Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
Καλώς τον συναγωνιστή! Κάτσε εδώ γιατί γίνανε πολλές.
Δεν έχεις δίκιο. Έχεις δει ποτέ γυναικοπαρέα από μακριά να συζητάει?
Καλώς τον συναγωνιστή! Κάτσε εδώ γιατί γίνανε πολλές.
Το ότι θέλει να το αποτάξει, δε σημαίνει ότι δεν το γνωρίζει απαραίτητααν το καταλάβει ο μπλιζ θα τον χάσουμε πρέπει με κάθε θυσία να το κρατήσουμε μυστικό!
Ούτε που μπαίνω σε τέτοια θέματα. Απλά όταν μπήκα και άνοιξα λογαριασμό δεν είχα δει καμία και άνοιξα θέμα να μαζευτούμε.,τώρα που μαθαίνω βλέπω ότι εδώ μαζεύονται οι πιο πολλές
Άλλη δουλειά δεν έχετε;
ΥΓ: Κου κου!
Εσύ με τι δουλεύεις; Πρέπει αν επέμβω πρώτος για να πάρεις μπρος; Στατιστικά αν το δεις έτσι γίνεται! :SMε δικαιώνεις!![]()
![]()
Μιλάμε για φοβερή εμπειρία!Δεν έχεις δίκιο. Έχεις δει ποτέ γυναικοπαρέα από μακριά να συζητάει?![]()
εγώ προσωπικά ζεμπουδακι μου εργάζομαι πυρετωδώςΆλλη δουλειά δεν έχετε;
ΥΓ: Κου κου!
Μόνο γυναίκες σήμερα στο νήμα?
πέφτω από τα σύννεφαΤο ότι θέλει να το αποτάξει, δε σημαίνει ότι δεν το γνωρίζει απαραίτητα![]()
![]()
Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, κυρία μου! Ξεκουραστείτε και λίγο.εγώ προσωπικά ζεμπουδακι μου εργάζομαι πυρετωδώς
Εσύ με τι δουλεύεις; Πρέπει αν επέμβω πρώτος για να πάρεις μπρος; Στατιστικά αν το δεις έτσι γίνεται! :S
αγάπηηη καλώς την.πολυ ωραιο ειναι το νημα ετσι ..............
πολυ ωραιο ειναι το νημα ετσι ..............
το μπραδερινι βγαίνει από το καναρινι ?Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, κυρία μου! Ξεκουραστείτε και λίγο.
Με ποιον τρόπο;Εγώ κάνω οτι μπορώ μπραδερίνι μου για να μένουν οι γυναίκες ικανοποιημένες. Και να απολαμβάνουν την παρέα μας. Θυσιάζω μέχρι και το κορμί μου αν χρειαστεί.![]()
Από το καυλωρίνι!το μπραδερινι βγαίνει από το καναρινι ?
Με ποιον τρόπο;![]()