lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κάτι θυμήθηκα και είπα να το εκφράσω
Κάτι θυμήθηκα και είπα να το εκφράσω
αστους ρε ...αερατοι ειναι ολοι εδω μεσαποιος μαλακας με ψηφισε!!!!τι σχεση εχω εγω με τους πιρφορους ρε καριοληδες????
αντε ρε αρχιπιρφορε να γραψεις για τον σπαλιαρα και το πουσταρ ακαντεμυ..ποιος μαλακας με ψηφισε!!!!τι σχεση εχω εγω με τους πιρφορους ρε καριοληδες????
Τι κάνει η μπαργούμαν?ποιος μαλακας με ψηφισε!!!!τι σχεση εχω εγω με τους πιρφορους ρε καριοληδες????
με τον γκομενο στη μυκονοΤι κάνει η μπαργούμαν?
Λέμε αλήθειεςφτου σας και στους δυο
ξαναπηγε στο πουσταρ :SΤον τραμπουκίσαμε το Ράο.
πολυ πιθανο.... :'( :'( :'(με τον γκομενο στη μυκονο
Τελικά αυτή που δούλευε στα έπιπλα την είχες βρει τότε?πολυ πιθανο.... :'( :'( :'(
εμεινες με τη μπαλοτσα πασχαλιατικα :'(πολυ πιθανο.... :'( :'( :'(
αφου ο μουνης δεν μου ειπε σε ποιο επιπλαδικο δουλευει η τυπισσα..τι να καμω, να παρω σβαρνα τα επιπλαδικα...Τελικά αυτή που δούλευε στα έπιπλα την είχες βρει τότε?
τωρα με τα ριαλιτι ουτε καν βγαινω...εχω γινει τερμα νοικοκυρηςεμεινες με τη μπαλοτσα πασχαλιατικα :'(
Κάναμε καταδρομίκη στο σαβουρα βαιβορ.ξαναπηγε στο πουσταρ :S
Το χάσαμε και το πουλί. Εχει πέσει με τα μούτρα στην πρόσφυγα.αφου ο μουνης δεν μου ειπε σε ποιο επιπλαδικο δουλευει η τυπισσα..τι να καμω, να παρω σβαρνα τα επιπλαδικα...
μετα παντρευτηκε τη προσφυγοπουλα και χαθηκε κ απ το σαη.αφου ο μουνης δεν μου ειπε σε ποιο επιπλαδικο δουλευει η τυπισσα..τι να καμω, να παρω σβαρνα τα επιπλαδικα...
Θα κάνετε ανάσταση στην πεθερά αύριο?τωρα με τα ριαλιτι ουτε καν βγαινω...εχω γινει τερμα νοικοκυρης