barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.092
- Πόντοι
- 5.506
Ας τα αυτά εσύ. Τώρα έχεις βρει την φαντάστικ :S
Ναι αλλά αυτή δεν το ξέρει. Οπότε γυρίζω
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Ας τα αυτά εσύ. Τώρα έχεις βρει την φαντάστικ :S
Αστα μπρο... θα πάρω το πουλάκι μου το μικρό και θα πάω σε μια γωνιά να κάθομαι μόνος! >Μην πειράζετε το μπραδερίνι μου,καλός πιρφόροςκαλό παιδί είναι.![]()
Αστα μπρο... θα πάρω το πουλάκι μου το μικρό και θα πάω σε μια γωνιά να κάθομαι μόνος! >![]()
Δε θα ησυχάσω αν δε σε εξοστρακίσωΜου την είχες στημένη εσύυυυυυυυυ.... εσύυυυυυυυυ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Φανδαστικ παιδί μου αν έχεις βυζγια και είσαι μιλφ να σε δώκουμε στο Σαούλ
Δεν είναι Κύπρια όμως. Αλλά είναι από το Παγκράτι, θα γίνει δουλίτσαΦανδαστικ παιδί μου αν έχεις βυζγια και είσαι μιλφ να σε δώκουμε στο Σαούλ
Μα τι μπορώ να κάνω για να σας πείσω; Να το συζητήσουμε...Δε θα ησυχάσω αν δε σε εξοστρακίσω![]()
![]()
Δε θα ησυχάσω αν δε σε εξοστρακίσω![]()
![]()
Τώρα είναι αργάΝαι αλλά αυτή δεν το ξέρει. Οπότε γυρίζωατάκτωςπίσω,στην πρώτη αγάπη και παντοτινή.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο Σαούλ είναι αγνό παιδί θα το παραβλεψει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχει γούφερ.![]()
Αν γίνει διαγωνισμός ορθογραφίας θα πέσει ακρίδα στο νήμα και στο σάη γενικότεραδεν πιστεύω να ζητήσεις και διαγωνισμό ορθογραφίας ?
Τώρα είναι αργά![]()
![]()
Αστα μπρο... θα πάρω το πουλάκι μου το μικρό και θα πάω σε μια γωνιά να κάθομαι μόνος! >![]()
α εγώ νόμιζα ήταν παράρτημα του Χάρβαρντ τμήμα φιλοσοφίας φιλολογίαςΑν γίνει διαγωνισμός ορθογραφίας θα πέσει ακρίδα στο νήμα και στο σάη γενικότερα![]()
![]()
![]()
Στην άλλη.παιξτε σεις τα πουλακια σας....εγω υπαγω εις εργασιας που ονομαζονται στοκαρισμα και γυαλοχαρταρισμα....
αμα χασω κανενα κιλο...σε ποια να το στειλω?
Φέρνει ένα αλλοδαπό για να κάνει το σίδερο και το πληρώνει. Τα ρούχα είναι ασιδέρωτα όμως. Βρε λες? :SΚανένα σίδερο σου κάνει?
σου σηκώθηκε ?Δηλαδή η ορθογραφία μου σας φταίει; θέλετε να πείτε ότι δεν γράφω ορθός;![]()
Τώρα είναι αργά![]()
![]()