Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.272
- Πόντοι
- 28.246
Μόνο; Πες τα όλα!Επειδή βλέπω κόσμο να παρακολουθεί το νήμα ενημερώνω είμαστε όλες 100 κιλα και καρχιες που λέει κ ο μπαρόκ.![]()
Μόνο; Πες τα όλα!Επειδή βλέπω κόσμο να παρακολουθεί το νήμα ενημερώνω είμαστε όλες 100 κιλα και καρχιες που λέει κ ο μπαρόκ.![]()
Μιλάμε για φοβερή εμπειρία!![]()
![]()
![]()
το μπραδερινι βγαίνει από το καναρινι ?
Μας έχουν... συνδέσει με Κάϊρο. Για να μην το πω αλλιώς...Ρε μπραδερίνι, εσύ είσαι αδερφός, άσε τις γυναίκαι να προβληματίζονται...![]()
κάνουμε καλές πιπες. Δεν θέλω να πέσει η θέασηΜόνο; Πες τα όλα!
Κανέναν μυστρια Ρεγγίνα. Αλλά όχι να πάιζεται και μόνες σας.![]()
Επειδή βλέπω κόσμο να παρακολουθεί το νήμα ενημερώνω είμαστε όλες 100 κιλα και καρχιες που λέει κ ο μπαρόκ.![]()
Δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!ω ναι...ειναι σα να εισαι 7 η ωρα το πρωι εξω απο κοτετσι σε χωριο ..κακαρισματα ακουγονται απο δω κι απο κει
ήμουν πάντα θιασωτης του γωγουλινικιουΑπ΄το Γωγουλίνι και το Ερουλίνι.![]()
Πείτε μου εσείς το σωστό του θυληκού κατάΣιγά μην την πείς και μυστρί για χτίσιμο....
Ο μύστης, η μύστις (της μύστιδος)...
Νέοι... τι περιμένει κανείς...![]()
![]()
κάνουμε καλές πιπες. Δεν θέλω να πέσει η θέαση
ωιμε! Τι ατοπημα!Σιγά μην την πείς και μυστρί για χτίσιμο....
Ο μύστης, η μύστις (της μύστιδος)...
Νέοι... τι περιμένει κανείς...![]()
![]()
ήμουν πάντα θιασωτης του γωγουλινικιου
Επειδή βλέπω κόσμο να παρακολουθεί το νήμα ενημερώνω είμαστε όλες 100 κιλα και καρχιες που λέει κ ο μπαρόκ.![]()
Πείτε μου εσείς το σωστό του θυληκού κατάσκοπε!
Αυτού τέλος πάντων! Μαςθηλυκού...![]()
ζεμπουδακι πιστεύω ότι την στιγμή που όλοι πιρφοριζουν έχεις κρατηθεί στο ύψος σου και είσαι σκληρός μύστης. Καλό είναι να πάρεις τίτλο επιτέλους και θα στηρίξω την υποψηφιότητα σουΔεν ξέρω αν το προσέξατε... αλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχ συγνώμημε αδικεις εγω εχασα ενα κιλο..99 ειμαι