lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο νονός μου ο Αγιος που είναι τόσες μέρες?
εγω τον ειχα μυριστει απο την αρχη τον σωματεμπορα, τον εκμεταλλευτη...Το χάσαμε και το πουλί. Εχει πέσει με τα μούτρα στην πρόσφυγα.
Μπορεί να ερωτεύτηκε τύπε :Sεγω τον ειχα μυριστει απο την αρχη τον σωματεμπορα, τον εκμεταλλευτη...
Κρυφοπηδάει μέρες που είναι.Ο νονός μου ο Αγιος που είναι τόσες μέρες?
μπα μεροκαματο την εκανε.Μπορεί να ερωτεύτηκε τύπε :S
η αλλη εφυγε απο τον πολεμο, ταλαιπωρημενη, πεινασμενη, εξαθλιωμενη και πηγε ο αλλος και την εκμεταλλευτηκε...της πουλησε ερωτα και την πηδαει τζαμπα..ενω του ειχαμε κανει κανα δυο ατομα εδω μεσα προταση αμα ειναι καλο κομματι η προσφυγοπουλα να της τονε σφυριζαμε επι πληρωμη και αρνηθηκε ο μουνης....τωρα θα ειχε κανει κομποδεμα η προσφυγοπουλα και θα ειχε φτασει σε καμια γερμανια, αλλα ο καριολης ο πουλης την εκμεταλλευτηκε... :'( :'( :'(Μπορεί να ερωτεύτηκε τύπε :S
η αλλη εφυγε απο τον πολεμο, ταλαιπωρημενη, πεινασμενη, εξαθλιωμενη και πηγε ο αλλος και την εκμεταλλευτηκε...της πουλησε ερωτα και την πηδαει τζαμπα..ενω του ειχαμε κανει κανα δυο ατομα εδω μεσα προταση αμα ειναι καλο κομματι η προσφυγοπουλα να της τονε σφυριζαμε επι πληρωμη και αρνηθηκε ο μουνης....τωρα θα ειχε κανει κομποδεμα η προσφυγοπουλα και θα ειχε φτασει σε καμια γερμανια, αλλα ο καριολης ο πουλης την εκμεταλλευτηκε... :'( :'( :'(
ουτε γκομενακια τυπε?? :o :o :oτωρα με τα ριαλιτι ουτε καν βγαινω...εχω γινει τερμα νοικοκυρης
Μεγάλη απώλεια. Είχε και πολλές επιτυχίες. Δεν προλάβαινε :Sουτε γκομενακια τυπε?? :o :o :o
Για να μην ξεχνιομαστε.εντολη του νηματοθετη να σας το υπενθυμιζω. Ψηφιστε στην νεα ψηφοφορια. Ποιος ειναι αγαπημενος σας πιρφορος για το 2017.Δεν νομίζω να μπορεί να ρίξει δύο ο μπλε.
ESY αν και δέχεσαι πόλεμο να μηδενηστή η ψηφοφορία,δεν είμαι ρουφιάνος αλλά υποκινητής είναι ο Τρουμπάκης.Για να μην ξεχνιομαστε.εντολη του νηματοθετη να σας το υπενθυμιζω. Ψηφιστε στην νεα ψηφοφορια. Ποιος ειναι αγαπημενος σας πιρφορος για το 2017.
ESY αν και δέχεσαι πόλεμο να μηδενηστή η ψηφοφορία,δεν είμαι ρουφιάνος αλλά υποκινητής είναι ο Τρουμπάκης.
Η αλήθεια δεν είναι ρουφιανιά.
Γι αυτο και για πολλα αλλα ακομα τα οσα του εταξα για την ψηφο του θα παρει τα καμπανελια μου.ESY αν και δέχεσαι πόλεμο να μηδενηστή η ψηφοφορία,δεν είμαι ρουφιάνος αλλά υποκινητής είναι ο Τρουμπάκης.
Που ούτως η άλλως θα έπαιρνε.Γι αυτο και για πολλα αλλα ακομα τα οσα του εταξα για την ψηφο του θα παρει τα καμπανελια μου.