lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Σας ευχαριστώ πολύ, πλην όμως, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ αγγλιστί, i am free to do whatever i want anywayΣας το επιτρέπω, κυρία!
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ, πλην όμως, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ αγγλιστί, i am free to do whatever i want anywayΣας το επιτρέπω, κυρία!
![]()
Και που να γράψουμε βρε κορίτσι μου? Στο ανελέητο πρωκτικό?Βλέπω εδώ γράφουν οι πιο πολλές κοπέλες. Μάλλον το έχουν ερευνήσει το θέμα.
Ούτε που μπαίνω σε τέτοια θέματα. Απλά όταν μπήκα και άνοιξα λογαριασμό δεν είχα δει καμία και άνοιξα θέμα να μαζευτούμε.,τώρα που μαθαίνω βλέπω ότι εδώ μαζεύονται οι πιο πολλέςΚαι που να γράψουμε βρε κορίτσι μου? Στο ανελέητο πρωκτικό?![]()
![]()
Εχω κι εγώ τον ίδιο φόβο να ξερςΠαιδγια φοβουμαι ότι η Αγγλίς τροφός ήτο λαϊκούρα
αυτές που μιλάνε. Υπάρχουν και άλλες που δεν μιλάνε.Ούτε που μπαίνω σε τέτοια θέματα. Απλά όταν μπήκα και άνοιξα λογαριασμό δεν είχα δει καμία και άνοιξα θέμα να μαζευτούμε.,τώρα που μαθαίνω βλέπω ότι εδώ μαζεύονται οι πιο πολλές
Εδώ είναι το νήμα της αλήθειας και της ειλικρίνειας. Unisex.Ούτε που μπαίνω σε τέτοια θέματα. Απλά όταν μπήκα και άνοιξα λογαριασμό δεν είχα δει καμία και άνοιξα θέμα να μαζευτούμε.,τώρα που μαθαίνω βλέπω ότι εδώ μαζεύονται οι πιο πολλές
αν το καταλάβει ο μπλιζ θα τον χάσουμε πρέπει με κάθε θυσία να το κρατήσουμε μυστικό!Εχω κι εγώ τον ίδιο φόβο να ξερς
φυσικά θα φέρουμε κουκλιτσες.Δηλαδή δεν μας φτάνουν όσες έχουμε μέχρι τώρα, θα φέρετε κι άλλες!![]()
![]()
Καλώς τον συναγωνιστή! Κάτσε εδώ γιατί γίνανε πολλές.Μόνο γυναίκες σήμερα στο νήμα?
Άλλη δουλειά δεν έχετε;φυσικά θα φέρουμε κουκλιτσες.
Έχετε κάποιο πρόβλημα με την παρουσία μας μύστη ζέμπου?Καλώς τον συναγωνιστή! Κάτσε εδώ γιατί γίνανε πολλές.
Σας ευχαριστώ πολύ, πλην όμως, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ αγγλιστί, i am free to do whatever i want anyway![]()
![]()
δεν μας θέλεις ζεμπουδι ?Καλώς τον συναγωνιστή! Κάτσε εδώ γιατί γίνανε πολλές.
Πάντως η δασκάλα από το Τέξας κακώς συνελήφθη. Απλά δίδασκε ανατομία με υπερβάλλοντα ζήλο![]()
Κανέναν μυστρια Ρεγγίνα. Αλλά όχι να πάιζεται και μόνες σας.Έχετε κάποιο πρόβλημα με την παρουσία μας μύστη ζέμπου?