blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.513
- Πόντοι
- 26.316
Υπαγω επι του παροντος και σας αφηνω να βραζετε στο ζουμι σας, αγωνιωντας για την εκλογη σας...
Οσονούπω έρχονται βροχή οι ψήφοι.Προλαβαίνεις να μετανοήσεις για όσα μου καταλογίζεις.Εγώ δεν έχω ψηφιστεί τσιράκι του μπλε. Να γιατί είσαι στη μαύρη λίστα
Γιατί όχι; Τσατσά έχουμε (αν και αρσενική), ωραίες γυναίκες έχουμε, υποψήφιους πελάτες άφθονους! Λίγο στην οργάνωση και στην εμπορική πολιτική πάσχουμε ...
Εγώ δεν είμαι σαν τον μπλε να μηδενίζω και να ξεκινάω από την αρχή. Ότι είπα, είπα.Οσονούπω έρχονται βροχή οι ψήφοι.Προλαβαίνεις να μετανοήσεις για όσα μου καταλογίζεις.
Όπως έχω δηλώσει, δεν έχω εξαργυρώσει ακόμη την ψήφο μου ...Σεις ψηφισατε το νηματοθετη και ελπιζω να σας αρεσουν τα κρυα πιατα.. εκδικηση...
Νίπτω τα χείρας μου και αφήνω τους κλώνους μου να σε κρίνουν.Εγώ δεν είμαι σαν τον μπλε να μηδενίζω και να ξεκινάω από την αρχή. Ότι είπα, είπα.
Δεν υπάρχουν κλώνοι στο σάηΝίπτω τα χείρας μου και αφήνω τους κλώνους μου να σε κρίνουν.
ο γιωργης ειναι εραστης...Ούτε ο Γάσπαρης είναι μέσα στους υποψήφιους
Ο Γκιώργος γκαμάει.ο γιωργης ειναι εραστης...
Μάλισταο γιωργης ειναι εραστης...
τι ωρα θα βρεθουμε σημερα?Μάλιστα
Σκέτο?Μάλιστα
ΝέτοΣκέτο?
Που θα πάμε?τι ωρα θα βρεθουμε σημερα?
Αν ψήσετε και τη Φανάστικ έρχομαι και γω.Που θα πάμε?
στην ανασταση πρωτα βρε πουλακι μου...μετα μαγειριτσα,γαρδουμπακια,αυγα,τσουρεκια.μετα εξω για διασκεδασηΠου θα πάμε?
εγω για 4 θα μαγειρεψω δικε μουΑν ψήσετε και τη Φανάστικ έρχομαι και γω.
Κατά τις 11 είναι καλά. Αλλά χωρίς το σκύλο που θέλει και παρέα μετά τα αίσχη που γράφει.στην ανασταση πρωτα βρε πουλακι μου...μετα μαγειριτσα,γαρδουμπακια,αυγα,τσουρεκια.μετα εξω για διασκεδαση