tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 606
δινουν και πασχαλινο αυγο στα κοριτσια για την οικογενειααχαχαχαχχαχαχαχα. Απογραφή τύπου?
δινουν και πασχαλινο αυγο στα κοριτσια για την οικογενειααχαχαχαχχαχαχαχα. Απογραφή τύπου?
[size=30pt]ΠΥΡΦΟΡΕ[/size]ΜΟΥ με ειπε ΜΟΥ
πεμπτοεκτε[size=30pt]ΠΥΡΦΟΡΕ[/size]
Ογδοος και αψήφιστος. Να τα λέμε κι αυτάπεμπτοεκτε
θα ακυρωσω αυριο την ψηφοφορια (πρεπει να μπει ο ερεισερ) και θα του την μπουμπουνισωΟγδοος και αψήφιστος. Να τα λέμε κι αυτά
Τίμη μου [size=1pt]που κοιμήθηκες μαζί μου[/size].Ογδοος και αψήφιστος. Να τα λέμε κι αυτά
θα ακυρωσω αυριο την ψηφοφορια (πρεπει να μπει ο ερεισερ) και θα του την μπουμπουνισω
Αν ακυρωθεί ξανά, που για εκεί το βλέπω ( ) γιατί πάλι είναι δεύτερος ο μπλε, θα του την μπουμπουνίσω κι εγώ.θα ακυρωσω αυριο την ψηφοφορια (πρεπει να μπει ο ερεισερ) και θα του την μπουμπουνισω
Αν ακυρωθεί ξανά, που για εκεί το βλέπω ( ) γιατί πάλι είναι δεύτερος ο μπλε, θα του την μπουμπουνίσω κι εγώ.
Θα στεναχωρήσεις τον Ζέμπου που έκανε τόσο αγώνα.Αν ακυρωθεί ξανά, που για εκεί το βλέπω ( ) γιατί πάλι είναι δεύτερος ο μπλε, θα του την μπουμπουνίσω κι εγώ.
σοφον το σαφες αυτο που λες...
επίσης να ζητήσεις περισσότερες από 2 ψήφους και να γίνει τελικός
Δεν τον ψήφισαΘα στεναχωρήσεις τον Ζέμπου που έκανε τόσο αγώνα.
Εγώ δε θα σε ψηφίσω να ξερς. ;)να αιτιολογήσετε και την ψήφο σας παρακαλώ πριν την ρίξετε...
ο ζέμπου είναι μπροστά με διαφοράη λινατσα ο ξεβρακωτος το αδερφι θα κερδισει
Επίσης, να πω ένα "μπα" έτσι για να βρίσκεται