blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πες τα...και ξεβρακωτος ειναιΠάλι είσθε αδιάκριτος!![]()
Μαθησιακές ανάγκες, κύριε!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=256504.0;attach=857674;image[/img[/URL]]
:wanker:
:erection:
[/quote]
Και αντί να προστατεύσεις ως κόρη οφθαλμού την επένδυση στο μέλλον και την μέθοδο εκμάθησης, πας και γίνεσαι
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ecoleft.gr/wp-content/uploads/2013/07/1125_pand-400x254-864x400_c.jpg[/img[/URL]]
Ήμαρτον.
Μην ξεχνάτε ότι και εσείς ξεβρακωθήκατε τις προάλλες. Να τα λέμε κι αυτάπες τα...και ξεβρακωτος ειναι
πες τα...και ξεβρακωτος ειναι
πες τα...και ξεβρακωτος ειναι
Πάλι είσθε αδιάκριτος!![]()
Μιλάει με 2 - 3 γκόμενες εδώ μέσα και πήρε αέρα ...
Ενώ εμείς παραμένουμε προσγειωμένοι!!!
Γυναίκες είμαστε κύριε όχι γκόμενες. Τελικά έχετε και εσείς λαϊκές καταβολέςΜιλάει με 2 - 3 γκόμενες εδώ μέσα και πήρε αέρα ...
Ενώ εμείς παραμένουμε προσγειωμένοι!!!
Γυναίκες είμαστε κύριε όχι γκόμενες. Τελικά έχετε και εσείς λαϊκές καταβολές![]()
Γυναίκες είμαστε κύριε όχι γκόμενες. Τελικά έχετε και εσείς λαϊκές καταβολές![]()
Η λέξη chicks είναι εις στην αγγλική γλώσσα η λέξη women. Λαϊκιστί εις στην αγγλικήν γλώσσα.Απλώς μετέφρασα την υπό της Αγγλίδος τροφού μου διδαχθείσαν λέξιν: chicks = γκόμενες ...
Υ.Γ. Σας παρακαλώ μην αναφέρετε την λέξιν λαός ή τα παράγωγά του. Είμαι εις τα πρόθυρα αναφυλακτικού σοκ...![]()
Απλώς μετέφρασα την υπό της Αγγλίδος τροφού μου διδαχθείσαν λέξιν: chicks = γκόμενες ...
Υ.Γ. Σας παρακαλώ μην αναφέρετε την λέξιν λαός ή τα παράγωγά του. Είμαι εις τα πρόθυρα αναφυλακτικού σοκ...![]()
Κι εσύ Δίδυμος?Πολύ σωστά τα λες.
Γλυκιά μου. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Η λέξη chicks είναι εις στην αγγλική γλώσσα η λέξη women. Λαϊκιστί εις στην αγγλικήν γλώσσα.![]()
![]()
Στο καλό lord μπλιζ. Εμείς οι "λαϊκοί" θα πιούμε καμιά μπύραΥπάγω να απολαύσω μαύρον τέϊον με άρωμα [ flavour ] earl grey.
Ενδεχομένως να προσθέσω και μία σταγόνα γάλακτος [ 0% ]. Ενδεχομένως ...![]()
Στο καλό lord μπλιζ. Εμείς οι "λαϊκοί" θα πιούμε καμιά μπύρα![]()
![]()