Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.689
Πόντοι
2.606
Εγώ πάλι από την πλευρά μου θα ήθελα να υπενθυμίσω την πρότασή μου για ένα νέο νήμα, πχ Mr-Mrs Πυρφόρος 2017, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν και άλλοι υποψήφιοι εφόσον το επιθυμούν με δυνατότητα περισσότερων ψήφων, τελικό κλπ.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2:
Εννοείται ότι όσοι έχουν εξασφαλίσει σε αυτό το νήμα την υποψηφιότητα αυτόματα θα μπουν και στην επόμενη λίστα! :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Θα πρέπει να σέβεστε την άποψη όλων των συμμετεχόντων και να μην την μεταφράζεται κατά το συμφέρον σας, ως τρολάρισμα. Να σας θυμίσω ότι δεύτερη θέση είχε πάρει και ο Λάκης σε έτερο διαγωνισμό πρόσφατα.  :grin: :grin:

Η μονομελης εφορευτικη επιτροπη του νηματος εξετασε την συμβουλη σας επι της διαδικασιας και την απερριψε ΟΜΟΦΩΝΑ και ΠΑΜΨΗΦΕΙ!

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ πάλι από την πλευρά μου θα ήθελα να υπενθυμίσω την πρότασή μου για ένα νέο νήμα, πχ Mr-Mrs Πυρφόρος 2017, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν και άλλοι υποψήφιοι εφόσον το επιθυμούν με δυνατότητα περισσότερων ψήφων, τελικό κλπ.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2:
Εννοείται ότι όσοι έχουν εξασφαλίσει σε αυτό το νήμα την υποψηφιότητα αυτόματα θα μπουν και στην επόμενη λίστα! :grin:
Αναφορα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316

Ειχα σκεφθει να ανοιξω νεο νημα για τον πιρφορο 2017 αλλα θα επρεπε να ειναι υποψηφιοι και αλλοι που δεν τους ξερουμε και μετα θα ειχαμε παρεξηγησεις και καυγαδες ..
Ας το κανει καποιος αλλος.
Εμεις δωσαμε την ιδεα.
Ας την υλοποιησει καποιος αλλος ...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.689
Πόντοι
2.606
Ειχα σκεφθει να ανοιξω νεο νημα για τον πιρφορο 2017 αλλα θα επρεπε να ειναι υποψηφιοι και αλλοι που δεν τους ξερουμε και μετα θα ειχαμε παρεξηγησεις και καυγαδες ..
Ας το κανει καποιος αλλος.
Εμεις δωσαμε την ιδεα.
Ας την υλοποιησει καποιος αλλος ...

Το σκεπτικό είναι ότι στο νήμα αυτό, εφόσον ανοιχθεί, πρώτα θα υπάρξει ένα διάστημα για προτάσεις ή αυτο-προτάσεις και μετά θα αρχίσει η ψηφοφορία.
Τέλος πάντων, να δούμε πως θα πάει εδώ και βλέπουμε...
Μπορεί ο τίτλος να είναι ο αρχι-Πυρφόρος 2017 κλπ, θα δούμε. Έχουμε καιρό!

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Η μονομελης εφορευτικη επιτροπη του νηματος εξετασε την συμβουλη σας επι της διαδικασιας και την απερριψε ΟΜΟΦΩΝΑ και ΠΑΜΨΗΦΕΙ!
Καταρχήν αφού λείπει ο Τρίβης από τη λίστα, η ψηφοφορία είναι αδιαφανής και μεροληπτική. Ενίσταμαι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.936
Πόντοι
5.506
στηριζω ερι ανετα...και η ρεγκινα μου αντιπροεδρος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.936
Πόντοι
5.506
τομαχοκ,μπαρος,εγω και (σωστα) ο νικ δεν εχουμε θεση σε τετοια ψηφοφορια

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Το σκεπτικό είναι ότι στο νήμα αυτό, εφόσον ανοιχθεί, πρώτα θα υπάρξει ένα διάστημα για προτάσεις ή αυτο-προτάσεις και μετά θα αρχίσει η ψηφοφορία.
Τέλος πάντων, να δούμε πως θα πάει εδώ και βλέπουμε...
Μπορεί ο τίτλος να είναι ο αρχι-Πυρφόρος 2017 κλπ, θα δούμε. Έχουμε καιρό!
Να δεις που θα το ξαναμηδενίσει η μουχρίτσα και πάλι θα είσαι εκτός  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.513
Πόντοι
26.316
Οι ψηφοι δεν ξαναμηδενιζονται.
Ειμεθα σοβαρο εκλογικο νημα. Οχι οικος ανοχης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom