lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αρχίσαν οι αβρότητεςΔυο δε μπορουσε στα νιατα του, τωρα θα μπορει;
Αρχίσαν οι αβρότητεςΔυο δε μπορουσε στα νιατα του, τωρα θα μπορει;
το δυο ειναι σκληρο πορνο γιαυτον αδερφιΔυο δε μπορουσε στα νιατα του, τωρα θα μπορει;
Όχι πάλι. Δε φτάνει που από τα ξημερώματα θα αρχισει τα ψηφίστε, μην αρχίσει και τα ξεψηφίστε. :helpsos:στοχοποιηθηκες...θα μιλησω στον κολλητο μου τον μπλε αυριο να ακυρωσει ξανα και να μπεις και εσυ
Αυτό είπα κι εγώ πριν
Μόνο για τη Φανάστικ είμαι πιρφόρος.
Ποτέ δεν ξέρειςπάντως στην γνήσια ψηφοφορία του μίστερ μαλάκα που είχε κάνει ο Λάκης είχα 0 ψήφους, θα πάρω εδώ?
εδω μας σπαει τα αρχιδια 3 μηνες για τα γενεθλιαΌχι πάλι. Δε φτάνει που από τα ξημερώματα θα αρχισει τα ψηφίστε, μην αρχίσει και τα ξεψηφίστε. :helpsos:
Φυσικό αφού είμαι ο ΕΝΑΣ και ο πρώτος.Ουτε δευτεροτριτος δεν εισαι μπρο.
γιατι εκεινη η παπαρια με τη γνωμη μας αμα μας κερατωνε η γκομενα? :Sεδω μας σπαει τα αρχιδια 3 μηνες για τα γενεθλια
ρε, τοχει χαμενο ο γεροντας σου λεωγιατι εκεινη η παπαρια με τη γνωμη μας αμα μας κερατωνε η γκομενα? :S
Φυσικό αφού είμαι ο ΕΝΑΣ και ο πρώτος.
εσυ? σε ψηφισες?Ρε, ουτε εσυ δε σε ψηφισες.
Μη μου το θυμίζεις αυτό.εδω μας σπαει τα αρχιδια 3 μηνες για τα γενεθλια
εκεινη η ξεκωλιαρα η εγγλεζα που τον μεγαλωσερε, τοχει χαμενο ο γεροντας σου λεω
Το έχεις για καμάρι να είσαι πυρφορος.ε'ιδες τι έπαθε ο Προμηθέας.Δεν είναι τυχαίο που το παρατσούκλι του ήταν Δεσμώτης.Ρε, ουτε εσυ δε σε ψηφισες.
Πρέπει να φυσήξει άλλος αέρας στο νήμανα τον ριξουμε τον πουστη να ερθει η ερι
επιτελους λεμε αληθειεςεκεινη η ξεκωλιαρα η εγγλεζα που τον μεγαλωσε
αντιπροεδραρα μου.....να σου δωσω ενα φιλακιΠρέπει να φυσήξει άλλος αέρας στο νήμα
Επιτέλους θα αναγνωριστεί η προσφορά μου στο νήμα. Εμπρός αδέλφια, ενωθείτε, για ένα νέο νήμα. Ενα νήμα με επίκεντρο το συναγωνιστήαντιπροεδραρα μου.....να σου δωσω ενα φιλακι