lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εκεί παραείμαι. ;)και στους αντρες?
Εκεί παραείμαι. ;)και στους αντρες?
Ένας φίλος απο το μέλι ισχυρίζεται ότι κάνουν καλό σεξ,μήπως σε αυτό είσαι επιλεκτική ορθόδοξη?Επιλεκτική είπαμε.
Μόνο για τη Φανάστικ είμαι πιρφόρος.θα την φας και εσυ...την ψηφο
εχεις διαλεξει το καλυτερο κομματι τοτεΕκεί παραείμαι. ;)
μια πιρφορος παντα πιρφοροςΜόνο για τη Φανάστικ είμαι πιρφόρος.
Πρώτον τι είναι το μέλι και δεύτερον μεγάλη Παρασκευή σε πείραξε ο επιτάφιος και κάνεις χειρονομίες :S (1-1)Ένας φίλος απο το μέλι ισχυρίζεται ότι κάνουν καλό σεξ,μήπως σε αυτό είσαι επιλεκτική ορθόδοξη?
Σωστόςμια πιρφορος παντα πιρφορος
Ότι το χω διαλέξει, το χω διαλέξει.εχεις διαλεξει το καλυτερο κομματι τοτε
Πρώτον chat room/Εχεις pm/Αρλεκίν thread.Πρώτον τι είναι το μέλι και δεύτερον μεγάλη Παρασκευή σε πείραξε ο επιτάφιος και κάνεις χειρονομίες :S (1-1)
εισαι γλυκαΌτι το χω διαλέξει, το χω διαλέξει.
Πρώτον τι είναι το μέλι και δεύτερον μεγάλη Παρασκευή σε πείραξε ο επιτάφιος και κάνεις χειρονομίες :S (1-1)
και θες να μας πεις οτι εσυ δεν εισαι στην ψηφοφορια?Το μέλι είναι ένα αρωματικό, ιξώδες, γλυκό υλικό που προέρχεται από το νέκταρ των φυτών, το οποίο μαζεύουν οι μέλισσες και το μεταβάλλουν για την τροφή τους σε ένα πυκνότερο υγρό και τελικά το αποθηκεύουν στις κηρήθρες τους.
Το μέλι είναι ένα αρωματικό, ιξώδες, γλυκό υλικό που προέρχεται από το νέκταρ των φυτών, το οποίο μαζεύουν οι μέλισσες και το μεταβάλλουν για την τροφή τους σε ένα πυκνότερο υγρό και τελικά το αποθηκεύουν στις κηρήθρες τους.Επίσης είναι το κορυφαίο νήμα σε ελληνικό ιστότοπο που ειδικέυεται στον αγοραίο έρωτα.
Δεν είμαι ποτέ απροετοίμαστη . Σήμερα είναι μέρα κατάνυξης, δεν ρωτάνε τέτοιαΠρώτον chat room/Εχεις pm/Αρλεκίν thread.
Δέυτερον σε βρήκα απροετοίμαστη και το εκμετελέυτηκα.
Τρίτον υπεκφέυγεις στην ερώτηση.
και θες να μας πεις οτι εσυ δεν εισαι στην ψηφοφορια?
Αυτό είπα κι εγώ πρινκαι θες να μας πεις οτι εσυ δεν εισαι στην ψηφοφορια?
Όπως θές Μαλαματίνα.Δεν είμαι ποτέ απροετοίμαστη . Σήμερα είναι μέρα κατάνυξης, δεν ρωτάνε τέτοια
Δεν νομίζω να μπορεί να ρίξει δύο ο μπλε.
στοχοποιηθηκες...θα μιλησω στον κολλητο μου τον μπλε αυριο να ακυρωσει ξανα και να μπεις και εσυ