blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Δεν νομίζω να μπορεί να ρίξει δύο ο μπλε.
Ουτε ενα δεν μπορω, κυρια.
Εδω και δεκαετιες ... κλαψ ...
ΚΛΑΨ!
Δεν νομίζω να μπορεί να ρίξει δύο ο μπλε.
ΑισχοςΟ νηματοθετης καλει τα μελη να ψηφιζουν με ωριμοτητα και συνεση και να παυσουν να τρολαρουν ψηφιζοντας το νηματοθετη.
Αλλωστε η ψηφοφορια ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ αφου προστεθηκε και ΘΗΛΥ ως υποψηφια πιρφορος!
τι γαυρικες διαδικασιες ειναι αυτες???Οι ψηφοφοροι καλουνται επισης να ψηφιζουν και τα outsiders. Αυτους δηλσδη που βαζουν βαση για τον τιτλο της επομενης χρονιας.
Υποψηφιοι οπως οι κ.κ. troubakhs, raopau και tomahok πρεπει να στηριζονται με την ψηφο σας!
Ο νηματοθετης καλει τα μελη να ψηφιζουν με ωριμοτητα και συνεση και να παυσουν να τρολαρουν ψηφιζοντας το νηματοθετη.
Αλλωστε η ψηφοφορια ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ αφου προστεθηκε και ΘΗΛΥ ως υποψηφια πιρφορος!
Αισχος
Η μπλε μουχρίτσα άνοιξε πόλεμο με τα θηλυκά μέλη. Επίσης εσύ πάλι τη γλίτωσες πουλάκι μου. Καλημέρα είπα?
Και πάλι πιστεύω ότι εφόσον προστέθηκαν κι' άλλοι υποψήφιοι θα πρέπει να μηδενιστεί η ψηφοφορία και επίσης να δοθεί η δυνατότητα για περισσότερες από μία ψήφους.
Επίσης αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνει ξεχωριστό νήμα όπου θα υπάρχει ένα διάστημα όπου θα γίνουν γνωστές και επιπλέον υποψηφιότητες οι οποίες εφόσον γίνουν οριστικές τότε να ακολουθήσει η ψηφοφορία! Ουφ...
Καλημέρα είπα?
Δεν είπα...
Καλημέρα λοιπόν! Ευχές αργότερα...
Η μπλε μουχρίτσα άνοιξε πόλεμο με τα θηλυκά μέλη. Επίσης εσύ πάλι τη γλίτωσες πουλάκι μου. Καλημέρα είπα?
Καλημέρα Τρουμπάκη μου. Εξαλλη είμαικαλημερα....
τα ειδα ρεγκινα μου....να στην ριξω?Καλημέρα Τρουμπάκη μου. Εξαλλη είμαι
Υπονοείς ότι ανήκουμε εγώ και η Ερη?Δεν είπες.
Εγώ γιατί?
Δε νομίζω ότι ανήκω σε αυτή τη κατηγορία...
Υπάρχουν τιτάνες που προηγούνται! Γιατί να μην ψηφιστούν λοιπόν...?
Όχι βέβαια.τα ειδα ρεγκινα μου....να στην ριξω?
γιατι εγω η τομα?Υπονοείς ότι ανήκουμε εγώ και η Ερη?
τι καταλαβες?ποιαν?Όχι βέβαια.
Την ψήφο. Εννοούσες την υποψηφιότητα?τι καταλαβες?ποιαν?
Παντού ψέμα φίλε μουγιατι εγω η τομα?