραστές της....
Δεν πηρες καμμία από τις
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Λοιπόν ας πω την άποψη μου…
Εχω συναντήσει τον κ.Βαλτεπουδρα και είναι ένας κυριος με Κ κεφαλαιο!!
Πολυ συμπαθής με μεγάλη δόση χιουμορ! Πολύ καλό παιδί.
Τον κ.Άγιο δεν τον εχω συναντήσει όμως οι πληροφοριες μου είναι ότι προκειται για έναν συμπαθή επίσης κύριο!
Δεν κατανοώ τον λογο που αρπαχτήκατε και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρπάζεται κανένας μας μπαίνοντας σε αυτό το νήμα!
Κάποιοι γνωριστήκαμε και εκτός νήματος και θα συνεχίσουμε να βρισκομαστε!
Εδω μέσα μπαίνουμε να χαλαρώσουμε και όχι να μαλώσουμε!
Είχαμε συνηθίσει στον κύριο μπλιζ με τις παραξενιές του και τα σαπια κρέατα τώρα έχουμε τον κύριο Άγιο ως γραμματέα του νηματος αύριο θα υπάρχει κάποιος άλλος… μεθαύριο μπορεί να μην υπάρχουμε εμείς…
Πάμε παρακάτω λοιπόν χωρίς μαλώματα και ίντριγκες…
Ότι και εάν γράφεται ας έχει ΠΑΝΤΟΤΕ μια δόση χιουμορ και με χιουμορ να το δέχεται ο καθένας που το διαβαζει!
Αλλιώς θα μαλώσουμε όλοι μεταξύ μας… λες και έχουμε τίποτα να μοιράσουμε ??????
Τον κ.Άγιο δεν τον εχω συναντήσει όμως οι πληροφοριες μου είναι ότι προκειται για έναν συμπαθή επίσης κύριο!
Δεν κατανοώ τον λογο που αρπαχτήκατε και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρπάζεται κανένας μας μπαίνοντας σε αυτό το νήμα!
Είχαμε συνηθίσει στον κύριο μπλιζ με τις παραξενιές του και τα σαπια κρέατα τώρα έχουμε τον κύριο Άγιο ως γραμματέα του νηματος αύριο θα υπάρχει κάποιος άλλος… μεθαύριο μπορεί να μην υπάρχουμε εμείς…
Ότι και εάν γράφεται ας έχει ΠΑΝΤΟΤΕ μια δόση χιουμορ και με χιουμορ να το δέχεται ο καθένας που το διαβαζει!
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 18.546
Είχαμε συνηθίσει στον κύριο μπλιζ με τα σαπια κρέατα
είχαμε ?
Διαγραμμένο μέλος 204057
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 5.646
Εξηγώ παραπάνω φίλε Τζιμ. Δεν δικαιούται ο κυρ-Αγιος να αλλάζει το ένδοξο όνομά μου το οποίο μου χάρισε ο με πραγματικό χιούμορ ευρηματικός @popov .Λοιπόν ας πω την άποψη μου…
Άλλο πρόβλημα δεν έχω.
Επίσης, Τζιμ, μην γράφετε πολλά διότι του Αγίου Φάιμπς δεν του αρέσει όποιος δεν έχει λόγο λιτόν, φιλοσοφημένον και λακωνικόν (όπως ο ίδιος νομίζει δι' εαυτόν).
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Εγώ πάντως βρίσκω εξόχως ενδιαφέρον και πολύ πιασάρικο το νταλαβέρι μεταξύ΄ του φίλου Βάλτε και του μεσιέ συντρόφου Άγιου.Λοιπόν ας πω την άποψη μου…
Επιτέλους τα πεθαμένα απέκτησαν ζωή!
borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.906
- Πόντοι
- 5.696
Γεια σου Τζιμακο γητευτή των 5 ηπείρων....!!!Γεια σου σύντροφε Borbi δημοκράτη
Δεν πηρες καμμία από τιςπαραξενιεςαρετές του παππου σου
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Τρόπος του λέγειν ρε Πίπηείχαμε ?
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Πάμε παρακάτω φίλε Βαλτεπουδρα…Εξηγώ παραπάνω φίλε Τζιμ. Δεν δικαιούται ο κυρ-Αγιος να αλλάζει το ένδοξο όνομά μου το οποίο μου χάρισε ο με πραγματικό χιούμορ ευρηματικός @popov .
Άλλο πρόβλημα δεν έχω.
Επίσης, Τζιμ, μην γράφετε πολλά διότι του Αγίου Φάιμπς δεν του αρέσει όποιος δεν έχει λόγο λιτόν, φιλοσοφημένον και λακωνικόν (όπως ο ίδιος νομίζει δι' εαυτόν).
Ας μην χαλάμε την διάθεση μας για πραγματα τέτοια ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι υπάρχουν σημαντικότερα στην πραγματικη μας ζωή
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Εγώ πάντως βρίσκω εξόχως ενδιαφέρον και πολύ πιασάρικο το νταλαβέρι μεταξύ΄ του φίλου Βάλτε και του μεσιέ συντρόφου Άγιου.
Επιτέλους τα πεθαμένα απέκτησαν ζωή!
Θα συμφωνήσω αρκεί στο τέλος της ημέρας να «γραφτούν» όλα στα 8ποντα ζαρωμένα αρχιδακια μας
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 18.546
Τρόπος του λέγειν ρε Πίπη
είπα και εγώ ?