Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Θα πρέπει να καταλάβετε, ότι ο ιδεατός πυρφορισμός του Νηματοθέτη μας, έχει μια ισχυρή
δονκιχωτική δόση και ως εκτούτου είναι πιο συγκινητικός, διότι δεν είναι απτός και απευθύνεται
απελπισμένα σε αόριστες "Νύφες" εικονικές και άπιαστες, στις οποίες και να ήθελε, δεν μπορεί
να προφέρει λόγια πυρφορικού θαυμασμού και λατρείας, διότι και να το κάνει, δεν μπορεί να λάβει απόκριση,
ουχί μόνο θετική ή επιδοκιμαστική αλλά έστω και απαξίωσης.

Ο Νηματοθέτης, είναι ένας τραγικός αντιήρωας. Να τον σέβεστε...
Ο Νηματοθέτης, είναι ένας τραγικός αντιήρωας. Να τον σέβεστε...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.547
Πόντοι
606
Που ειναι ο Λακης?
Ποναει δοντι  :headbang:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.854
Πόντοι
2.606
SOS πονόδοντος: Η γιαγιά Σωσώ :woldman: :woldman: σου λέει πώς να μην πονάς μέχρι να πας οδοντίατρο!

Γιατροσόφι 1 – Ούζο ή κάποιο άλλο δυνατό αλκοόλ

Άλλο που δεν ήθελα! Η γιαγιά Σωσώ είπε ότι λίγο αλκοόλ θα με βοηθήσει να μην πονάω. Εννοούσε γαργάρες, εγώ έκανα κεφάλι. Το αποτέλεσμα το ίδιο δεν ένιωθα τον πόνο. Μετά μου είπε, ότι μπορείς να βουτήξεις λίγο βαμβάκι σε βότκα, και να το βάλεις πάνω στο δόντι που πονάει, κι έτσι θα μουδιάσει.

Γιατροσόφι 2 - Αλατόνερο

Απλό, αλλά θαυματουργό. Μερικές γαργάρες με αλατόνερο για αρχή κάνουν δουλειά.

Γιατροσόφι 3 – Γαρυφαλέλαιο

Τοποθετείς πάνω στο δόντι που πονάει, και μέσα σε λίγα λεπτά νιώθεις εγγυημένα καλύτερα.

Γιατροσόφι 4 – Παγάκι

Πάρε ένα δύο παγάκια, τύλιξε τα με μια χαρτοπετσέτα και ακούμπησε τα από την εξωτερική μεριά εκεί που πονάς.

Γιατροσόφι 5 – Παγάκι vo.2

Μη γελάσεις. Είναι μια παραλλαγή του πάνω, αλλά στο χέρι. Τρίψε απαλά ένα παγάκι στην περιοχή μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα για αρκετά λεπτά. Είναι μια εναλλακτική θεραπεία, αφού τα ερεθίσματα του πόνου συνήθως ταξιδεύουν κατά μήκος των νευρικών οδών. Έχει 60 έως 90% ποσοστό επιτυχίας

Γιατροσόφι 6 – Σκόρδο

Καθάρισε μια σκελίδα σκόρδου και λιώσε την με λίγο αλάτι. Δηλαδή, πολτοποίησε την, και μετά τοποθέτησε αυτόν τον πολτό πάνω στο δόντι. Θα έλεγα ότι σχεδόν γιατρεύεσαι, κι όχι μόνο ότι απαλύνεται ο πόνος.

Γιατροσόφι 7 – Μοσχολέμονο

Τα μοσχολέμονα είναι πιο ξινά από τα κανονικά λεμόνια, και πιο πλούσια σε βιταμίνη C. Αυτό που δεν ήξερα ότι ο χυμός τους έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Στο αλατόνερο πρόσθεσε το χυμό από ένα μοσχολέμονο, έτσι κάνοντας γαργάρες απομακρύνονται τα μικρόβια που προκαλούν τον πόνο.

Γιατροσόφι 8 – Μαντηλοδέσου!

Κοινώς, δέσε το κεφάλι σου με ένα μαντήλι που θα συγκρατεί στην εξωτερική πλευρά του προσώπου σου πάγο για να μουδιάζει ο πόνος, εξού και η λέξη μαντηλοδένω (ενεργ. Φωνή) μαντηλοδένομαι (παθ. Φωνή). Είναι μια τακτική που ακολουθούσαν την εποχή της γιαγιάς, και παράλληλα την συνδύαζαν με το αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μυρίζουν σαν μπεκροκανάτες από ότι μου είπε η γιαγιά.

Βonus μυστικά από την πικρή μου πείρα

Μέχρι να πας στον οδοντίατρο, μην παραμελείς την στοματική σου υγιεινή. Συνέχιζε να βουρτσίζεις τα δόντια σου, αλλά με πιο μαλακιά οδοντόβουρτσα.
Αν έχει πρηστεί το δόντι και το ούλο σου, δοκίμασε αντιφλεγμονώδη. Μια επίσκεψη στο φαρμακείο θα είναι άκρως διαφωτιστική.
Πες ναι στα παυσίπονα. Αλλά πρόσεξε να μην έχουν μέσα καφεΐνη και σου στερήσουν τον ύπνο σου.
Κάθε λίγη ώρα, προσπάθησε να χαλαρώνεις τη γνάθο σου και να μην σφίγγεις τα δόντια σου, όπως όταν αγχωνόμαστε, μιας κι έτσι μόνο επιδεινώνεται η κατάσταση.
Πάρε μια στάση στον ύπνο που θα σε βολεύει, δεν θα πιέζει το πρόσωπο στην περιοχή που είναι ο φρονιμίτης. Ιδανικά στο μαξιλάρι να ακουμπάει το μάγουλο από την πλευρά που δεν πονάει.
Μην έχεις τα μαλλιά σου τραβηγμένα πίσω αν είναι μακριά, γιατί τότε θα έρθει να προστεθεί κι ο πονοκέφαλος στο δράμα του πονόδοντου.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Σας αφήνω προς το παρόν γιατί έχω ένα κωσταλέξι να μαζεψω, να βάλω πλυντήρια και να βάψω επιτέλους τα αυγά. See you later  :heavymetalbig: (eraser σήμερα δεν θα μαγειρέψω  :happy:)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.015
Πόντοι
5.506
το δικο μου ρε τυπε ποιου σκυλου.
φερτε μου τον λακη να το βγαλει με τη πενσα  :uglykiss:

Τα ήθελες, κουράγιο.

URL]]